Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jezisi, tohle uz by snad melo byt i trestny… vratte mi, prosim, emimino kolem roku 2005, kdy doma nemel internet kazdej trotl!
Jestli si neděláš srandu tak jste idi.ti oba dva. Promiň. On si zničí rodinu, vztah s dětmi nemá dobrý, tak si pojďme udělat další. Zůstane s manželkou a ty sama s dítětem na krku, no to je terno.
Myslím, že je mu to úplně jedno a protože ty jsi tak hloupá, že ho necháš, užívá si situace. Když otěhotníš, odkopne tě. Jestli chceš dítě, najdi mu normálního otce.
Si promluvte do háje!
Jak máme vědět, jestli chce s tebou dítě?
No ta posledni otazka je
zbytek nebudu soudit - radsi… a nevim proc ty chces mit dite s nekym, kdo soulozi a jeste bez ochrany s kde kym (urcite nejsi jedina, minimalne s pritelkyni spi) a jeste nema vztah ani ke svym detem (na prd partner i otec)… kazdopadne nema treba po vasektomii nebo neco, ze vi, ze uz deti mit nemuze?
Vubec si nic nemaluj. Uziva si, Ty mu vse dovolis a oba neberete ohled na vase partnery, na nasledky vasi nezodpovednosti ![]()
Az otehotnis, rozejde se s Tebou, popr. Te posle na potrat
@Anonymní píše:
Ahoj, mám přes 2 roky milence. Moh by bejt mym otcem. Ma vztah, ale presto se schazime. Sex mivame casteji nez drive. Ma to hacek. On vi, ze neberu prasky a nepouziva kondom. Kolikrat citim, ze se do me udelal a dela, ze nic a ja to same. Miminko bych s nim chtela, ikdyz by to vzhledem k situaci nebylo prilis adekvatni… jen mi to prijde cele zvlastni. Proc to dela? Nema se svymi detmi - dvojcaty prilis dobry vztah. Myslite, ze chce dalsi dite? Druha miza? Co by rekla pritelkyne?
Nebylo to tady přes časem?!
Proč s ním chceš mimino? S milencem? To ho budeš vychovávat sama? Nebo budete všichni jedna velká rodina? ![]()
no asi si myslí že když ti to nevadí tak asi budeš chodit na potrat…
Tak treba je po vasektomii, pak by nebylo o co se starat a klidne muze delat jakoze nic. Moc neverim tomu, ze chlap ve veku tveho otce by te schvalne chtel oplodnit ![]()
Asi mu svym mladim lechtas jeho ego. Kteremu chlapovi by se nelibila mlada zinka, se kterou muze spat, kdykoli se mu zachce. Urcite ho rajcuje i to, ze to do tebe pousti. Buhvi, co se mu honi hlavou, treba si te ditetem chce pojistit, vzdyt neni tolik mladych zen, co jsou ochotny byt / spat s tak starsim muzem…o moralce vas dvou nema cenu psat, takze zbyva co chces ty?
Ahoj, mám přes 2 roky milence. Moh by bejt mym otcem. Ma vztah, ale presto se schazime. Sex mivame casteji nez drive. Ma to hacek. On vi, ze neberu prasky a nepouziva kondom. Kolikrat citim, ze se do me udelal a dela, ze nic a ja to same. Miminko bych s nim chtela, ikdyz by to vzhledem k situaci nebylo prilis adekvatni… jen mi to prijde cele zvlastni. Proc to dela? Nema se svymi detmi - dvojcaty prilis dobry vztah. Myslite, ze chce dalsi dite? Druha miza? Co by rekla pritelkyne?