Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
sanynka - hodoním mám už trochu z ruky
do Hradišta je blíž… ale jsem tu spokojená.
kultura v mikulově není žádná sláva, to je fakt. ale ono spíš záleží na kamarádech a společnosti, kterou vyhledáváš…
elda
Ahoj holky, jen jsem to prolítla a viděla jsem, že tu mám zřejmě krajanky. Jsem z Poštorné, chodila jsem na ZŠ Komenská, pak na víceletý gympl v BV a pak ještě VŠ v Brně. jsem rořník 78, možná se známe…:)
no tos měla z poštorné trochu z ruky, ne? já chodila na komendu jen do 4 třídy - už bych nepoznala ani spolužáky…
možná máme pár společných známých.
elda
Počkat, počkat…tady něco nehraje.:) Ona je určitě nějaká Komenská i v Mikulově, že? Já jsem totiž chodila na Komenskou v Poštorné. Zmátla mě tam pak ještě ta Valtická…
takže to se asi neznáme. Z Mikulova pochází jen přítelkyně mého bráchy, ale ta je ročník 79.
Elda
Z Bavor jsem mela par spoluzaku a znam to tam, hlavne oblast se sklepama, mame tam zname.. ![]()
Hodoninsko znam taky docela dobre.
Capinka
Moje segra bydli v Postorne na sidl. Valticka..
Takze jsem tam driv byvala pecena, varena - kdyz byla na materske, tak jsem za ni hodne casto jezdila. Ted uz je to z Brna trosku dal.
Jančo, my si budem kupovat Na Valtické byt.:) Te´d tam jedem prodáváme a chceme koupit větší. Dočasně bydlíme v Praze, ale chceme se vrátit. Co nejdřív.
janca - oblast sklepů je pochopitelně návštěvníky Bavor nejlépe prozkoumaná
![]()
elda
Capinka
Jasne, Praha je blazinec..
Morava je lepsi, ale nic proti Cechum, samozrejme, tim chci jen rict, ze jsem zvykla hlavne na ten svuj klid, na moravaky, prirodu, sklipky apod… I kdyz jsem temer abstinent.. ![]()
Elda
No my jsme meli taky sklep vzdycky, takze babicka do me lila nejdriv stavu z hroznu a pak burcak jiz ve velmi ranem mladi… ![]()
AHOJ HOLKY,
SVET JE OPRAVDU MALEJ. JA JSEM Z DRNHOLCE, TEN JE OD MIKULOVA ASI 13KM.
ALE MIKULOV ZNAM JAKO SVOJE BOTY. JE TO TAKOVE MALE KLIDNE MESTECKO. V ZIME JE TAM DOCELA MRTVO, ALE V LETE TO TAM ZIJE TURISTAMA.............ALE URCITE DOPORUCUJI.........
AHOJ
holky, moc dekuju, vypada to , ze nam Mikulov sedne, taky mame radsi klid, ale kamaradi potreba sou, tak sned potkam nejakou maminku…misa
Ahoj holky!
Já taky pocházím z Mikulova, ale popravdě řečeno - jsem ráda, že jsem z tama pryč.
Je to moc hezké město - na podívání (architektura, kultura = super), ale jinak… Podle mě je to město těžké na žití, protože je tam málo práce a docela nic pro lidi, co tam žijí. Ale stejně na něj ráda vzpomínám, vždyť jsem tam žila 19 let…
Ještě k tomu přestěhování do neznáma - já jsem se taky tak přestěhovala do Zlína a docela rychle jsem si zvykla. Teď (po roce a půl) mám spoustu přátel, známých a cítím se tu jako doma. ![]()
Tak zatím pa, Leňula
@pajinkapajinka to je sice z trochu z ruky, pač nejsme mobilní, ale domluvit se můžeme.