Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Zdravím všechny,
Vyzkoušela jste některá terapii metodou RUŠ, nebo přímo kurz RUŠ? A pomohla vám v řešení vašich problémů?
Chtěla jsem založit debatu na stejné téma, ale jak koukám, lidem to moc neříká.. Ono není moc divu, když je jedno sezení za 10 000,–
Tak se připojuji ke zvědavcům a budem čekat spolu, jwstli ji má někdo za sebou a ozve se nám. ![]()
Ahoj, tak byla jsem 2× na jednotlivé terapii a nevím no… bylo to zajímavé, přiznala jsem si nahlas věci, které člověk jinak tutlá jen uvnitř, ale že by mi to nějak pomohlo, to asi ne zatím…koupila jsem si i tu knihu, co vydali „RUŠ aneb my to máme jinak“ a ta je zajímavá, i vtipná, a je tam přesně popsaný i ten postup, jakým pracuje terapeut, že si pak některé jednodušší věci a problémy člověk může zkoušet doma sám dle přesného návodu…tak zkusím ještě to. Někdo další se zkušenostmi tady? Třeba je potřeba víc sezení, nebo i přímo ten kurs, ale ten stojí přes 10000 no…
@4Mia
A kolik jsi platila za jednu individuální? Mám pocit, že na webových stránkách mají těch 10 000,– jak za individuální, tak za kurz (?).
Obnovuji.
Cesta mě opět zavedla tímhle směrem a tak to zkusím ještě jednou - opravdu tu není nikdo, kdo absolvoval kurz?
Silně o něm přemýšlím, ale za 14 000,– (což je vlastně jedna část ze tří) do toho nechci moc jít bez recenzí.
Snad se někdo najde.
@Passenger ahoj, já mám za sebou kurzy RUŠ (teď už vlastně všechny).
Máš pravdu v tom, že nejsou nejlevnější, ale třeba pro mě byla tohle asi nejlepší investice v životě a rozhodně toho nelituju.
Zaráží mě, že píšeš, že ti terapie vlastně nepomohla, že si „přiznala věci“, ale to bylo všechno. Takto by to nemělo být, pojmenované problémy mají být po terapii opravdu vyřešené, pokud se správně zpracují.
Nicméně, já rozhodně doporučuji, kdyby Tě cokoliv zajímalo, tak se ptej, klidně i přes SZ ![]()
Jé, super, píšu sz ![]()
Já na terapii ještě nebyla, tohle psala @4Mia, že jí to nepomohlo.
Dobrý den, asi všichni hledáme to samé:vždyt chceme žít jenom štastné! Ta zoufalost z neúspěchu nás dohnala až na tyto stránky. Člověk by i obětoval ty prachy a že to nejsou žádné drobné!…tsisíce štastlivců??? Tak, kde jsou? Proč se nepodělí o ten zázrak, co jim změnil život? Ve mě to vyvolává pochybnosti,( mě něco podobného, jako je Ruš, změnit mé myšlení o užívání si života na tomhle světě) tak to rozkřiknu co celého světa, ale tady jako kdyby se zem slehla po těch štastlivcích…
@Passenger píše:
Obnovuji.Cesta mě opět zavedla tímhle směrem a tak to zkusím ještě jednou - opravdu tu není nikdo, kdo absolvoval kurz?
Silně o něm přemýšlím, ale za 14 000,– (což je vlastně jedna část ze tří) do toho nechci moc jít bez recenzí.
Snad se někdo najde.
@Lenka987 píše:
Dobrý den, asi všichni hledáme to samé:vždyt chceme žít jenom štastné! Ta zoufalost z neúspěchu nás dohnala až na tyto stránky. Člověk by i obětoval ty prachy a že to nejsou žádné drobné!…tsisíce štastlivců??? Tak, kde jsou? Proč se nepodělí o ten zázrak, co jim změnil život? Ve mě to vyvolává pochybnosti,( mě něco podobného, jako je Ruš, změnit mé myšlení o užívání si života na tomhle světě) tak to rozkřiknu co celého světa, ale tady jako kdyby se zem slehla po těch štastlivcích…
Ale oni ti šťastní jsou a většina to výkřikuje do světa, ale většinou nwemaji potřebu dělat to na emiminu
. Kdo je rozhodnutý se svým životem něco udělat, cestu k Rušce si najde. Kdyby to byla taková blbost, jak to prezentujete (aniž o tom cokoliv víte), kurzy Ruš by asi nebyly čím dal plnější i přes svou stále větší četnost. A noví účastníci přicházejí na základě zkušenosti z terapii, nebo po doporučení svých přátel, na kterých vidí změnu. To byl i můj případ. Mně to život také změnilo, spousty věci jsem se zbavila, spoustu věci pochopila. Když mne něco rozhodí, vím jak na to a žije se mi mnohem lip. Ale znáte to, kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody. Každý je zodpovědný za svůj život sám a záleží jen na něm, jak ho chce prožít.
Já jsem musel nejdříve zažít dost osobní krach, abych byl více méně dokopán na kurz R1. Musím se hodně přiznat, že mi to neuvěřitelně pomohlo. Nejlepší věc kterou kdy pro mě kdo udělal. Z naprosto a zcela zhrouceného chlapa jsem se relativně rychle zmátořil. Začínám vidět životní chyby co jsem dělal, začínám vidět odkud vlastně přišly, kde jsem je vzal. Pomáhá mi chodit i na setkání rušáků, což sice může vypadat pro nezúčastněného člověka jako jakési sektářství, ale o tom to vůbec není. Je to o sebepoznání, o rozvoji sebe sama, o tom být lepším člověkem, milovat se aby dokázal milovat. O tom vyrovnat se sám se sebou a tedy vyrovnat se s okolím, jak se na sebe díváš, tak se na tebe dívají ostatní, jak se vnímáš tak tě vnímají ostatní. I když v mém osobním případě občas garance kvality ještě trochu hapruje ![]()
A proč to nikdo nevykřikuje moc do světa? Svět totiž nechce pochopit. Vím o čem mluvím, býval jsem součástí toho světa.
@Apocalypse píše:
@Passenger …
Máš pravdu v tom, že nejsou nejlevnější, ale třeba pro mě byla tohle asi nejlepší investice v životě a rozhodně toho nelituju…
A ještě lepší je to investice pro toho, kdo tyhle „kurzy“ vymyslel ![]()
@Ostravak76 Ano ano, přesně tak to je, svět to nechce pochopit, tak proč jim to nutit, že…
@Gnaar jak už jsem řekla, nikdo Vás přece nenutí, je to jen a jen Vaše volba…