Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Papia No ono se nejspis nezadarilo. Duch porad stejny navic bt 36,3 ![]()
@pinkeee85
ja podle bazalky nevim…v tom se nevyznam-a kdy jsi to mela dostat?
ja bych jeste pockala-ten duch co jsisem davala vcera byl docela peknej…jeste bych to nevzdavala ![]()
Mela jsem to od nedele o utery. A tahle bt je moc nizka.. Ukazuje spis na ovu
@pinkeee85
a kolik jsi jich udelala…to by byl fakt pech
![]()
Příspěvek upraven 17.12.12 v 06:40
Holky, tak jak?? jsem hrozne zvedava a preju vam moc aby to vyslo…
![]()
@pinkeee85
jojo pinky-tak jak? co dalsi testiky?
doufam, ze nebyly ty testy falesne pozitivni- to by bylo fakt na palici ![]()
Ahoj holky, v úterý jsem byla na gyndě a na utz viděl mudr jen takovou bílou mlhovinku, říkal že by z toho mohlo něco být a mám se dostavit 1 nebo 2. týden v lednu..
No a hlavně aby se to nepletlo, tak dnes nám shořela fabrika.. ![]()
@pinkeee85
ty delas v te milete…no to je mazec ![]()
tak aspon aby to tehu bylo a bylo to ok…fabriku nezacharnis…a jak to budete mit jako zamestnanci…snad byli nejak pojisteni, aby jste to moc neodnesli ![]()
a test budes zas zkouset? a bral ti i krev na hcg? podle toho by to slo taky dobre poznat…
tak drzim palce
![]()
@Papia Jj, v Milete.. A navic jeste bydlim 3minuty odtamtud.. Beha to porad ve zpravach… Chtějí obnovit výrobu, budou přestavovat… Mohlo by to byt hotove v breznu, ale kdo ví..
Krev mi nebral a testik zkusím až v lednu… ![]()
@pinkeee85
tak drzim palce ![]()
![]()
a rikali, ze vyroba by mela pokracovat, ze vlastne shorely sklady-takl aspon ze ne ty vyrobni haly-tak snad to bude brzo ok ![]()
@Papia No on si pan Petráček trošku přizpůsobil co potřeboval. Shořelo všechno to, kde to začíná.. Takže moje pracoviště a to co je předtím a bez čeho výroba fungovat nemůže. Ono toho shořelo totiž podstatně víc.. ![]()
@pinkeee85

aha tak to jsem netusila, ze probehla zmena
ja jen ze diskuse „pojdme na to nemyslet“ je uz tusim od unora…tak jsem myslela, ze se snazis jeste dele…
po 3 mesicich je to fajn
a hlavne 5 mesicu a 3 je docela "kratka "doba-ikdyz je mi jasne, ze to je dost relativni