Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Poraďte mi, může se změnit chlap, který vyhledává milenky na netu? Kamarádka se kvůli takovému rozvedla, taky se seznámili na internetu a brzy kvůli ní opustil stávající přítelkyni (s kterou žil) a ona teď zjistila, že on si zakládá další a další profily na různých seznamkách. Je vůbec možnost, že s tím přestane? Nevím co jí poradit, je mi z toho fakt smutno ![]()
Tahirou píše:
Poraďte mi, může se změnit chlap, který vyhledává milenky na netu? Kamarádka se kvůli takovému rozvedla, taky se seznámili na internetu a brzy kvůli ní opustil stávající přítelkyni (s kterou žil) a ona teď zjistila, že on si zakládá další a další profily na různých seznamkách. Je vůbec možnost, že s tím přestane? Nevím co jí poradit, je mi z toho fakt smutno
Asi ti tam chybí, že ten chlap se dušuje, že se změní, že ho má vzít na milost, ne?? Nebo v čem chceš poradit, když se vlastně rozvedli a je to tudíž vyřešené?? ![]()
Podle me jde o to si neco dokazat,clovek na techto seznamkach casto lze a idealizuje sam sebe a vsehno kolem.
nevim,jestli u nej dostlo i k fyzickemu kontaktu a nebo jenom sex pres internet???
Kazdopadne je to spis uchylka a pocit,ze je zadany ![]()
etatinek píše:Tahirou píše:Asi ti tam chybí, že ten chlap se dušuje, že se změní, že ho má vzít na milost, ne?? Nebo v čem chceš poradit, když se vlastně rozvedli a je to tudíž vyřešené??
Poraďte mi, může se změnit chlap, který vyhledává milenky na netu? Kamarádka se kvůli takovému rozvedla, taky se seznámili na internetu a brzy kvůli ní opustil stávající přítelkyni (s kterou žil) a ona teď zjistila, že on si zakládá další a další profily na různých seznamkách. Je vůbec možnost, že s tím přestane? Nevím co jí poradit, je mi z toho fakt smutno
Oni se nerozvedli, oni spolu právě začli žít
Nikynka86 píše:
Podle me jde o to si neco dokazat,clovek na techto seznamkach casto lze a idealizuje sam sebe a vsehno kolem.
nevim,jestli u nej dostlo i k fyzickemu kontaktu a nebo jenom sex pres internet???Kazdopadne je to spis uchylka a pocit,ze je zadany
Taky mam profil na nejake soc.siti ale urcite ne kvuli seznamovani s chlapama
Příspěvek upraven 04.11.10 v 16:15spis pro pobaveni s kamarady atd…
Lže tam dost
Uz to chapu-
kamaradka byla rozvedena (kvuli nevere pres internetú) potom poznala tohoto pritele,ziji spolu a ted zjistila,ze se situace opakuje akorad muz je jiny???
Pisu to spravne?
![]()
Tahirou píše:
Poraďte mi, může se změnit chlap, který vyhledává milenky na netu? ................. a ona teď zjistila, že on si zakládá další a další profily na různých seznamkách. Je vůbec možnost, že s tím přestane? Nevím co jí poradit, je mi z toho fakt smutno
Těžko říct. Netroufám si odhadnout jeho povahu. Pokud ale dělá to, co popisuješ, myslím, že by té kamarádce bylo líp samotné.
Nikynka86 píše:
Uz to chapu-
kamaradka byla rozvedena (kvuli nevere pres internetú) potom poznala tohoto pritele,ziji spolu a ted zjistila,ze se situace opakuje akorad muz je jiny???
Pisu to spravne?
Ne, koukám, že jsem to já napsala blbě:-) Byla vdaná a na internetu se seznámila s někým novým, rozvedla se kvůli něj, začali spolu žít a zjistila, že ten dotyčný si stále zakládá další a další profily na seznamkách, v poznámkách má přímo, že hledá sex.
Tahirou
to verim,clovek tam vetsinou lze o sobe a svem stavu,o tom ze ma doma zenu atd se vetsinou zapomene zminit,atd…
No,co rict nebo poradit???
Tohle je dost bezne a typicke ,ale radu???Jedine odpojit internet ,aby na nej nemohl ![]()
radúna píše:Tahirou píše:Těžko říct. Netroufám si odhadnout jeho povahu. Pokud ale dělá to, co popisuješ, myslím, že by té kamarádce bylo líp samotné.
Poraďte mi, může se změnit chlap, který vyhledává milenky na netu? ................. a ona teď zjistila, že on si zakládá další a další profily na různých seznamkách. Je vůbec možnost, že s tím přestane? Nevím co jí poradit, je mi z toho fakt smutno
Ono to je fakt průser, po x letech se kvůli někomu rozvést a zjistit, že to bylo nejspíš šlápnutí vedle
to urcite,ale kazdy vztah je sazka do loterie,to uz se neda vzit zpatky,asi za to ten soucasny pritel nestal,aby se rozvadela,ale tezko rict.nezname je ani jednoho…
Myslím že takový člověk by si o měl uvědomit hlavně sám a začít s tím něco dělat, nějaká terapie nebo tak
Jinak takový bude pořát ![]()
Nikynka86 píše:
to urcite,ale kazdy vztah je sazka do loterie,to uz se neda vzit zpatky,asi za to ten soucasny pritel nestal,aby se rozvadela,ale tezko rict.nezname je ani jednoho…
Já je znám
Jen nevím, jestli je šance, že se může polepšit…
Z vlastních bolestných zkušeností vím, že se ten chlap nezmění…možná na chvíli, ale třeba to bude vyjímka ![]()