Stále vyhledává nevěru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
5.11.10 07:17
Tahirou píše:
pannda píše:
kamarádka to měla podobně…zjistila si tedy jeho nick, z notebooku a z práce si začala na oko s ním psát, dala si schůzku s ním…a jaké bylo překvapení, když uviděl, že rande na sex si dal s přítelkyní…Dala mu po tlamě, a konec..Byli spolu sice krátce, bez závazků, ale udělala dobře
Já se totiž moc bojím, že ona to skončit nechce. Bojí se ho konfrontovat. Vůbec neví, jak to řešit. Pro mě jako nezaujatou osobu je to lehké - skončit to s ním. Jenže - jsou spolu krátce, ona je zamilovaná až po uši, na očích klapky a třeba si říká, že se s těma holkama neschází atd…

Právě že jsou spolu krátce tak bude lehčí odejít!!!! Ale když nechce tak to neřeš, vyřeší si to sami :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
5.11.10 08:35

presne,
odesla bych hned na zacatku,je to jednodussi!!!

Kamaradka si vzala neco podobneho,jak popisujes akorat s tim rozdilem,ze on podvadel a byl neverny na kazdem rohu.Maji spolu 2 male deti,uz jsou rozdeveni,chodili spolu 7let a z toho 3roky manzele a dve male det :nevim: :nevim: :nevim:
skoncilo to,protoze uz rok mam milenku kterou miluje a domu nechodil,pry proc???
No,hezky!
Takze bych utikala co by mi nohy stacily,takovy se totoiz opravdu nezmeni!!!

• Citovat
  • Upravit
38
5.11.10 09:23
Sany80s píše:
Tahirou píše:
pannda píše:
kamarádka to měla podobně…zjistila si tedy jeho nick, z notebooku a z práce si začala na oko s ním psát, dala si schůzku s ním…a jaké bylo překvapení, když uviděl, že rande na sex si dal s přítelkyní…Dala mu po tlamě, a konec..Byli spolu sice krátce, bez závazků, ale udělala dobře
Já se totiž moc bojím, že ona to skončit nechce. Bojí se ho konfrontovat. Vůbec neví, jak to řešit. Pro mě jako nezaujatou osobu je to lehké - skončit to s ním. Jenže - jsou spolu krátce, ona je zamilovaná až po uši, na očích klapky a třeba si říká, že se s těma holkama neschází atd…

Tak ji ani nijak důrazně nepřesvědčuj. Člověk je v tomto stavu zamilovanosti schopen občas nevidět opravdu hodně. Prostě buď nablízku až bude kamarádka mít potřebu se vypovídat.
Pokud na ni budeš moc tlačit, mohl by se pokazit váš vzájemný vztah, třebaže je to absurdní, ale bývá to tak.

Příspěvek upraven 05.11.10 v 07:17

Já se bojím, aby si brzy nepořídili miminko, pak už nebude cesty zpět. Možná si to moc beru, ale je to moje nejlepší kamarádka a nemůžu se na to dívat, jak se obviňuje, že je to možná její vina a jak ho obhajuje, proč hledá jiné ženské! Ufffff… na něj jsem už fakt naštvaná :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.10 09:57

Nove zenske si hlada pretoze to robil aj predtym nez bol s Tvojou kamaratkou. Robi jej len to co robil aj priatelke pred nou a co bude robit priatelke po nej, bohuzial.
Obavam sa, ze Ty mozes kamaratke akurat stale dookola opakovat ze to nie je jej chyba, ze nemoze nic zmenit a davat pozor aby ju to mimino nenapadlo. Ja neviem, ze su spolu este moc kratko, ze je ona teraz rozhodena a malickemu to neprospeje …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
5.11.10 10:59
Tahirou píše:
Sany80s píše:
Tahirou píše:
pannda píše:

Tak ji ani nijak důrazně nepřesvědčuj. Člověk je v tomto stavu zamilovanosti schopen občas nevidět opravdu hodně. Prostě buď nablízku až bude kamarádka mít potřebu se vypovídat.
Pokud na ni budeš moc tlačit, mohl by se pokazit váš vzájemný vztah, třebaže je to absurdní, ale bývá to tak.

Já se bojím, aby si brzy nepořídili miminko, pak už nebude cesty zpět. Možná si to moc beru, ale je to moje nejlepší kamarádka a nemůžu se na to dívat, jak se obviňuje, že je to možná její vina a jak ho obhajuje, proč hledá jiné ženské! Ufffff… na něj jsem už fakt naštvaná :zed:

Já jsem chtěla napsat úplně totéž, co Sany. Neřeš to. Když to nechce řešit ta kamarádka, tak se na to vyprdni. Budeš Ty ta nejhorší nakonec. A čím víc ji budeš přesvědčovat o tom, že on je to nejhorší, co ji mohlo potkat, najust si s ním to mrně pořídí. Si totiž bude myslet, že dítě ho předělá. Pffff.

Je mi líto, že ona je tak slepá, ale bohužel - komu není rady,.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
5.11.10 11:01
Bábi Zlopočasná píše:
Nove zenske si hlada pretoze to robil aj predtym nez bol s Tvojou kamaratkou. Robi jej len to co robil aj priatelke pred nou a co bude robit priatelke po nej, bohuzial.
Obavam sa, ze Ty mozes kamaratke akurat stale dookola opakovat ze to nie je jej chyba, ze nemoze nic zmenit …

To je naprosto přesné :palec: . Bohužel ale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
5.11.10 11:13

To je bohužel úchylka dnešní netové doby…podle mě to bude dělat furt :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
5.11.10 11:15
radúna píše:
Tahirou píše:
Sany80s píše:
Tahirou píše:
pannda píše:

Já se bojím, aby si brzy nepořídili miminko, pak už nebude cesty zpět. Možná si to moc beru, ale je to moje nejlepší kamarádka a nemůžu se na to dívat, jak se obviňuje, že je to možná její vina a jak ho obhajuje, proč hledá jiné ženské! Ufffff… na něj jsem už fakt naštvaná :zed:

Já jsem chtěla napsat úplně totéž, co Sany. Neřeš to. Když to nechce řešit ta kamarádka, tak se na to vyprdni. Budeš Ty ta nejhorší nakonec. A čím víc ji budeš přesvědčovat o tom, že on je to nejhorší, co ji mohlo potkat, najust si s ním to mrně pořídí. Si totiž bude myslet, že dítě ho předělá. Pffff.

Je mi líto, že ona je tak slepá, ale bohužel - komu není rady,.....

Pokusím se to neřešit, ale trápí mě to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
5.11.10 11:16

Já vím. Je mi to líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
5.11.10 13:29

Udělalas, co jsi mohla, zbytek je na ní. Pokud znáš osobně toho jejího přítele, zkus s ním promluvit i ty, říct mu svůj názor, že ti kamarádka není lhostejná. Ale asi si z toho moc dělat nebude. Ještě se s kamarádkou poraď, řekni jí doslova, že je hloupá, když si v tomhle kope jámu, ale rypáček si naryje stejně jen ona sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
5.11.10 21:54

Ach jooo, tak tohle jednou hodně špatně dopadne, ale to se nedá nic dělat, když je člověk zamilovanéj, tak nevidí, neslyší, nechce si nic připustit, myslí si jak se ten druhéj změní, že ho předělá atd… Nebo dokonce, a to je ze všeho nejhorší, že ho předělá DÍTĚ!! 8-o No neříkám, že se to nestává, ale to jsou opravdu jen vyjímky… Takový člověk je zřéjmě nenapravitelný a jak tu holky už říkaly a já s tím plně souhlasím, pokud budeš zbrojit proti tomu jejímu příteli, pokud ho budeš pomlouvat (ano kamarádka si bude myslet, že závidíš, že žárlíš, že přeháníš, že si vymýšlíš, a že ho pomlouváš), tak docílíš akorát toho, že se s tebou přestane stýkat, bavit, že s tebou přestane kamarádit… :roll:

Ale já bych ji teda určitě dítě nedoporučoval a snažil se ji to vymluvit… Myslím, že by mohla dát na to, že je to ještě brzo, že nejdřív se musí pořádně poznat, že spolu musí nějakou dobu bydlet pod jednou střechou, že není na to teďka vhodná doba, a že je na dítě ještě času dost a dost… :wink:

PS: Komu není rady, tomu není pomoci… A když to tak chce, tak to tak bude nakonec mít… :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky