Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Jízda, výdrž, náhradní díly a opravy, design, a sporťák byl tak ošklivý, že jsem se styděla s ním vyjet i do lesa ![]()
Já mám tento. jako docela dost ho trápím, korbu si vynesu domů a spodek drndám po schodech a docela dobrý, myslím, že je to asi kus od kusu. moc jsem chtěla dorjan, koukala jsem už po něm, chtěli jsme pro něj jet do kolína, měla jsem vybraný dvojčatový, ale než jsme pro něj jeli, tak jsem skončila v nemocnici a bylo po kočárku, z dvojčátek nám zbylo jeden chlapeček a když už to vše vypadalo na dobré cestě, tak jsem se zamilovala do kočárku, i manželovi se líbil, tak jsme ho koupili, ale potom stál ještě rok u babičky, ptze dvojčátko odešlo za druhým dvojčátkem, ted v něm vozím zdravou holčičku, ptze jsme se rozhodli si ho nechat. ale časem jsem si říkala, ikdyž na něm není nic špatného, že jsme ho měli vrátit, že bych si vybrala třeba jiný, jsem totiž magor do kočárků
Diano, mylsím, že s tím sportákem máš pravdu ![]()
navíc jsem ted koukala na jejich stránky a mají už i polohovatelné korbičky, což já nemám. grr, tak koukám po jiném sportáku