Stále vyhledává nevěru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38
4.11.10 16:24
Tejchi píše:
Je hrozné jak člověk o nevěře někoho ví a nemůže to říct…

Ona to ví, zjistila to sama. A neví co s tím. Když se to stalo poprvé podruhé, tak udělala scénu a on se dušoval, že to bylo jen tak pro srandu, že měl špatný den a že by se s žádnou nesešel. Teď to zjistila poněkolikáté a už nemá ani sílu to s ním řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
4.11.10 16:25

Tak pokudto dělá delší dobu,tak s tím asi jen tak nepřestane.Může na tom mít i vypěstovanou závislost.
Jak psala Nikynka, jedině odpojit internet, nebo ho něčím zaúkolovat,aby na tohle neměl tolik času.
Každopádně já bych tohle nezkousla a kopla ho do prd.le :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
4.11.10 16:26

Zkusit to s ním probrat v klidu, i když s chlapama je to težší, proč to vyhledává…nebo odpojit net a bude :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
4.11.10 16:28
Tahirou píše:
radúna píše:
Tahirou píše:
Poraďte mi, může se změnit chlap, který vyhledává milenky na netu? ................. a ona teď zjistila, že on si zakládá další a další profily na různých seznamkách. Je vůbec možnost, že s tím přestane? Nevím co jí poradit, je mi z toho fakt smutno :roll:
Těžko říct. Netroufám si odhadnout jeho povahu. Pokud ale dělá to, co popisuješ, myslím, že by té kamarádce bylo líp samotné.
Ono to je fakt průser, po x letech se kvůli někomu rozvést a zjistit, že to bylo nejspíš šlápnutí vedle

Já vím, ale co chce dělat? Nechat si to líbit? Je to smůla (asi teda jsem pochopila), ale každý občas šlápne vedle. A kritiku, že kvůli ku*evníkovi opustila manžela, to asi nepotřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
4.11.10 16:30

Tak odpojením internetu se to nevyřeší, nemaluji čerta na zeď, ale někdo tu zmínil něco o závislosti a tak to opravdu je, zažila jsem to na vlastní kůži..jen sem se tedy na rozdíl od dotyčné kvůli tomu chlapovi nerozváděla, byla sem sama..
Dnešní doba nevěru podporuje, mě pak v dalším vztahu dlouho trvalo, než jsem začala věřit chlapovi…přítel si fakt užil, nic sem neříkala, ale jakmile byl na netu, byla sem v háji..trvalo rok, než sem se zbavila podezřívání:-((( :pocitac:

Příspěvek upraven 04.11.10 v 16:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
4.11.10 16:31
Tahirou píše:
Já je znám :nevim: Jen nevím, jestli je šance, že se může polepšit…

Tohle ti ale nikdo tady asi nedokáže říct. Nikdo ho neznáme osobně. Můžem plkat, blbě kecat, mluvit tak nebo onak, ale na tohle si musí zodpovědět jenom ta tvoje kámoška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
4.11.10 16:32

No,ja fakt nevim co radit… :(

znam tyhle seznaky,atd…chlapi ze sebe delaji Brada Pitta a pritom jsou neco jako Topolanek :mrgreen: omlouvam se za prirovnani!!! :)

Kamaradka mela pritele a ten se taky porad seznamoval s holkama pres internet,i si s nimi planoval schuzky,rande,vylety,atd…pritelkyni samosebou zaprel,delal ze sebe kdovi co,atd…no a dela to nejspis do dnes!

Ja si myslim ze jde spis o to,ze si potrebuje „NECO“ dokazat,vetsinou to byvaji lidi ,co maji nizke sebevedomi a neumi se seznamit a nebo nejsou dost atraktivni,atd…
nevim,nastesti nejsem ten pripad :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2785
4.11.10 16:37
Nikynka86 píše:
Ja si myslim ze jde spis o to,ze si potrebuje „NECO“ dokazat,vetsinou to byvaji lidi ,co maji nizke sebevedomi a neumi se seznamit a nebo nejsou dost atraktivni,atd…

Podle mě, je to přesně naopak.Je tam nejvíc těch, s přehnaně vysokým sebevědomím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
4.11.10 16:39

:nevim: :nevim: :nevim: tezko rict,tak sebevedomi maji mozna vysoke,protoze ze sebe delaji MUZE roku :) ale ve skutesnoti -skutek utek :)
ale nerikam,ze tam nejsou i hezci chlapi… :)

• Citovat
  • Upravit
23847
4.11.10 16:40
Daniella82 píše:
Nikynka86 píše:
Podle mě, je to přesně naopak.Je tam nejvíc těch, s přehnaně vysokým sebevědomím :mrgreen:

Přehnaně vysoké sebevědomí je vlastně maskování toho nízkého :mrgreen: Prostě naprd jsou obě varianty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
4.11.10 16:43

Zakládání profilů na netu ještě není nevěra :nevim: Pokud to kamarádce vadí, tak ať si najde radši jiného, lidi se prostě nemění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
4.11.10 16:43
Gina108 píše:
Daniella82 píše:
Nikynka86 píše:
Podle mě, je to přesně naopak.Je tam nejvíc těch, s přehnaně vysokým sebevědomím :mrgreen:
Přehnaně vysoké sebevědomí je vlastně maskování toho nízkého :mrgreen: Prostě naprd jsou obě varianty.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a je to vyresene :) :potlesk: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
Nikynka86
4.11.10 16:45
Gina108 píše:
Zakládání profilů na netu ještě není nevěra :nevim: Pokud to kamarádce vadí, tak ať si najde radši jiného, lidi se prostě nemění.

to je pravda,ale pokud se s dotycnymi styka i fyzicky,atd…tak uz to nevera je.Nebo pokud si s nimi pise a planuje neveru :nevim: ja nevim,ale to co clovek napise v nejakem chatu a nebo seznamce bych brala hodne s rezervou,proste si chce „uzit“ zaflirtovat,atd… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7485
4.11.10 16:45
Daniella82 píše:
Nikynka86 píše:

Přesně…když kolikrát koukám co za fotky mají někteří lidi na profilech…holky i kluci, tak takový člověk si musí hooodně věřit!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
4.11.10 16:48

Jestli má kamarádka pevnější nervy,mohla by si někde na té seznamce zkusit založit profil a napsat mu.Pak by se vidělo,jak moc to on myslí nebo nemyslí vážně.jestli by se doopravdy chtěl sejít atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí