Milenec - kdo platí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.1.26 23:14

Milenec - kdo platí?

Ahoj holky

Mám teď hodně intenzivní milenecký vztah (7 m sěsíců) emoce, blízkost, silné chvíle, hodně psaní, plánování setkání. Ne povrchní záležitost.
Minule jsem hotel i snídani platila já (snažím se, kdy on, tak pak já).o Teď jsme řešili další setkání, hotel navrhl on, vybírali jsme spolu. A napsal mi větu, která mi zůstala v hlavě

„co ten hotel, jen jestli ho nějak objednáš ty, nebo mám já?“

Nakonec ho objednal a zaplatil on, ale mně se v hlavě rozjel kolotoč:

• Měla bych nabídnout, že přispěju?
  • Nebo když to vzal na sebe, mám to nechat být?
  • A proč mě vlastně ta věta tak rozhodila, když výsledek je vlastně v pořádku?

Nejde mi primárně o peníze. Jde mi o pocit role, iniciativy a rovnováhy. V intenzivním vztahu jsou i takové detaily strašně znatelné.

Zajímá mě váš pohled:
Nabídly byste příspěvek?
Nebo byste to nechaly být a braly to jako jeho gesto?
A řešily byste vůbec tu větu, nebo jsem jen moc v hlavě?

Díky každé, která napíše upřímně 🤍

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15599
29.1.26 23:35

Pokud teď byla řada na něm a sám tento hotel navrhl, tak bych si s tím nijak hlavu nedělala… :nevim:
Však příště je to zase na tobě a tak bych to i brala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.26 23:53

Měla jsem to podobně a střídali jsme se s placením, ale obecně více platil on jako chlap, např. obědy, večeře…
Vyplatí se s tím moc nebrblat a narovinu si tohle vykomunikovat, jak to bude s placením. Ušetří to hodně „starostí“, v mém případě mi to otevřelo taky oči (že to byl škrt, tak už je to dávno bývalý milenec - platil, ale nezapomínal se o tom vždycky trapně zmínit :mrgreen: :roll: :roll: :roll: )

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.1.26 01:00

A já si vždy myslela že hotel má platit chlap jako milenec?

• Citovat
  • Upravit
15599
30.1.26 01:05
@Anonymní píše: Více

No, to bude nejspíš záležet na charakteru těch dotyčných nebo na domluvě… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22563
30.1.26 06:10

V intenzivním partnerském vztahu platíme na střídačku, ale neřešíme to, jsme pár, manželé.
Když už bych potřebovala mít milence, tak jen z toho důvodu, abych z toho něco měla, takže bych se do placení nehrnula a nechávala bych to na něm. Ale já milenku nikdy nedělala a doufám, že nikdy nikomu dělat nebudu, tak nevím, jak to chodí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1743
30.1.26 06:13

Asi jsem stará škola, ale platit by měl milenec…ja bych se rozhodne do placení nehrnula, protože chlap má být grand :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.26 06:38

Všechno bych si domluvila hned na začátku. :nevim: Za mě to moc hrotíš.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.1.26 06:38

U nás platí vše milenec. Vydělává asi 3× tolik co já.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.1.26 06:43

Platime pul na pul, nechci aby mi to nekdy pak vycetl, co do me investoval zbytecne.

• Citovat
  • Upravit
4281
30.1.26 07:05

Hotely by mel platit milenec. Je to jako u kazdeho hobby: kdyz chces opici, musis mit na banany :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33151
30.1.26 07:06

Neřeš to. Objednal, zaplatil. Asi jsem taky stará škola, ale hotel by měl prostě platit chlap :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
30.1.26 07:08

vždyt to je „zbytečně“, když se nerozvedeš… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3850
30.1.26 07:12
@Kockazvysocan píše: Více

Abys z toho něco měla? Tak snad ten hezký čas ne? A dělat někomu milenku? Já myslel, že to je dobrovolný stav a ne že někdo pro někoho něco dělá?

Pokud opomenu můj údiv nad nerovnoprávném uvažování, tak jsem za placení chlapem. Už jen proto, že poptávka po milenkách je větší než po milencích. Tak by si ji měl chlap hýčkat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.26 08:14

Ježíš já jsem tak ráda, že nežiju v domnění, že má hotel platit chlap jen já :D já už si myslela, že je se mnou něco špatně :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová