Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Aletheia Mně teda doktor dělá ultrazvuk při každé kontrole
Těhotenství obě jsem poznala až kolem 3 měsíce, do té doby jsem měla i negativní TT
Tady chybi uz jen jednorozec na duze…
Jinak mne pri kazde prohlidce gynekolog pouziva i ultrazvuk a zkuseny gynekolog pozna tehotenstvi i pohmatem - to jen, ze se tu nektere pozastavuji nad beznou prohlidkou a tehotenstvim…
Při čtení toho hlavního příspěvku jsem zřetelně fyzicky cítil, jak mi stoupá glykémie.
Výmysl to není a ano mate pravdu neměla jsem čas kontrolovat denně své telo, při prvním děťátku jsem těhotenství taky nepoznala, každý to má hold jinak..
nechápu, ze se vždycky najdou nějaké protivne papule, které do niceho nevidí ale stejne budou blbe komentovat a poučovat.
@Aletheia píše:
Terrinko, z toho že roztáhneš nohy se těhotenství nepozná. Na to je potřeba vzít krev, počůrat test nebo ultrazvuk. Ani jedno se při běžné prohlídce nedělá.Dvojčata? No tak jestli sis nevšimla že máš dost větší břicho tak máš asi těch problémů víc. To není něco co se dá přehlédnout, u dvojčat, ve třetím měsíci.
Škoda, moc ses do toho zamotala. Mohl to být zajímavý příběh
Ale pozna. Na prvni prohlidku jsem sla v devatem tydnu, doktorka me nahnala na kozu, sahla si a rekla - no jo, je to tam. Pak teprve delala ultrazvuk.