Míchání Nutrilonu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.7.13 16:59

A co když teda budu kombinovat jen Ar s colics? a obyč vyhodím úplně. To by už problém být neměl ne?

Nějak to budu muset finančně vymyslet.

• Citovat
  • Upravit
17014
11.7.13 17:03
@Anonymní píše:
A co když teda budu kombinovat jen Ar s colics? a obyč vyhodím úplně. To by už problém být neměl ne?Nějak to budu muset finančně vymyslet.

To nevyhazuj, to určitě zkombinuj. Můžeš zkusit ten nutriton, ale pokud ti to dítě zabetonuje, jsou to vyhozené peníze a pokud samotnej A. R vadí, tak nutriton nejspíš bude vadit taky :think: Ale hele, dobrá zpráva je, že to většinou s příkrmama a s hýbáním dítěte odezní. malej pak mohl všechna mlíka, jenom je nechtěl a je bezmlíkáč :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
11.7.13 17:04

Jsme to samé od narození na UM s prdíky neskutečné problémy, bolení bříška no děs…vyzkoušely jsme všechny mléka, nutrilon rozhodně nemíchej také jsme měly anti colics a jo je to darda za něj platit…dr z motolské nemocnice my ovšem poradil mléko HIPP BIO combiotic…350g stojí 150 kč…nutrilon je pří přetláskaný vším možným a miminku ač je na koliky nedělá dobře…kapičky jsou k ničemu ale pro klid, že něco my maminky děláme je nejlepší espumisan…přešly jsme na hipp protože je sladší mimču víc chutná a je daleko přirozenější než nutrilon anti colics…a cena ne vždy totiž platí, že to nejdražší je nejlepší

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.7.13 17:06

Mě jí je pak strašně líto, když dám jen AR pláče bolestí bříška a nekakáme, když dám jen colics pláče zase že jí pálí žáha od ublinkávání.

• Citovat
  • Upravit
aminkadf
11.7.13 17:08

Zkus v lékarně laktobacílky baby… nám hodne pomohli :-) Mají je v dr.max

• Citovat
  • Upravit
ikyki
11.7.13 17:09
@Anonymní píše:
Mě jí je pak strašně líto, když dám jen AR pláče bolestí bříška a nekakáme, když dám jen colics pláče zase že jí pálí žáha od ublinkávání.

ať dáváš jakékoli mléko tak kvůli tomu blinkání pauzuj dej jí napít, nech chvilku odpočinout odříhnout a zase trochu…

• Citovat
  • Upravit
17014
11.7.13 17:09
@Anonymní píše:

No v tom případě fakt za nutriton nevyhazuj peníze, to bylo strašný a to jsem dala málo. Horší jak samotný A. R. Zkus jiné kapičky, ty sab malému taky vůbec nepomohly, fakt až ten infacol. Kdyby nepomohl, zkus espumizan, k tomu jsme nedošli, naštěstí, zabral infacol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
11.7.13 17:34
@Anonymní píše:

A myslis, ze fakt vis, proc place, kdyz place po obou? To myslim uprimne tu otazku, me rypave, protoze ja netusila, proc mi kdy maly breci v takovem veku.

Jinak prckovi pomohla kombinace kapky BabyCalm (pro okamzitou ulevu) a probiotika dlouhodobe. Jinak byl taky na Nutrilonu, takze ja ho chvalim, ale ve vasem pripade si myslim, ze ji mozna fakt Nutrilon nesedne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
11.7.13 17:46

Zkoušela jsi vysadit ten fenyklový čaj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
11.7.13 18:02
@Anonymní píše:

Ahoj, my přešly z Nutrilonu HA1 na Bebu sensitive kvůli prdíkům a je to lepší :dance: Nutrilon HA obsahuje totiž uhličitan, který způsobuje prdíky :cert: ale ten anticolics ne, ten je vhodný ;)
 http://www.emulgatory.cz/seznam-ecek?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
11.7.13 18:06

Ahoj nečetla jsem celou diskuzi ale také jsem malému dávala nutroš a i AR protože házel šavle fakt obloukem, zkusila jsem i bebu a Hami - katastrofa. Řekla sem si že už se nemůže dít snad nic horšího tak sem koupila mlíko v DM a babylove nám konečně sedlo. :dance: Malej už jen občas ublinkne a to je pro nás oproti tomu co bylo před tím maličkost. A na bolavé bříško nám nezabral ani Infacol, Sab, Espumisan a zabral až Babycalm - mají prej jediné odlišné složení a asi jo když jako jediné nám zabrali. Každému mimču sedne něco jiného a chce to prostě vyzkoušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
11.7.13 18:08

@nicolle24 Jj, souhlasím s poslední větou :pankac: nám totiž nezabraly ani Babycalm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
11.7.13 18:15

@kanka80 Jako můžu říct že jsme si prošli peklem a modlím se aby se zase neobjevilo něco, naštěstí můžu zaklepat po 6tinedělí se to fakt vše zlepšuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
11.7.13 18:21

@nicolle24 My taky hrůza :zed: a to se říká, že na prdíky trpí víc kluci :think: Malá bude mít dva měsíce a ještě si kvůli nim pobrečí, ale už to nejsou ty záchvaty jekotu, kdy jsme měli už párkrát nachystanou autosedačku, že jedem do nemocnice :oops: Pomohla nám ta Beba sensitive a teď dávám ještě laktobacilky od Swiss a docela pohoda :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
11.7.13 18:28

Muzes zkus bud, babylove, i když nemá žádný ar ani colics
nebo taky tenhle hipp
http://www.feedo.cz/shop/detail.php?…
hipp má i AR, tak by jsi mohal zkusit i tuto značku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová