Migréna a porod

25.1.21 08:49

Migrena a porod

Dobré ránko maminky, prosim vas jsem asi mimon ale mam strach pred otehotnenim jsem trpela dost silnymi migrenami pulka tela necitliva a a na jedno oko slepa, sileny bolesti ktere trvaji i dva dny a bojim se porodu diky tomu myslite, ze hrozi nejake komplikace? No proste nemohla by mi prasknout nejaka cevka v hlave nebo neco podobneho? Je mi jasny ze asi blbnu na kvadrat ale zeptat jsem se musela :nevim: 😬 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
25.1.21 09:01

A v těhotenství je máš? Vlivem hormonů ti migrény můžou i vymizet.

• Citovat
  • Upravit
19981
25.1.21 09:22

@Michaelamikeš a v těhotenství na ně trpis? Ja je měla pred těhotenstvím i v těhotenství, jako bolest hlavy nebo migrénu jsem mela v podstatě celé těhotenství a tohle mě ani nenapadlo řešit. Porodila jsem bez újmy. Po porodu zůstaly nadále

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.21 09:49

@mackA159 ne ne co jsem těhotná, byla jen jedna hned na začátku a do teď klid jen asi ten strach po těch stavech před tětonstvím 😬

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.21 09:52

@lachtanice86 nevím jak mě to napadlo asi už vážne blbnu 🤦‍♀️ Ale po tech stavech před otehotnenim jsem se proste lekla aby to nemelo nejake nasledky pri porodu a muzu se zeptat jake stavy pri migrenach mivate a jak jste to zvladala a co vam pomahalo? Vim ze to neni vubec nic prijemneho 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
26.1.21 10:10

@Michaelamikeš stavy jako ztráta zraku, mzitky, motani hlavy, brnění prstu na rukou, zvracení, celková slabost, svetloplachost, samozřejmě bolest hlavy, občas i změna chutí nebo neovladatelna chut na sladké. Jako netehotna jsem brala triptany na předpis nebo jezdila na pohotovost. Jako těhotná můžeš jen paralen což je úplně na houno. Takze jen chladič hlavu a snažím se přežít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
26.1.21 10:12

@Michaelamikeš stavy jako ztráta zraku, mzitky, motani hlavy, brnění prstu na rukou, zvracení, celková slabost, svetloplachost, samozřejmě bolest hlavy, občas i změna chutí nebo neovladatelna chut na sladké. Jako netehotna jsem brala triptany na předpis nebo jezdila na pohotovost. Jako těhotná můžeš jen paralen což je úplně na houno. Takze jen chladič hlavu a snažím se přežít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.21 10:23

@lachtanice86 tak to máme uplne stejne, ikdyz musim zatukat, ze co jsem tehu, tak klid, az na jednu hned na zacatku 😬 🙏 bravala jsem clavigrenin.. ale teda vam to vubec nezavidim mit to takhle celou dobu jak to zvladate s prckem tyto stavy 😳 😳

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.21 11:14

Pohyby

Dobrý den maminky, prosím vás je možné, že citim pohyby kousek nad mocovym mechyrem? Jsem v pulce pateho mesice 🤗 a jeste si nejsem jista 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
29.1.21 16:59
@Michaelamikeš píše:
Dobré ránko maminky, prosim vas jsem asi mimon ale mam strach pred otehotnenim jsem trpela dost silnymi migrenami pulka tela necitliva a a na jedno oko slepa, sileny bolesti ktere trvaji i dva dny a bojim se porodu diky tomu myslite, ze hrozi nejake komplikace? No proste nemohla by mi prasknout nejaka cevka v hlave nebo neco podobneho? Je mi jasny ze asi blbnu na kvadrat ale zeptat jsem se musela :nevim: 😬 🙏

Mela jsem to uplne stejne, hrozne jsem se bala porodu prave kvuli migrenam. Nakonec 2 prirozene porody v pohode. Akorat epiduraly jsem si pichnout radeji nenechala. V tehotenstvich zachvaty migreny byly (dokonce trvajici 3 dny i pres noc), ale ne tak cetne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí