Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Možné to určitě je, mě se pořádně viditelná druhá čárka ukázala až tak 3 týdny po oplodnění. Dej teď pár dní pauzu a pak zkus zase testovat (nejlíp Mamatest 10) a uvidíš ![]()
Tak to jste mi holky udělaly radost, už jsem opravdu myslela, že mi z toho houklo v hlavince ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím všechny snažilky![]()
Dlouho jsem hledala po všech možnýc diskuzích ale odpověď na svou otázku jsem nenašla… Dnes jsem 3DC nového cyklu, MS mi proběhla před v délce dvou dnů a z toho jen jeden den byla,, normální ", potom už jen malinko.. Ne špinění, ale slabá MS. BT docela nahoře 36,7 což je u mě při MS docela neobvyklé. Jelikož jsem už tak poblázněná, tak pro sychr testuju každý měsíc.. No a zkusila jsem to i včera a na TT se objevil duch viditelný asi jenom mnou
Tak jsem testík dnes opakovala a opět ten samý případ. Myslíte že je toto možné? Aby zhruba 14DPO byl na testu pouze takový slabý duch?
Díky za odpovědi
PS: Anonymně proto, že už si připadám jako blázen
tak pokud tvoje MS normalne trva dyl a ted jen dva dny a test je torchu pozitivni, tak to vypada nadejne. pripadne zajdi na krev, budes mit jistotu.
Ja jsem pokazde kdyz jsem byla tehotna, tak tehotensky testpozitivni jsem mela snad pomalu az tyden po spozdene menses.
@anduletka píše:
Ja jsem pokazde kdyz jsem byla tehotna, tak tehotensky testpozitivni jsem mela snad pomalu az tyden po spozdene menses.
Tak to je taky docela ojedinělý případ ![]()
@Kateřina77 píše:
Tak to je taky docela ojedinělý případ
mozna:-) ale mam dve zkusenosti z tohoto roku (bohuzel v prvnim pripade spontanni potrat v 6tt
taky jsem premyslela nad tim, ze mam treba posunutou ovulaci vic dozadu - ne v prostred cyklu.. a mam kamaradku, ktera mela zpozdeni a porad negativni tehu test. az ji zjistili ze je pomalu v 8tt:-)
@anduletka píše:
mozna:-) ale mam dve zkusenosti z tohoto roku (bohuzel v prvnim pripade spontanni potrat v 6tttaky jsem premyslela nad tim, ze mam treba posunutou ovulaci vic dozadu - ne v prostred cyklu.. a mam kamaradku, ktera mela zpozdeni a porad negativni tehu test. az ji zjistili ze je pomalu v 8tt:-)
Tak to je teda taky dobrý no
Řeknu ti, můj případ
25.11. u mě proběhla ovu, ve čtvrtek 6.12 mě bolelo v podbříšku jako před MS a taky, že jo
V pátek a v sobotu jsem to měla docela dost, v neděli jsem vstávala v 5 a MS se mi rozběhla až okolo 1,2 hod odpo a to bylo jen takový malý špinění, v pondělí to samý a včera už jen taky malinký špinění, dnes už nic
V pondělí jsem si ještě dělala tt, ale byl neg.
Jenže mě furt pobolívají prsa a třeba včera jsem měla bolest v podbříšku, jako před MS a dnes mě tam taky občas zabolí
Nevím co to má být
Ale nechci nějak plašit
Hodím sem i můj graf z předešlého cyklu a cyklus, který mám teď, teploty jsou docela rozdílné
Akorát tento víkend jsem měřila o nějaké 3 hoďky dříve, takže na to moc ohledy neberu
Jinak se omlouvám za román, pokusila jsem se to zkrátit ![]()
No prsa me teda bolela pokazdy a taky ten pocit v podbrisku, bolesti… trvalo to ale pomalu do 3m.:-) tak drzim pesti at to vyjde:-) ja jsem merila tri mesice predtim nez jsem znovu otehotnela.. po prvni negativni zkusenosti kdy jsem sla za mou gyndarkou, zda mi udela krev testy, zda nejsem tehotna… protoze jsem mela v ty dobe zrovna domluveny detoxikacni kuru - a to neni vhodny, me odbyly v ordinaci, ze pry krev. testy jen ve vyjimecnych pripadech a ze si mam koupit tehotensky test- ze jsou uz nastejne urovni jako krevni testy - to bylo v utery, ale ja jsem si uz v nedeli predtim delala test za 200kc nejakej digi a ten mi vysel negativni a to bylo uz 3dny zpozdeni… udelala mi ultr. vysetreni a ze tam mam cystu, takze mi pichly (bez nejakeho dotazu zda chci) nejakou injekci s hormonem na vyvolani menses, s tim ze do 4dnu se ma dostavit menses, kdyby ne, tak do tydne musim k doktorovi. za tyden jsem letela zpet do No, tak jsem si nakoupila nejake tehu. testy sebou - tady je maj silene drahy (cca za jeden obycejnej v prepoctu 300kc). menses nic, tak jsem neodolala, udelala si zase v nedeli, a to uz byl pozitivni, dalsi dva taky… napred jsem brecela, protoze jsem prece podle gynekolozky tehotna nebyla… tvrdila mi pak na znovu na vysetreni, ze ta injekce co mi pichla na vyvolani, mi nemuze ublizit, ze se pouziva i na udrzeni
- jenze jsem se docetla ze se to urcite nedoporucuje zenam, ktere nemaji problemy s potraty, jen v pripade vice potratu… no skoncilo to krvacenim - napred slabsim a pak dalsi nedeli uz normalni menses… tak jsem to znovu obulela… nastesti jsem byla uz v No, tady me vzali na ultrazvuk, potvrdili spontanni potrat v 6tt, bez nejakeho extra zakroku, ze mam jen prijit na kontrolu, ze nechame prirodu at si poradi… brala jsem pak nejake tinktury na tu cystu, caje.. a na kontrole bylo uz vse v pohode i bez cysty… tak jsem rada, ze jsem se vyhnula nejakym vyskrabum, ktere se snad v cr, uz delaji vsem… nechapu. ![]()
@anduletka píše:
No prsa me teda bolela pokazdy a taky ten pocit v podbrisku, bolesti… trvalo to ale pomalu do 3m.:-) tak drzim pesti at to vyjde:-) ja jsem merila tri mesice predtim nez jsem znovu otehotnela.. po prvni negativni zkusenosti kdy jsem sla za mou gyndarkou, zda mi udela krev testy, zda nejsem tehotna… protoze jsem mela v ty dobe zrovna domluveny detoxikacni kuru - a to neni vhodny, me odbyly v ordinaci, ze pry krev. testy jen ve vyjimecnych pripadech a ze si mam koupit tehotensky test- ze jsou uz nastejne urovni jako krevni testy - to bylo v utery, ale ja jsem si uz v nedeli predtim delala test za 200kc nejakej digi a ten mi vysel negativni a to bylo uz 3dny zpozdeni… udelala mi ultr. vysetreni a ze tam mam cystu, takze mi pichly (bez nejakeho dotazu zda chci) nejakou injekci s hormonem na vyvolani menses, s tim ze do 4dnu se ma dostavit menses, kdyby ne, tak do tydne musim k doktorovi. za tyden jsem letela zpet do No, tak jsem si nakoupila nejake tehu. testy sebou - tady je maj silene drahy (cca za jeden obycejnej v prepoctu 300kc). menses nic, tak jsem neodolala, udelala si zase v nedeli, a to uz byl pozitivni, dalsi dva taky… napred jsem brecela, protoze jsem prece podle gynekolozky tehotna nebyla… tvrdila mi pak na znovu na vysetreni, ze ta injekce co mi pichla na vyvolani, mi nemuze ublizit, ze se pouziva i na udrzeni- jenze jsem se docetla ze se to urcite nedoporucuje zenam, ktere nemaji problemy s potraty, jen v pripade vice potratu… no skoncilo to krvacenim - napred slabsim a pak dalsi nedeli uz normalni menses… tak jsem to znovu obulela… nastesti jsem byla uz v No, tady me vzali na ultrazvuk, potvrdili spontanni potrat v 6tt, bez nejakeho extra zakroku, ze mam jen prijit na kontrolu, ze nechame prirodu at si poradi… brala jsem pak nejake tinktury na tu cystu, caje.. a na kontrole bylo uz vse v pohode i bez cysty… tak jsem rada, ze jsem se vyhnula nejakym vyskrabum, ktere se snad v cr, uz delaji vsem… nechapu.
Ty brďo, no to je hrozný
Ta doktorka je teda hrozná, bych jí hned vyměnila
No mě pobolívají ty prsa a trochu mě svědí bradavky, ale MS jsem měla a 15DPO tt neg, tak to asi není těhotenství
Nechci bejt zase zklamaná
![]()
@Kateřina77 píše:
Ty brďo, no to je hroznýTa doktorka je teda hrozná, bych jí hned vyměnila
No mě pobolívají ty prsa a trochu mě svědí bradavky, ale MS jsem měla a 15DPO tt neg, tak to asi není těhotenství
Nechci bejt zase zklamaná
![]()
jj proto jsem priste kdyz jsem mela zpozdeni a vysel mi jen takovej duch na tehutestu (znovu mi to vyslo na me dovce v cr), tak jsem uz k ni nesla, ale podle rady od kamaradky rovnou do nemocnice do laboratore a za penize (cca200kc - cena digi. tehutestu:-) jsem si nechala vzit krev na hladinu tehuhormonu v krvi.. a tam mi to potvrdili.. sla jsem tam pak jeste jednou, protoze pani co mi to vydavala, mi rikala, no ze bych ted mela navstivit sveho gynekologa, aby se vyloucilo mimodelozni tehotenstvi, tak jsem se docetla na netu ze kdyz se po dvou dnech nezvedne hodnota hormonu min o 60procent, tak tam je ta moznost ze se to nevyviji dobre, nebo mimodelozni.. projistotu jsem tam zasla, prvni hodnota byla neco okolo 38 a za dva dny pres 90tak jsem byla rada… jinak obe tehotenstvi vysla tak nejak nahodou:-) prvni bylo kdyz se manzel vratil z dovci z cr - musel odjet na par dni.. a myslela jsem ze urcite nemam ovulaci, takze trochu necekane.. to same i ted v srpnu, vratil se po 5dnech, byl v praze na zakroku s achylovkou a ja jsem myslela ze uz mam davno po ovulaci.. a ejhle… mel pekne nasetreno v trenkacha a asi se pekne vyvinuli potvurky maly:-) a asi hlavne jsme se nesnazili, jen tomu davali volnej prubeh, a ono to vyslo hned na poprve… mam pocit, ze kdybychom se rozhodli ze ted se budeme snazit, tak to nepujde… preju ti hodne stesti at vam vyjde krasny vanocni darek ![]()
@anduletka píše:
jj proto jsem priste kdyz jsem mela zpozdeni a vysel mi jen takovej duch na tehutestu (znovu mi to vyslo na me dovce v cr), tak jsem uz k ni nesla, ale podle rady od kamaradky rovnou do nemocnice do laboratore a za penize (cca200kc - cena digi. tehutestu:-) jsem si nechala vzit krev na hladinu tehuhormonu v krvi.. a tam mi to potvrdili.. sla jsem tam pak jeste jednou, protoze pani co mi to vydavala, mi rikala, no ze bych ted mela navstivit sveho gynekologa, aby se vyloucilo mimodelozni tehotenstvi, tak jsem se docetla na netu ze kdyz se po dvou dnech nezvedne hodnota hormonu min o 60procent, tak tam je ta moznost ze se to nevyviji dobre, nebo mimodelozni.. projistotu jsem tam zasla, prvni hodnota byla neco okolo 38 a za dva dny pres 90tak jsem byla rada… jinak obe tehotenstvi vysla tak nejak nahodou:-) prvni bylo kdyz se manzel vratil z dovci z cr - musel odjet na par dni.. a myslela jsem ze urcite nemam ovulaci, takze trochu necekane.. to same i ted v srpnu, vratil se po 5dnech, byl v praze na zakroku s achylovkou a ja jsem myslela ze uz mam davno po ovulaci.. a ejhle… mel pekne nasetreno v trenkacha a asi se pekne vyvinuli potvurky maly:-) a asi hlavne jsme se nesnazili, jen tomu davali volnej prubeh, a ono to vyslo hned na poprve… mam pocit, ze kdybychom se rozhodli ze ted se budeme snazit, tak to nepujde… preju ti hodne stesti at vam vyjde krasny vanocni darek
Děkuju
I když tomu nevěřím ![]()
@Kateřina77 píše:
DěkujuI když tomu nevěřím
kdyz ne ted, tak priste ![]()
Zdravím všechny snažilky
Dlouho jsem hledala po všech možnýc diskuzích ale odpověď na svou otázku jsem nenašla… Dnes jsem 3DC nového cyklu, MS mi proběhla před v délce dvou dnů a z toho jen jeden den byla,, normální ", potom už jen malinko.. Ne špinění, ale slabá MS. BT docela nahoře 36,7 což je u mě při MS docela neobvyklé. Jelikož jsem už tak poblázněná, tak pro sychr testuju každý měsíc.. No a zkusila jsem to i včera a na TT se objevil duch viditelný asi jenom mnou
Tak jsem testík dnes opakovala a opět ten samý případ. Myslíte že je toto možné? Aby zhruba 14DPO byl na testu pouze takový slabý duch?
Díky za odpovědi
PS: Anonymně proto, že už si připadám jako blázen