Stále vyhledává nevěru

38
4.11.10 15:58

Stále vyhledává nevěru

Poraďte mi, může se změnit chlap, který vyhledává milenky na netu? Kamarádka se kvůli takovému rozvedla, taky se seznámili na internetu a brzy kvůli ní opustil stávající přítelkyni (s kterou žil) a ona teď zjistila, že on si zakládá další a další profily na různých seznamkách. Je vůbec možnost, že s tím přestane? Nevím co jí poradit, je mi z toho fakt smutno :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
etatinek
4.11.10 16:08
Tahirou píše:
Poraďte mi, může se změnit chlap, který vyhledává milenky na netu? Kamarádka se kvůli takovému rozvedla, taky se seznámili na internetu a brzy kvůli ní opustil stávající přítelkyni (s kterou žil) a ona teď zjistila, že on si zakládá další a další profily na různých seznamkách. Je vůbec možnost, že s tím přestane? Nevím co jí poradit, je mi z toho fakt smutno :roll:

Asi ti tam chybí, že ten chlap se dušuje, že se změní, že ho má vzít na milost, ne?? Nebo v čem chceš poradit, když se vlastně rozvedli a je to tudíž vyřešené?? :roll:

• Citovat
  • Upravit
Nikynka86
4.11.10 16:13

Podle me jde o to si neco dokazat,clovek na techto seznamkach casto lze a idealizuje sam sebe a vsehno kolem.
nevim,jestli u nej dostlo i k fyzickemu kontaktu a nebo jenom sex pres internet???

Kazdopadne je to spis uchylka a pocit,ze je zadany :nevim:

• Citovat
  • Upravit
38
4.11.10 16:14
etatinek píše:
Tahirou píše:
Poraďte mi, může se změnit chlap, který vyhledává milenky na netu? Kamarádka se kvůli takovému rozvedla, taky se seznámili na internetu a brzy kvůli ní opustil stávající přítelkyni (s kterou žil) a ona teď zjistila, že on si zakládá další a další profily na různých seznamkách. Je vůbec možnost, že s tím přestane? Nevím co jí poradit, je mi z toho fakt smutno :roll:
Asi ti tam chybí, že ten chlap se dušuje, že se změní, že ho má vzít na milost, ne?? Nebo v čem chceš poradit, když se vlastně rozvedli a je to tudíž vyřešené?? :roll:

Oni se nerozvedli, oni spolu právě začli žít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
4.11.10 16:15
Nikynka86 píše:
Podle me jde o to si neco dokazat,clovek na techto seznamkach casto lze a idealizuje sam sebe a vsehno kolem.
nevim,jestli u nej dostlo i k fyzickemu kontaktu a nebo jenom sex pres internet???

Kazdopadne je to spis uchylka a pocit,ze je zadany :nevim:

Taky mam profil na nejake soc.siti ale urcite ne kvuli seznamovani s chlapama :D spis pro pobaveni s kamarady atd… :wink:

Příspěvek upraven 04.11.10 v 16:15

Lže tam dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
4.11.10 16:16

Uz to chapu-
kamaradka byla rozvedena (kvuli nevere pres internetú) potom poznala tohoto pritele,ziji spolu a ted zjistila,ze se situace opakuje akorad muz je jiny???
Pisu to spravne?
:)

• Citovat
  • Upravit
12154
4.11.10 16:16
Tahirou píše:
Poraďte mi, může se změnit chlap, který vyhledává milenky na netu? ................. a ona teď zjistila, že on si zakládá další a další profily na různých seznamkách. Je vůbec možnost, že s tím přestane? Nevím co jí poradit, je mi z toho fakt smutno :roll:

Těžko říct. Netroufám si odhadnout jeho povahu. Pokud ale dělá to, co popisuješ, myslím, že by té kamarádce bylo líp samotné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
4.11.10 16:17
Nikynka86 píše:
Uz to chapu-
kamaradka byla rozvedena (kvuli nevere pres internetú) potom poznala tohoto pritele,ziji spolu a ted zjistila,ze se situace opakuje akorad muz je jiny???
Pisu to spravne? :)

Ne, koukám, že jsem to já napsala blbě:-) Byla vdaná a na internetu se seznámila s někým novým, rozvedla se kvůli něj, začali spolu žít a zjistila, že ten dotyčný si stále zakládá další a další profily na seznamkách, v poznámkách má přímo, že hledá sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
4.11.10 16:18

Tahirou
to verim,clovek tam vetsinou lze o sobe a svem stavu,o tom ze ma doma zenu atd se vetsinou zapomene zminit,atd…
No,co rict nebo poradit???
Tohle je dost bezne a typicke ,ale radu???Jedine odpojit internet ,aby na nej nemohl :cert:

• Citovat
  • Upravit
38
4.11.10 16:18
radúna píše:
Tahirou píše:
Poraďte mi, může se změnit chlap, který vyhledává milenky na netu? ................. a ona teď zjistila, že on si zakládá další a další profily na různých seznamkách. Je vůbec možnost, že s tím přestane? Nevím co jí poradit, je mi z toho fakt smutno :roll:
Těžko říct. Netroufám si odhadnout jeho povahu. Pokud ale dělá to, co popisuješ, myslím, že by té kamarádce bylo líp samotné.

Ono to je fakt průser, po x letech se kvůli někomu rozvést a zjistit, že to bylo nejspíš šlápnutí vedle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
4.11.10 16:20

to urcite,ale kazdy vztah je sazka do loterie,to uz se neda vzit zpatky,asi za to ten soucasny pritel nestal,aby se rozvadela,ale tezko rict.nezname je ani jednoho…

• Citovat
  • Upravit
7485
4.11.10 16:21

Myslím že takový člověk by si o měl uvědomit hlavně sám a začít s tím něco dělat, nějaká terapie nebo tak :nevim: Jinak takový bude pořát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
4.11.10 16:21
Nikynka86 píše:
to urcite,ale kazdy vztah je sazka do loterie,to uz se neda vzit zpatky,asi za to ten soucasny pritel nestal,aby se rozvadela,ale tezko rict.nezname je ani jednoho…

Já je znám :nevim: Jen nevím, jestli je šance, že se může polepšit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
4.11.10 16:23

Je hrozné jak člověk o nevěře někoho ví a nemůže to říct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
4.11.10 16:23

Z vlastních bolestných zkušeností vím, že se ten chlap nezmění…možná na chvíli, ale třeba to bude vyjímka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí