Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Černá Madonna píše: Více
Taky máš pravdu. Ale hloupý kdo dává a hloupější kdo nebere. Zase ty jsi ale kvůli penězům nespala s o 10-20 let staršíma chlapama s pupkem
ber to tak. I to je výhra.
Navíc chlap co tohle všechno platí sotva bude dobrej v posteli, neboť by mu tam jinak žádná nevlezla;D jsou i skladníci co mají 5 milenek protože 20 čísel a hodina výdrže s orgasmy je pro některé ženy v topu
Zakladatelko, já bych si toto vykomunikovala na začátku. Taky jsem to tak udělala, i když to nebyl příjemný rozhovor, ale nutný.
My jsme se taky tak různě střídali, rozhodně jsem nechtěla, ať platí jen on. Vídali jsme se často, postupně i nějaké kina, divadla, večeře atd. A zase jsem nechtěla, aby ho to zruinovalo, ono platit 6× do měsíce hotel, plus večeře, sem tam nějaký společný víkend atd., to není levná záležitost a já vydělávám dost na to, abych se mohla podílet.
U těch hotelů jsme se plus mínus střídali, večeře šly za ním, plus samozřejmě auto a benzín je jeho záležitost, při pobytech na víkendy to bylo tak nějak taky na půl, ale možná větší procento šlo za ním. Hlídala jsem si, abych neplatila víc, ale podílet jsem se chtěla.
Tak, jak se řeší peníze a financování v partnerském vztahu, je to potřeba řešit i v dlouhodobém a intenzivním mileneckém, pokud nemáš chlapa, co opravdu vydělává statisíce a nějakých 10-20 tisíc měsíčně utracených za tebe se mu v těch výdajích ztratí.
To, že chtěl, ať hotel objednáš, bych nebrala jako to, že to máš platit. Pochopila bych to tak, že jsi mu poslala tip a mohla jsi to i objednat. Ale jinak to s ním klidně otevři, jak si to TY představuješ, abys v tom byla v pohodě.