Stále vyhledává nevěru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
4.11.10 16:58
Daniella82 píše:
Jestli má kamarádka pevnější nervy,mohla by si někde na té seznamce zkusit založit profil a napsat mu.Pak by se vidělo,jak moc to on myslí nebo nemyslí vážně.jestli by se doopravdy chtěl sejít atd.

Jo to je nápad…ať si s ním kámoška píše, pod jinou fotkou nebo tak a zjistí co až zkouší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
4.11.10 16:59

Aby se zastyděl bych mu pak z prdele řekla že si psa s mou mamkou…kdyby byla sama a ovládala net :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: By se asi dost zastyděl :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
4.11.10 17:00

Daniella82
jo,to bych nejspis udelal,hnusny ale cooo…alespon bych vedela na cem jsem a jak moc daleko je schopny zajit.
Asi jako v Ordinaci v ruzove zahrade co?Jak ta sestricka psala tomu doktorovi :)
bych ho „zabila“ :pocitac: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2785
4.11.10 17:15
Nikynka86 píše:
Daniella82
jo,to bych nejspis udelala ja,hnusny ale cooo…alespon bych vedela na cem jsem a jak moc daleko je schopny zajit.
Asi jako v Ordinaci v ruzove zahrade co?Jak ta sestricka psala tomu doktorovi :)
bych ho „zabila“ :pocitac: :mrgreen:

Ordinaci jsem dlooouho neviděla, takže nevím co myslíš :-)
Ale je to asi jediná možnost,jak zjistit pravdu.
Je mi jí fakt líto, kvůli takovýmu volovi se rozvést..no co chtěla, to má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
4.11.10 17:16
Tejchi píše:
Aby se zastyděl bych mu pak z prdele řekla že si psa s mou mamkou…kdyby byla sama a ovládala net :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: By se asi dost zastyděl :mrgreen: :mrgreen:

horší by bylo s jeho mamkou :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
4.11.10 17:17

Osobně si myslím,že se nezmění,ale může to být světla výjimka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
4.11.10 17:17
Daniella82 píše:
Tejchi píše:
Aby se zastyděl bych mu pak z prdele řekla že si psa s mou mamkou…kdyby byla sama a ovládala net :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: By se asi dost zastyděl :mrgreen: :mrgreen:
horší by bylo s jeho mamkou :mrgreen: :mrgreen:

Jo kdyby se ní dalo mluvit a řešit, tak jo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
4.11.10 18:00

A to jí nebylo divné, že má vztah a seznamuje se na netu? Co udělal té předchozí partnerce, udělá teď současné přítelkyni a tak pořád dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
4.11.10 18:04

Tedy co s takovým chlapem? Správným kopem mu obarvit vajíčka, i když nejsou Velikonoce. Ten se nezmění :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
4.11.10 20:26

Aha, tak to jsem to blbě pochopil, no… :roll:

No tak ten se nezmění a kamoška to „vyhrála“, když se kvůli takovýmu blbovi rozvedla s manželem a jestli ten byl aspoň trošku normální, tak si to teda vůbec nezasloužil a ona si teda „polepšila“, ale stalo se, škoda… :-?

Jinak chtěla to, má to, co ji na to říct, jedině ji poradit, ať se ho co nejrychleji zbaví, než ji ublíží ještě víc… :think:

• Citovat
  • Upravit
9166
4.11.10 21:09

kamarádka to měla podobně…zjistila si tedy jeho nick, z notebooku a z práce si začala na oko s ním psát, dala si schůzku s ním…a jaké bylo překvapení, když uviděl, že rande na sex si dal s přítelkyní…Dala mu po tlamě, a konec..Byli spolu sice krátce, bez závazků, ale udělala dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
4.11.10 21:10
vrobca píše:
Tedy co s takovým chlapem? Správným kopem mu obarvit vajíčka, i když nejsou Velikonoce. Ten se nezmění :roll:
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
4.11.10 23:24

Jistě, že se nezmění 8-) A jestli mu kámoška baští, nebo baštila, výmluvy typu „blbej den“ a pod, tak chudák holka. A ani žádná doba ničemu nenahrává. Věrnost a nevěru mají lidi v hlavě a jedno, jestli jsou ve městě, nebo na poušti, nebo jestli je to dneska, ve středověku, nebo pravěku. Ten kdo chce být věrný a má jasně srovnaný žebříček svých hodnot, tak ten věrný bude za jakýchkolu podmínek a ten kdo tu nevěru v kebuli má, tak bude nevěrný a též je jedno za jakých to bude podmínek a provedení už je prakticky jedno :idea: 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
5.11.10 06:55
pannda píše:
kamarádka to měla podobně…zjistila si tedy jeho nick, z notebooku a z práce si začala na oko s ním psát, dala si schůzku s ním…a jaké bylo překvapení, když uviděl, že rande na sex si dal s přítelkyní…Dala mu po tlamě, a konec..Byli spolu sice krátce, bez závazků, ale udělala dobře

Já se totiž moc bojím, že ona to skončit nechce. Bojí se ho konfrontovat. Vůbec neví, jak to řešit. Pro mě jako nezaujatou osobu je to lehké - skončit to s ním. Jenže - jsou spolu krátce, ona je zamilovaná až po uši, na očích klapky a třeba si říká, že se s těma holkama neschází atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12900
5.11.10 07:17
Tahirou píše:
pannda píše:
kamarádka to měla podobně…zjistila si tedy jeho nick, z notebooku a z práce si začala na oko s ním psát, dala si schůzku s ním…a jaké bylo překvapení, když uviděl, že rande na sex si dal s přítelkyní…Dala mu po tlamě, a konec..Byli spolu sice krátce, bez závazků, ale udělala dobře
Já se totiž moc bojím, že ona to skončit nechce. Bojí se ho konfrontovat. Vůbec neví, jak to řešit. Pro mě jako nezaujatou osobu je to lehké - skončit to s ním. Jenže - jsou spolu krátce, ona je zamilovaná až po uši, na očích klapky a třeba si říká, že se s těma holkama neschází atd…

Tak ji ani nijak důrazně nepřesvědčuj. Člověk je v tomto stavu zamilovanosti schopen občas nevidět opravdu hodně. Prostě buď nablízku až bude kamarádka mít potřebu se vypovídat.
Pokud na ni budeš moc tlačit, mohl by se pokazit váš vzájemný vztah, třebaže je to absurdní, ale bývá to tak.

Příspěvek upraven 05.11.10 v 07:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria