Metformin-Teva a Clostilbegyt

DominikaP
12.12.12 15:54

Metformin-Teva a Clostilbegyt

Dobrý den,
s přítelem se rok a půl snažíme o miminko. Pan doktor mi předepsal Metformin-Teva, který beru každý den a Clostilbegyt, který budu teď nasazovat 5.den cyklu na pět dní. Máte s nimi některá zkušenosti? Jak vám pomohli a co vedlejší účinky? Taky přemýšlím nad vitamíny pro přítele :) Už je to dlouhé, doufám, že nám pomůžou. :cert: předem děkuji za rady :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
602
12.12.12 16:53

Ahoj brala jsem tuto kombinaci a k tomu ještě utrogestan a dvkrát se už zadařilo, ale než bych si nechala nasadit hormonální léčbu šel manžel na spermio abych zbytečně nebrala hormony a chyba byla u něj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
12.12.12 17:35

Ahoj já brala před IVF Metformin a stimulovala jsem a po metforminu jsem měla průjem…vitamíny pro přítele jsem moc neřešila, jenom baštil kyselinu listovou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
12.12.12 17:54

@DominikaP
Mě to tedy nepomohlo, jen jsem po Metforminu měla vedl. účinky: zvracení, průjem a klepaly se mi ruce.
Ale každé tělo reaguje jinak a záleží ma tom jaká je příčina nezdaru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
12.12.12 18:11

Na metformin si tělo musí zvyknout, já ze začátku měla taky prujem, ale přešlo to a pak se zadařilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DominikaP
14.12.12 15:29

Já beru metformin už cca 14 dní a zatím dobrý…v neděli nasazuji první Clostilbegyt 1-0-0 tak toufám, že mi to pomůže, jen mám dotaz, když budu bratClostilbegyt bere se i Metformin, že jo :)

• Citovat
  • Upravit
8
23.4.25 07:20

Mě metformin hodně pomohl. Reagovala jsem na něj tak velmi dobře, že mi dopomohl k vysněnému mimi. Záleží ale na každém jedinci, některá ho snáší dobře, jiná vůbec. Já jsem po něm začala hubnout a asi se mi i srovnaly hormony, protože se dostavila i ovu, ale bohužel nemohu říct, zda to byla úplná náhoda, nebo to bylo ovlivněno i tím metforminem, neb jsem ho brala krátkou dobu. Metformin bez předpisu - https://euhealth247.com

Příspěvek upraven 14.05.25 v 11:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
23.4.25 07:23
@ralteke píše: Více

Tusim, ze po tech třinácti letech to ma uz zakladatelka vyřešené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí