Folikul 28mm

LuciTau
11.12.12 07:58

folikul 28mm

Ahojky holky, byla jsem 9DC na KO v Gennetu a folikul byl 17mm a píchla jsme si pregnyl a doufala že praskne, jenže včera jsme byla u doktora na preventivce a dělal mi UTZ a povídá no máte tady folikul 28mm :nevim: :nevim: praskne ještě když už jsme skoro týden od pregnylu a folikul pořád ještě neprasknul a dorostl do takových rozměrů? :lol: :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9578
11.12.12 08:03

@LuciTau spíš to je už cystička (zralý folikul praská kolem 18-22mm). Je možné, že praskne nebo se vstřebá, ale ovulaci bych z toho nečekala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
11.12.12 08:06

Já si taky právě myslím a ten můj gyndař mi pořád tvrdí že praskne a bude krásná ovulace.. já si totiž myslím že to mám takhle každý měsíc, a proto ani IUI nepomáhá k našemu snu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3003
11.12.12 08:06

@LuciTau
Ahojky tak to newím zda praskne ale když jsem se snažila o mimi já tak jsem měla folikul nějakých 35mm 8o to mi bylo řečeno na pohotovosti na gyndě. Protože 31.12. mi praskla cysta :-D Bylo to fakt super, ale šla jsem domů protože byla malinká ale bolela jako ďas!
Ale pregnyl jsem nebrala… Jinak jsem šla hned další dny na kontrolu a tam mi gynDr. potvrdil, že mi folík prasknul :-D ale otěhotněla jsem asi až a 3-4.měsíce
Přeji hodně štěstí a myslím, že praskne :-DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
11.12.12 08:08

@petula.bir děkuju, ale nějak se mi to nezdá, žeby z toho byla ovulace, no děkuju, snažíme se stále tak uvidíme :nevim: :hug:

• Citovat
  • Upravit
9578
11.12.12 08:11

@LuciTau tak po Pregnylu by hlavně měla být ovulace do 36 hodin, takže buď opravdu k nějaké ovulaci došlo a toto může být nějaký menší folikul co dorosl do cystičky, nebo ovulace nebyla a nejšspíš ani nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
11.12.12 08:13

@jowana no já právě vím pregnyl si píchám každý měsíc(skoro) ale tady na té straně byl jen tento folikul a na druhé jich bylo víc, takže je to nejspíš ten samý.. no to je jedno, každopádně jdu v pátek na krev a UTZ do gennetu tak uvidím co mi řekne, až jí povím že včera byl ještě 28mm :think: díky :hug:

• Citovat
  • Upravit
3003
11.12.12 08:16

@LuciTau
U mě taky z toho žádná ovulace nebyla… ale pak se nám to povedlo. Držím pěstičky a snad už to brzy vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
11.12.12 08:22

@LuciTau tak co de příště domluvit a jít na kontrolu po 2dnech, zda praskl? Třeba kdyby byl by šlo ještě něco připíchnout (to nevím jestli jde, jen mě to teď napadlo). Nevím jestli se ještě s něčím léčíš, nebo co jsi měla za vyšetření. Někdy muže být tzv LUF syndrom, ale tam by měl stačit ten Pregnyl - jen nevím, jestli třeba množství má také vliv (pokud bys měla nějakou hormonální nerovnováhu), jako že by sis píchla třeba 2 najednou - ale jak říkám, to netuším, jestli se dělá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
11.12.12 08:28

@jowana nevím uvidíme, už docela zase začínám ztrácet nervy :zed:

• Citovat
  • Upravit
285
11.12.12 23:41

LuciTau, já taky jednou měla folikul takhle veliký, přehnaně jsem prý zareagovala na Clost. a v době kdy mělo cca za 2 dny dojít k ovulce, tak už byl folik podle Dr. přerostlý, a stává se z něj cysta, ovulace prý už nemůže proběhnout, cysta praskne nebo se vstřebá s MS. A zase jiný cyklus když byl folik ok, tak mi píchl taky Pregnyl, a u něho do 36h je ovulka, a taky byla, cítím vždy intenzivní píchání několik hodin.Tak mne právě udivuje že i přes Pregnyl ti folik neprasknul,Dr.mi tvrdil že s Pregnylem je ovulka jistota…třeba málo reaguješ a bude třeba zvýšit dávku. A ten kontrolní utz 2dny po Pregnylu by možná nebyl marný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí