Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní píše:
ahoj holky,chtěla bych znát váš názor,nebo i eventuelně vlastní zkušenostchodila sem pár měsíců s mužem a pak jsme se rozešli..po pár týdnech se mi ozval,sešli jsme se ..a prostě..od té doby spolu máme sex..JEN SEX!vztah spolu mít nechceme,a musim podotknout,že ani jeden partnera nemáme..prostě se párkrát do měsíce vždy sejdeme,dáme si někde oběd nebo večeři a …
uznáváte takové „vztahy“? máte takové zkušenosti?co si o tom myslíte?
Dříve jsem to zažila.Fungovalo to asi tak 2-3 měsíce,jedenkrát v týdnu a pak mě to nějak přestalo bavit
.Myslim si že když už se člověk uspokojí a nic jiného vlastně ten vztah nedrží,neposunuje a nebuduje a jde jen o to jedno tak je to prostě nuda ![]()
Chceš znát názor druhých? z jakého důvodu? Nejseš si jistá, jestli to je správné? TO je aLe jen na tobě. ![]()
Já takový vztah neměla, nevím, ale pro mě je ve vztahu důležitá i láska, sex bez lásky je vášeň ale není to úplné. Mě by při tom asi něco chybělo… ![]()
Tak nějak globálně na tom nevidím nic špatného, pokud to vyhovuje vám oběma a pokud tím netrpí nikdo jiný, polde mě je to v pořádku.
Byla jsem před pár lety v úplně stejné situaci. Já neměla nikoho, on neměl nikoho, scházeli jsme se jen a pouze za účelem pěkného večera zakončeného sexem. Já pak potkala mého současného manžela, zamilovala se, přestali jsme se s milencem scházet a dnes mám krásné děti a šťastný vztah. Dodnes na milence občas vzpomenu, ne kvůli tomu, že by mi teď něco chybělo, ale prostě někdy se připomene třeba místem kde projíždím a tak. S ním jsem zažila nejkrásnější sex ve svém životě, uměl to se mnou jako nikdy nikdo, ale lásku to nedokáže nahradit. Rozhodně nelituju, bylo to krásné, vzrušující a hlavně: nikomu jsme neubližovali. Takže za mě: já ti fandím a užívej si života plnými doušky
.
Já měla takový „vztah“ víc než půl roku. Bylo to parádní, sešli jsme se když jsme chtěli, nikdo nikomu nic nesliboval.. Skončilo to v okamžiku, kdy si jeden z nás našel partnera. Tak jsme se předem dohodli a tak to taky bylo. Naprosto bez problémů, protože v tom nebyly city. Horší by bylo, kdyby se jeden z nás zamiloval. Naštěstí se tak nestalo. A dodnes jsme kamarádi.
mě je taky jasné,že to takhle nepotrvá věčně
dřív nebo později to jeden z nás ukončí..ale jak píše KUNHUTA,když tím netrpí nikdo třetí,je to v pořádku.moje kamarádka se na mě dívá doslova zhnuseně,je proti takovým vztahům a nechápe to..
proto sem chtěla vědět,jestli mě tu ukamenujete i další ![]()
Nechala bych tomu naprosto volný průběh- jsi svobodná a můžeš si užívat, jak je libo. Ono se to nějak samo časem vyvrbí- buď si časem k sobě vypěstujete city a třeba spolu začnete „chodit“, nebo si jeden z vás najde někoho jiného. Mě to přijde o.k. a já bych to neřešila.A na kamarádčin názor bych se z vysoka vy…- ona tvůj život nežije a není žádný soudce, aby se někdo podle ní musel řídit.
Jestli vám to tak vyhovuje, tak proč ne ![]()
Akorát já bych se bála toho ( podle toho jak se znám ) že dkyž si pak najde ženskou na vztah tak mě to bude bolet- i když vlastně s tím musíš počítat.
Já jsem citlivka ![]()
Příspěvek upraven 06.11.10 v 12:12
Taky jsem to zažila. Bylo mi 21 a mermomocí jsem chtěla jednoho týpka, prostě jen tak. Tak jsme se scházeli, trvalo to asi dva měsíce. Bral mě na večeře i k sobě domů a mě vyhovovalo, že to je nezávazný. Ovšem po těch dvou měsících mi to už přišlo o ničem. Už jsem se nabažila sexu s ním a přestalo mě to bavit a lézt po hospodách se mi taky „přejedlo“…
Takže za mě, pokud ti to vyhovuje, dělej to. Až tě to přestane bavit, utni to. Co jinýho na to říct…
Ahoj,
kdyz to vyhovuje vam, tak si to uzij. Mam pocit, ze kamaradka ti asi trosku zavidi ![]()
j
já se přiznám,takhle přesně začal náš vztah,teď máme 2 měsíční miminko.Známe se dlouhá léta,parkrát jsme někam zašli a jednou se to nějak po tom vínku protáhlo
bylo to fajn,tak jsme si řekli,že to nebude nic závažnýho jen sex až nás to přestane bavit tak to ukončíme a ono ejhle do roka jsme spolu bydleli a do 3 let se nám narodil syn
…
Já na tom nevidím nic špatného, když to oboum vyhovuje a nikomu tím ani jeden neubližujete, tak proč ne? Já bych to asi nedokázala udržet jen na tom mileneckém vztahu, já se vždycky zamiluju
( Ale užívej si, dokud můžeš, takový milenecký vztah je krásný a nikdy se podle mě nezevšední ![]()
proc ne, kdyz to oboum vyhovuje..
jen aby se jeden nezabouch…
![]()
freeonit píše:
proc ne, kdyz to oboum vyhovuje..jen aby se jeden nezabouch…
![]()
![]()
No právě já se znám, že u mě by to bylo hned ![]()
ahoj holky,chtěla bych znát váš názor,nebo i eventuelně vlastní zkušenost
chodila sem pár měsíců s mužem a pak jsme se rozešli..po pár týdnech se mi ozval,sešli jsme se ..a prostě..od té doby spolu máme sex..JEN SEX!vztah spolu mít nechceme,a musim podotknout,že ani jeden partnera nemáme..prostě se párkrát do měsíce vždy sejdeme,dáme si někde oběd nebo večeři a …
uznáváte takové „vztahy“? máte takové zkušenosti?co si o tom myslíte?