Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tak zhruba pred mesicem jsem zalozila tuto diskuzi,…A dal uz vazne bloumat nad kocarkem nebudu.:-)Cim dele,tim vice jsem si jista ze Mikado OxFord je ten pravy.O vikendu si pro nej jedeme,jen jeste ta barvicka,…Nevim nevim,… ![]()
Tak stastny vyber!Mejte se!
Wipajo a víš o prodejně kde je mají oba dva? Hrozně bych je chtěla porovnat , ale to se mi asi nepodaří. Ale když říkáte že je ox ford lepší, tak asi dám na vaši radu
Bohužel jsem to asi blbě napsala, ale v tý prodejně neměli oba dva. Ten implast má jedna známá…moc se mi líbil, ale když jsem viděla Mikádo Ox-ford ,,naživo,, , tak bylo rozhodnuto.
Nevím, jestli je lepší, ale mi přišel vzhledově hezčí…alespoň korbička určitě.
Ahoj Wipajo, můžu se zeptat kdy se má mimísek narodit?
Asi si začnu brzo přát sníh abys mi napsala jak se s ním jezdí. ![]()
Mimís má být až na vánoce, ale podle UZ je o měsíc větší, tak vlastně ani nikdo neví, kdy se ten náš prcek nebo cvalda narodí ![]()
Zdravim,
taky vybírám kočárek a tenhle se mi líbí, akorát jsem ho ještě neviděla naživo. Ještě se mi líbí x-lander xa. tak se pořád rozhoduji.
Tenhle by se mi líbil bud v té červené a dělaji ještě i světle fialovou, ale ten se neviděla ani na obrázku
Ahoj taky jsem uvažovala nad Xlander nebo Hauck Traxx ale ty mají menší korby a tak mi to aspon zúžilo výběr. Ale Traxx Merylin se mi líbí moc, kdyby se mi mimčo nemělo narodit v březnu tak nad ním hodně uvažuju, ale nevím jestli ještě v listopadu nebudu vozit v hluboké korbě a tam by se mi asi bobísek mačkal
Ahojky, tak ja jsem byla taky rozhodnuta pro kocarek oxfodr, ale nakonec vyhrala ceska vyroba. Je moc fajn. Je to Patron Bohemia Fenix F3 vcetne vlozneho luzka, sportovni upravy a da se dokoupit i autosedacka a adaptery na pripevneni ke konstrukci kocarku. A vyjde hlavne levneji nez oxford. Ale jinak se mi taky mooc mooc libil, nazivo je jeste hezci naz na netu.
Pa Jojinka
Jojinko, ja bych te nerada zklamala, ale patron je vice mene polsky kocar, jde o polske dily, ktere se castecne montuji u nas, ale pozor, nektery typ kocarku i v Cine. Takze pokud ti jde o to, ze jsou smontovane u nas a neva ze z polskych dilu, tak si zjisti, jestli ten tvuj vybrany neni montovany v Cine.
Taky jsem slyšela , že patron je dělaný v Čině. Ale dneska si nevybereš prý se tam snad dělá i Chico. No tak uvidíme, jen nevím jak to funguje když reklamuješ kočár to pak to mimi nosíš na zádech? Nevíte jestli vám daji nahrádní?
Koupila jsem si kočárek od ABC design a taky jsem doma zjistila že byl vyroben v číně, ještě máme golfky od neonata a také jsou vyrobeny v číně. Přitom když jsem kočárky kupovala tak prodavačka tvrdila úplně neco jiného. Takže jak píšou holky dnes si skutečně nevybereš.
""http://b2.lilypie.com/W6yip2/.png:http://b2.lilypie.com/W6yip2/.png
Ahoj, měli jsme ho pro Terezku a byli jsme maximálně spokojení - je suprový, do terénu jak dělaný, neměli jsme jediný problém. Mám jej k prodeji ve světle modré kombinaci, zrovna včera jsem vkládala na net ![]()