Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja tenhle UNIMARK koupila jen tak ze srandy v tescu a ono to tam bylo.. a ted babo rad.. ![]()
Myslíš i přesto že jsem měla MS? Me desi ty negativni nazory vsude tady o tom ze dela falesne carky… Kolikrat holky piisou ze sly na gyndu a nic ani v krvi ani utz.. Z toho mam strach… Jinak takhle vypadal včera a vlastne i dnes ![]()
@pinkeee85
je to tedy dost blaba fotka, ale i tak tu druhou carku vidim docela dobre
![]()
@Papia píše:
@pinkeee85
je to tedy dost blaba fotka, ale i tak tu druhou carku vidim docela dobre![]()
Jjj, je to pres tel, fotak mam rozbity.. ve skutecnosti je videt taky dost dobre. No nemusim po ni patrat.. ![]()
@pinkeee85
to uz bych brala skoro jako carku-duch se hleda hur ![]()
u ducha jsem musela s papirkem hejbat a natacet ho na svetle…tohle uz je proste skoro dalnice ![]()
@Papia Jůů, tak snad bude sílit, ale snažím se moc netesit.. To by bylo prekvapko pro pritele pod stromecek ![]()
No uvidis, jak bude testik vypadat trebas za 2 dny, ale ja bych to brala, jako ze uz to vyslo ![]()
@pinkeee85
ale vim jak to myslis, ze porad neveris, ze to vyslo…jak dlouho se nedarilo? rok? nebo zkousite jeste dyl?
@Papia píše:
@pinkeee85
ale vim jak to myslis, ze porad neveris, ze to vyslo…jak dlouho se nedarilo? rok? nebo zkousite jeste dyl?
No s minulým přitelem mi to nešlo taky… To jsme se snažili pul roku a se současným přítelem 3měsíce.. ![]()
@pinkeee85
jojo-obyc z lekarny a posledne obyc z Ebay-tam vysly na par korun
tak budu drzet palce…
me se za ty drahe nechtelo vyhazovat prasule-ja kupovala 2 kusy za 50-60 kc, drazsi ani jednou