Web o kojení

573
9.8.12 20:37

web o kojení

Pro všechny maminky, našla jsem super web o kojení, tak pozorně přečíst, jsou tam důležité rady :)
 http://www.kojeni.net/clanky2.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3157
9.8.12 20:51

Tenhle web je tady dost profláklej, ale super žes ho našla, člověk se tam fakt dozví spoustu věcí když si neví rady :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
9.8.12 20:55

Hurá, Amerika byla objevena :mrgreen:

Ne, ale vážně, kojeni.net je super, je to taková česká bible kojení, databáze otázek a odpovědí je opravdu více než obsáhlá, návod na zavádění příkrmů moc hezky udělaný :palec:
Paní laktační poradkyně tam udělala pořádný kus práce, budiž jí za to složen obrovský dík, bez předporodního studia jejích stráněk bych asi nekojila (v porodce se na mě pustě vyflákli, spolubydlící nepolíbená informacemi odcházela s flaškou, já plně kojící - díky kojeni.net :potlesk: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
9.8.12 21:25

Ano, objevena amerika :potlesk:, ale třeba o tom spoustu těhulí ani neví, takže studujte, studujte. :dance:
Já to kvůli kojení ani nepotřebovala, ale mám odtud perfektně v malíku zavádění příkrmů. A praktikovala jsem to i u druhé dcery, kdy už se zavádět jídla měly snad od 4. měsíce dle nových poznatků pediatrů :roll: Tudíž jsem se na ně vyprdla a jela podle toho, co se osvědčilo u prvního dítěte - pěkně až od půl roku, resp. 7 měsíců. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
9.8.12 21:29

Jj, kojení. net mám už také dávno „sjetý“ od a po z. Je to studnice informací :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
9.8.12 21:42

Musim souhlasit, pri prvnim jsem hodne cerpala z databaze otazek, prikrmy jsem zavadela v podstate presne podle navodu, do databaze jsem nahlidla i pri druhem ditku a zase jsem tam nasla co jsem potrebovala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kettlery
9.8.12 22:58

Tyhle stránky jsou skvělé. Databázi otázek ohledně spaní jsem přečetla snad celou.

• Citovat
  • Upravit
47759
9.8.12 23:04

Na těch stránkách jsem do synovo půl roku byla pecena varena, hodně věcí mi ulehcily :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
10.8.12 08:21

No neva, že už ho některé(no asi možná všechny) maminky znají, ale když si ho přečtou tak možná ubude spoustu nových diskusí o kojení :) já naposledy kojila před šesti lety a za tu dobu jsem toho spoustu zapomněla :),polohy apod.,kojím s klouboučky, měla jsem dost nalitá prsa, teď už je to lepší, zkouším to bez nich a jde to, web je super hlavně ty videa :) tak studujte maminky, ty co ho neznáte :) :) :) a ty co ho znáte, myslím, že odčas nakouknete jen pro připomenutí :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
11.8.12 15:20

Super 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie