Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pinkeee85 Ahoj, trochu se tady k vam vetru nevadi?
Mam to skoro stejne jako ty, ale o cca 2 tydny pozdeji. Mela jsem 19. a 20. slabou ms (o par dni driv) a pak asi 6 dnu spineni. Jeste den pred ms jsem mela negativni mamatest 10 a den po ms jsem mela krasneho ducha v limitu. Byla jsem nadsena, teplota vysoko, o dva dny pozdeji jsem zkousela test 25-kovy a byl maly duch. Pak dalsi dva dny na nejakem desitkovem testu ani carka (ale oba papirky se divne rozpijely) a den nato…cili vcera, zase duch na mamatesu, ale v podstate stejny jako ten uplne prvni. Byla jsem u dr, ta rikala, ze mi to potvrdit podle utz nemuze, vzala mi krev a ted cekam co bude. Tak jsem zvedava jak to dopadne u tebe, protoze to je hodne podobny prubeh. At to vyjde
.
@Tanulkaa : Ahojky, no já byla asi 4Den po tom,,krvácení" a objeveni ducha u MuDr a na UTZ viděl jen mlhovinku a říkal, že by z toho mohlo něco být.. Od té doby jsem netestovala.. Mám počkat do termínu MS co se bude dít a pak se v každém případě dostavit..
No tak z krve budeš aspoň vědět na čem jsi.. I Tobě ať to vyjde ![]()
@pinkeee85 Moje doktorka celkem dlouho koukala na obrazovku, ale pak jen rekla, ze to potvrdit nemuze. Vysledky y krve budu mit az ve stredu…tak jsem hrozne nedockava
, ale radeji tomu moc neverim. Tobe krev nebral, a kdy mas termin dalsi ms?
@Papia : Ahojky, díky… No zatím nic… Ani podle teplotyy to nevypadá.. Šla nahoru.. Tak uvidíme.. A to už jsem 11DPO normálně by už BT šla dolů a byla MS.. ![]()
@pinkeee85
teda to jsou porad nejake zmatky… ![]()
ja se v teplotach vubec nevyznam-nastesti jsem to nemusela resit…a byla jsi u doktora, nebo to jen soudis podel te teploty?
a co testiky?
@pinkeee85 U doktorky jsem vcera dopadla tak, ze me prohlidla, na utz videla jen zvysenou sliznici a hcg podle krve negativni. Takze z toho nic neni, jen jsem si tim utrosem asi rozhodila cyklus. Muj graf vypada podivne
. Dneska jsem 16dc a bt je 37,1 a mam skoro plodny hlen. Tak tez nevim, jestli uz ovu byla nebo ne. Predchozich 6 dni mi bt ovlivnoval utros a byla furt 37, takze tam ani zadny vzestup videt nemuzu…no je to podivne. A nedas sem svuj graf?
@Tanulkaa : Na svůj grafík mám odkaz v podpisu.. ![]()
Tak to jsi teda taky zvláštní případ
A ty máš někde graf?
@pinkeee85
aha…no v te telce si rikaji jen neco, tak clovek nevi jak to presne je…tak snad to brzo daji do poradku