Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@nikitice píše: Více
Takze slysite panove, nabotoxovat penisy! ![]()
Tak zoufalá, abych platila za sex fakt nejsem, to bych ho raději oželela nebo si pořídila sexuální pomůcky
@Adull Já tím jen říkám, že nemám takovejch peněz nazbyt, abych platila ob týden hotel. Jsem zhejčkaná a mám svůj standard, ale buď bych oželela nějaké svoje wellness a nebo koupila hotel sobě s milencem, místo aby ho koupil on. Klidně bych zaplatila pizzu po aktu, no problemo. Ale nejsem za platit hotel ob týden. Jednou za pul roku? Ok. Mít peníze - a rozdělené konto s manželem? Ok. Za cenu, že uskromním sebe? Ne.
@Damned píše: Více
Ok…tak mě by to standard nesnížilo, takže asi se na to díváme každá jinou optikou…ale jo, pokud na to člověk nemá a musel by se hodně uskromnit, tak do toho nejde, to chápu… ![]()
No tak snad by to měl zacvakat on jako milenec, k čemu bys ho jinak měla? Milenec s placením napůl je za mě škrt
@Anonymní píše: Více
No asi bych mu napsala, že ho klidně objednám, ale potřebuju poslat tolik a tolik..
Když jdete třeba na večeři, děláte to jak?
Možná se mu nechtělo do procesu objednání a nejde o peníze
Milenec, dycinky cáloval milenec a všechno!
hotely, výlety, dárky, šperky, kabelky, hadříky, za x let milencování mě tohle hobby nestálo ani kačku. ![]()
@Anonymní píše: VíceTak i nás to chodilo tak, že zásadně v 90%to calovala moje žena z rodinného rozpočtu a to do doby než jsem to zjistil. A pak to byl hurikán, který nenechal kámen na kameni.Sice jsme to potom spolu opravili ale už nikdy to nebude to nové a krásné.
@Centropen píše: Více
Nezlob se, ale to by mě musela hanba fackovat…
Protože to bych si připadala asi jako nějaká placená kurva. ![]()
@Černá Madonna píše: Více
Milenec je snad od toho, aby ženu uspokojil, a to nejen v posteli…
Placená kur. a je placená čisté za sex, čili hodinovka.
Mít milence a platit za sebe útratu sama, to ho není třeba mít
Niki jen tak mimochodem. Ten profil je chlap ;D
@Anonymní píše: Více
Podle zásad etikety za hotel vždy platí muž, buď manžel nebo milenec.
Pokud na to ani jeden nemá, je chyba v původním zadání.
@Černá Madonna píše: Více
Ja se nezlobím a nikomu svůj postoj nenutím. Ty si připadej jak chceš.
ja jsrm to měla tak, jak jsem napsala. Proč bych se bránila tomu, kdyz loví mamuty a mi je předkládá? ![]()
Kdybych měla milence, tak by vše platil on. Bohužel pro pány je v tomhle nabídka-poptávka celkem neúprosná ![]()