Mikulov - znáte to tam některá?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2612
26.1.06 11:05

sanynka - hodoním mám už trochu z ruky :-)do Hradišta je blíž… ale jsem tu spokojená.
kultura v mikulově není žádná sláva, to je fakt. ale ono spíš záleží na kamarádech a společnosti, kterou vyhledáváš…

elda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
26.1.06 11:23

Ahoj holky, jen jsem to prolítla a viděla jsem, že tu mám zřejmě krajanky. Jsem z Poštorné, chodila jsem na ZŠ Komenská, pak na víceletý gympl v BV a pak ještě VŠ v Brně. jsem rořník 78, možná se známe…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
26.1.06 11:30

no tos měla z poštorné trochu z ruky, ne? já chodila na komendu jen do 4 třídy - už bych nepoznala ani spolužáky… :wink: možná máme pár společných známých.

elda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
26.1.06 11:35

Počkat, počkat…tady něco nehraje.:) Ona je určitě nějaká Komenská i v Mikulově, že? Já jsem totiž chodila na Komenskou v Poštorné. Zmátla mě tam pak ještě ta Valtická… :? takže to se asi neznáme. Z Mikulova pochází jen přítelkyně mého bráchy, ale ta je ročník 79.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
26.1.06 12:32

Elda
Z Bavor jsem mela par spoluzaku a znam to tam, hlavne oblast se sklepama, mame tam zname.. :)
Hodoninsko znam taky docela dobre.

Capinka
Moje segra bydli v Postorne na sidl. Valticka.. :D Takze jsem tam driv byvala pecena, varena - kdyz byla na materske, tak jsem za ni hodne casto jezdila. Ted uz je to z Brna trosku dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
26.1.06 12:37

Jančo, my si budem kupovat Na Valtické byt.:) Te´d tam jedem prodáváme a chceme koupit větší. Dočasně bydlíme v Praze, ale chceme se vrátit. Co nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
26.1.06 12:44

janca - oblast sklepů je pochopitelně návštěvníky Bavor nejlépe prozkoumaná :-D :-D

elda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
26.1.06 13:57

Capinka
Jasne, Praha je blazinec.. :) Morava je lepsi, ale nic proti Cechum, samozrejme, tim chci jen rict, ze jsem zvykla hlavne na ten svuj klid, na moravaky, prirodu, sklipky apod… I kdyz jsem temer abstinent.. :)

Elda
No my jsme meli taky sklep vzdycky, takze babicka do me lila nejdriv stavu z hroznu a pak burcak jiz ve velmi ranem mladi… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
26.1.06 15:55

AHOJ HOLKY,
SVET JE OPRAVDU MALEJ. JA JSEM Z DRNHOLCE, TEN JE OD MIKULOVA ASI 13KM.
ALE MIKULOV ZNAM JAKO SVOJE BOTY. JE TO TAKOVE MALE KLIDNE MESTECKO. V ZIME JE TAM DOCELA MRTVO, ALE V LETE TO TAM ZIJE TURISTAMA.............ALE URCITE DOPORUCUJI.........

AHOJ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
26.1.06 16:35

holky, moc dekuju, vypada to , ze nam Mikulov sedne, taky mame radsi klid, ale kamaradi potreba sou, tak sned potkam nejakou maminku…misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
27.1.06 13:49

Ahoj holky!

Já taky pocházím z Mikulova, ale popravdě řečeno - jsem ráda, že jsem z tama pryč. 8) Je to moc hezké město - na podívání (architektura, kultura = super), ale jinak… Podle mě je to město těžké na žití, protože je tam málo práce a docela nic pro lidi, co tam žijí. Ale stejně na něj ráda vzpomínám, vždyť jsem tam žila 19 let…

Ještě k tomu přestěhování do neznáma - já jsem se taky tak přestěhovala do Zlína a docela rychle jsem si zvykla. Teď (po roce a půl) mám spoustu přátel, známých a cítím se tu jako doma. :D
Tak zatím pa, Leňula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
11.1.15 21:44

Je tu nekdo z mikulova?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
31.7.16 11:47

Jsem z Mikulova, a zatim tu nikoho neznám :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.16 14:28

@Kuna82 ja z Dolnich Dunajovic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
31.7.16 14:37

@pajinkapajinka to je sice z trochu z ruky, pač nejsme mobilní, ale domluvit se můžeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová