Míchání Sunaru complex a Nutradefens

9578
10.8.12 19:10

míchání Sunaru complex a Nutradefens

Ahoj, mám dotaz, zda je možné míchat Sunar a Nutradefens? Nebo jestli to tak některá děláte? Malý mi poslední dobou UM nechce (co se začalo s příkrmy), tak mě napadlo mu k ND přimíchat trochu banánového SC, že by to třeba chtěl. V noci ho vypije, ráno taky, ale je to boj, odpoledne ho nechce a večer to je boj. Na druhou stranu ND mu jinak sedí a i se mi víc líbí složení, tak bych nectěla přecházet na uplně jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
pokymar
10.8.12 19:19

Vyzkoušené to nemám, ale je to stejná značka, jen k ND je něco přidané, ne? Já bych mu to dala

• Citovat
  • Upravit
25959
10.8.12 19:43

Já nad tím taky uvažuju… malá je na nutradefence a večerní mlíko nechce. Dávám jí do toho trošku kaše, aby to bylo ovoněný, pak si dá. Tak jsem právě přemýšlela, že by večer dostávala banánovej sunar. Asi se nic nestane, je to stejný výrobce. A nebo do mlíka rozmixovat přímo banán a jiný ovoce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
10.8.12 19:57

@pokymar jojo, výrobce je stejný, ale ND má trošku jiný složení (množství vitamínů/minerálů) a navíc má nukleolity.
@petrul no, mixovat k tomu každý den banán, tak bude asi za chvilku „pořádný“. Možná bych to ráno a večer ještě relat. zvládla-dát mu ND, ale to odpolední mlíko pije hodinu, po kouskách, někdy ožná i dýl a to mu dávám jen nějakých 130ml :roll: (má 9kg) Možná by stačilo k ND přidat jen odměrku, dě toho banánového :think: No, budu ráda, pokud by napsal někdo, kdo to takto zkusil, nebo to řešil s Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
10.8.12 20:06

@jowana muj prcek pije nutradefense a nekdy i ten obyc. a vše v pohodě. Vyzkoušený jestli nemá problém ani po jenom máš? Pokud ano, tak mu to klidně smíchej. Nejdřív třeba radši přes den, aby neměl bolení v noci 8) ale bude v poho

• Citovat
  • Upravit
25959
11.8.12 00:13

@jowana a nekoukala si, co je vůbec v tom banánovém sunaru? Jestli jen banánová příchuť, nebo přímo sušený banán? Já nemyslela celý banán, prostě jen kolečko nebo kousek nějakého ovoce, aby to dostalo to aroma ;) Za zkoušku to stojí a určitě to vyjde levněji. Já takhle občas dělám malé mlíko ke svačině… rozmixuju ovoce ve vodě, přidám trochu UM a má mléčný koktejl. A jak mlaská :D
A jak jste na tom s příkrmem? Jestli už má zavedenou masozeleninu, tak mu prostě zkus odpo dát už ovocnou svačinku místo mlíka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
11.8.12 07:32

@petrul je tam přírodní aroma ( banánové ) a banán ( 0,9% ). No, možná bych to zkusit mohla. On má příkrmy od 4M (byl velký - 8100g a UM mu už nestačilo-v noci se budil, byl nevrlý), tak jsem na zeleninu a kaši najela docela rychle a hned to bylo lepší. Po cca 3týdnech dostal i maso a cca 14dní má už i ovoce - k dopolední svačině. Až bude moct mít jogurt, tak jsem chtěla na odpoledne ten - zatím má v té době mléko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
11.8.12 07:39

@jowana jogurt už můžeš klidně dát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
11.8.12 07:41

@petrul no, doporučuje se až kolem 8.měsíce. Možná dám dřív, ale tak na 7.měsíci, ted je ještě brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
11.8.12 11:14
@jowana píše:
@petrul no, doporučuje se až kolem 8.měsíce. Možná dám dřív, ale tak na 7.měsíci, ted je ještě brzo.

já ti nějak nekoukla na metřík… asi jo, já začla dávat až kolem toho 7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
7.11.12 13:16

Ahoj, jsme čerstvě roční. Dáváme sunar Nutradefense, ale chtěla jsem se zeptat, zda by právě sunar Complex malého na noc více nezasytil. Kaše nechce a je docela obřík, na roce má 13kg :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
7.11.12 13:43

Klidně míchej taky jsem to tak dělala, myslím, že je to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
7.11.12 13:45

To budeš muset asi zkusit, Sunar Complex bude možná trošku sytější, my ho pijeme a malý od roku spí celou noc, ale samozřejmě každé děťátko je jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
31.5.13 16:37

Holky, mám dotaz, možná hloupý, jsem prvorodička a mám doma dvouměsíční dvojčátka kluky, odstříkávám mléko, ale asi je mám slabé, tak mě napadlo, jestli bych do něj mohla sunar přimíchat, aby jsme nemuseli najet úplně na umělé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.15 15:52

Ahoj holky,
jsem tu nová, tak se omlouvám pokud se na to už tady někdo ptal.
Tím, že jsem kojila jen týden, tak sme měli strašné problémy s UM.
Začali sme Sunarem, ale malý měl strašnou zácpu a tuhé hovínka, tak jsem zkoušela Nutrent ten nový, ale po tom ublinkával, tak sme zkoušeli dál, ale žádná značna neseděla, furt tlačil a tlačil, až jsem mu musela pomoci rourkou.
Po dlouhém hledání jsme zkusili Sunar Premium a ten mu nějak tak sedí chtěla jsem ten Nutradefens, ale už ho nevyráběji? No, ale mám problém, má po něm strašně zelenou stolici, je to normální? Jedeme na něm teprve druhý týden, tak si říkám jestli se to upraví? A taky jsem se chtěla zeptat, jestli můžu míchat tenhle Premium s obyčejným sunarem? Mam tady totiz čtyři krabice a nechci to vyhazovat.
Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna