Mikado Ox Ford

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4115
13.11.06 17:00

Tak zhruba pred mesicem jsem zalozila tuto diskuzi,…A dal uz vazne bloumat nad kocarkem nebudu.:-)Cim dele,tim vice jsem si jista ze Mikado OxFord je ten pravy.O vikendu si pro nej jedeme,jen jeste ta barvicka,…Nevim nevim,… :D
Tak stastny vyber!Mejte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2210
13.11.06 18:00

Wipajo a víš o prodejně kde je mají oba dva? Hrozně bych je chtěla porovnat , ale to se mi asi nepodaří. Ale když říkáte že je ox ford lepší, tak asi dám na vaši radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
13.11.06 19:53

Bohužel jsem to asi blbě napsala, ale v tý prodejně neměli oba dva. Ten implast má jedna známá…moc se mi líbil, ale když jsem viděla Mikádo Ox-ford ,,naživo,, , tak bylo rozhodnuto. :) Nevím, jestli je lepší, ale mi přišel vzhledově hezčí…alespoň korbička určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2210
14.11.06 20:02

Ahoj Wipajo, můžu se zeptat kdy se má mimísek narodit?
Asi si začnu brzo přát sníh abys mi napsala jak se s ním jezdí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
15.11.06 08:43

Mimís má být až na vánoce, ale podle UZ je o měsíc větší, tak vlastně ani nikdo neví, kdy se ten náš prcek nebo cvalda narodí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
15.11.06 11:04

Zdravim,
taky vybírám kočárek a tenhle se mi líbí, akorát jsem ho ještě neviděla naživo. Ještě se mi líbí x-lander xa. tak se pořád rozhoduji.
Tenhle by se mi líbil bud v té červené a dělaji ještě i světle fialovou, ale ten se neviděla ani na obrázku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2210
15.11.06 17:53

Ahoj taky jsem uvažovala nad Xlander nebo Hauck Traxx ale ty mají menší korby a tak mi to aspon zúžilo výběr. Ale Traxx Merylin se mi líbí moc, kdyby se mi mimčo nemělo narodit v březnu tak nad ním hodně uvažuju, ale nevím jestli ještě v listopadu nebudu vozit v hluboké korbě a tam by se mi asi bobísek mačkal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
16.11.06 12:09

Ahojky, tak ja jsem byla taky rozhodnuta pro kocarek oxfodr, ale nakonec vyhrala ceska vyroba. Je moc fajn. Je to Patron Bohemia Fenix F3 vcetne vlozneho luzka, sportovni upravy a da se dokoupit i autosedacka a adaptery na pripevneni ke konstrukci kocarku. A vyjde hlavne levneji nez oxford. Ale jinak se mi taky mooc mooc libil, nazivo je jeste hezci naz na netu. :) Pa Jojinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
16.11.06 16:41

Jojinko, ja bych te nerada zklamala, ale patron je vice mene polsky kocar, jde o polske dily, ktere se castecne montuji u nas, ale pozor, nektery typ kocarku i v Cine. Takze pokud ti jde o to, ze jsou smontovane u nas a neva ze z polskych dilu, tak si zjisti, jestli ten tvuj vybrany neni montovany v Cine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2210
16.11.06 16:50

Taky jsem slyšela , že patron je dělaný v Čině. Ale dneska si nevybereš prý se tam snad dělá i Chico. No tak uvidíme, jen nevím jak to funguje když reklamuješ kočár to pak to mimi nosíš na zádech? Nevíte jestli vám daji nahrádní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
16.11.06 19:13

Koupila jsem si kočárek od ABC design a taky jsem doma zjistila že byl vyroben v číně, ještě máme golfky od neonata a také jsou vyrobeny v číně. Přitom když jsem kočárky kupovala tak prodavačka tvrdila úplně neco jiného. Takže jak píšou holky dnes si skutečně nevybereš.

""http://b2.lilypie.com/W6yip2/.png:http://b2.lilypie.com/W6yip2/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misickamys
16.5.12 19:18

Kočárek

Ahoj, měli jsme ho pro Terezku a byli jsme maximálně spokojení - je suprový, do terénu jak dělaný, neměli jsme jediný problém. Mám jej k prodeji ve světle modré kombinaci, zrovna včera jsem vkládala na net :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4