Milenec - kdo platí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.1.26 10:43
@Damned píše: Více

Tak pozor. Nikdo tě nenutí chodit ke kadeřnici, kupovat krémy apod. Stejně tak muž muze5 mít více kosmetiky jak ta žena nebo auto apod :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
30.1.26 10:43

Make-up nepoužívám, jakože si pokaždé kupuješ nové hadry za tři litry? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
22564
30.1.26 10:44
@Veselej kluk píše: Více

Jistě :roll:

Ale mnoho žen je v pozici „dělá milenku“, protože si zcela vědomě našli zadaného chlapa a věří jeho slibům, že se někdy rozejde. Tohle je to, o čem jsem psala já. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
30.1.26 10:45
@Anonymní píše: Více

Fakt to neplatí plošně. :lol:

• Citovat
  • Upravit
22564
30.1.26 10:48

Nebo mu na to přišla manželka, tak už se do toho tolik nehrne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
30.1.26 10:50

S chlapem, co má víc kosmetiky než já, bych zase já být nechtěla. :D Ale to je otázka vkusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
30.1.26 11:01
@Kockazvysocan píše: Více

A teď chudák zas pojede, protože mu to bude snad i proplaceno.No tedy, já bych tohle nedala.To nemá žádný smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
30.1.26 11:07

@Velryba černá někdy :D a někdy i za 4, stejně je to jen jeden kus, investuju do kvalitních materiálů, které vydrží roky. Ale někdy taky vůbec a místo toho jdu na fyzio, masáž, nebo na wellness, sem tam botox, výplně… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
30.1.26 11:10

Proto se ptám, zda si pořizuješ fungl nový oděv na každou jednu schůzku. :D

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
30.1.26 11:17

A to vše alr děláš i bez milence ne? A kdyby teda ty řasy s nehty ne, tak milencem je fakt jedno jaké máš řasy, ty zajima něco jineho :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
30.1.26 11:18
@Cizinka 999 píše: Více

Tohle bude asi trošku jiný typ milenectví, než standardní modely. :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.1.26 11:22

Dívej s objednáním může být problém v tom že se rezervace někde platí a chcou kreditku. Kdyz má milenec společnou kreditku s manželkou a ji chodi výpisy na mobil, tak se pěkně zapoti :mrgreen:
Ja rezervovala častěji, neboť já mám svou kreditku, on častěji platil než já ale vzdy v hotelu a casch.

• Citovat
  • Upravit
295
30.1.26 11:22

@Velryba černá a tak zase nepočítám že bych se s milencem viděla jednou do měsíce :D s manželem jsme si sedli kdysi tak, že jsme se po měsíci nastehovali k sobě, naštěstí mi nikdy nevyčetl, že moc utrácím za vizáž, já jemu zas nevyčetla, že dává moc do fondů a do lega. :D Rozhodně kdo vydělává víc, platí hotel. :D Já bych se svojí rodičovskou měla tak na pokojík v horní/dolní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
30.1.26 11:27

Nejde jako úplně o ty prachy, spíš jako jestli je běžné, že se pro milence někdo nějak extra šlechtí, jakoby ta snaha udělat dojem. Poněvadž já se samozřejmě oholím (dělám to běžně), ke kadeřnici nechodím, mám dlouhé vlasy (prosté zkrácení zvládnou doma), nehty sama, hygienu udržuji lehce úzkostlivěji běžně. Řasenka, fixátor obočí a tím to končí. Jestli on, chudák, nevyfasoval úplně nemožný kus!? :mrgreen: :D Diskuse plná objevů!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.1.26 11:28

To vím, to jsme už probírali, to je přesně můj případ, kdy doma máme společný účet a u mě je to složitější :dance: on společný účet s manželkou nemá, to jsme probírali :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová