Chce někdo pokecat?nudím se

10568
3.11.10 20:11

chce někdo pokecat?nudím se

Ahojky chce někdo en tak pokecat se mnou o životě?Nudím se přítel jede za půl hodky na noční a já nemám co dělat,spíš dneska celej den je takovej divněj,uspěchanej a zvláštní a to povím až někdo napíše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1906
3.11.10 20:20

Ahojky, znám tě z jiných diskusí, co doma? U nás střídavě oblačno, ale poslední dobou to docela jde. Myslím s chlapem. A co jinak? Čím byl zvláštní tvůj den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
3.11.10 20:26

Ahoj, Lucíí :palec: .. Tak povídej.. Co jsi třeba měla k večeři, hih. Snad ses neodbyla, když manžel odjede pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
3.11.10 20:34

Ahoj tak muj den dnes začal uplně šíleně malej byl už od čtyř vzhuru,na mě leze chřipka a ve finále mi hodil telefon do záchodu :cert: No a než šel spát pokakal se do punčocháču,rovnou jsem je vyhodila :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
3.11.10 20:37

jj,na me chripka vlezla taky a mala je k neunaveni …Chlap sleduje fotbal :cert:

• Citovat
  • Upravit
1906
3.11.10 20:41

Mě už deti spí :dance: Dnes vytuhly rychle, byla jsem tak vyřízená že to snad poznaly a radši usnuly. Dnes bych neměla sílu na nějaké uspávání jednoho a druhého. Každý spí sám, společně dělají před spaní bugr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
3.11.10 20:43

Jeden už taky spí druhý ještě kouká s tatínkem na pat a mat.A já už trnu jak se nám zas nacpou do postele a já budu jak sendvič :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
3.11.10 20:44

Tak já dneska hodně uklízela, dělala jsem čistku nepotřebných věcí. Tak to mě bavilo. Vždy si vyčistím i hlavu tím:D. Večer jsem upekla koláč a manžel mi udělal pudink :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
3.11.10 21:10
Lakynka píše:
Tak já dneska hodně uklízela, dělala jsem čistku nepotřebných věcí. Tak to mě bavilo. Vždy si vyčistím i hlavu tím:D. Večer jsem upekla koláč a manžel mi udělal pudink :dance: .

Ahoj holčiny, čisku jsem udělala před měsícem, dovezla na chatu.
Takhle se všichni střídáme, sestry se švagrama taky přivezou.
Není nad to, se potom přehrabávat ve věcech. :lol:
Ondra už se zbavil nějakého nachlazení, bylo to dost dlouho. Tak na oslavu v sobotu bude OK.
V pátek jdeme na roční prohlídku, má asi 11 kg a 80 cm. Uvidíme, co nám dr řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
3.11.10 21:12
jitka 11 píše:
Lakynka píše:
Tak já dneska hodně uklízela, dělala jsem čistku nepotřebných věcí. Tak to mě bavilo. Vždy si vyčistím i hlavu tím:D. Večer jsem upekla koláč a manžel mi udělal pudink :dance: .
Ahoj holčiny, čisku jsem udělala před měsícem, dovezla na chatu.
Takhle se všichni střídáme, sestry se švagrama taky přivezou.
Není nad to, se potom přehrabávat ve věcech. :lol:
Ondra už se zbavil nějakého nachlazení, bylo to dost dlouho. Tak na oslavu v sobotu bude OK.
V pátek jdeme na roční prohlídku, má asi 11 kg a 80 cm. Uvidíme, co nám dr řekne.

Ty joo, to je veliký. Ale je to kluk, noo:). Syn byl taky vlastně takhle velký. Dcerka je tintítko, skříteček prostě:D. Joo, přehrabování se ve věcech je luxus:). Například na půdě někde u babičky:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
3.11.10 21:18
delice píše:
Ahojky, znám tě z jiných diskusí, co doma? U nás střídavě oblačno, ale poslední dobou to docela jde. Myslím s chlapem. A co jinak? Čím byl zvláštní tvůj den?

Ahoj,já tebe taky :-) Doma nic moc,včera jsme měli výročí,tak sme jeli na véču a jinak když přijel tak sme se pohádali,tak to vypadalo,že ani nikam nepojedem.
Jinak dneska jsem po dlouhý době zdrhla ven ke kámojdě a pak jsem šla za druhou a když mě zrovna pouštěla dovnitř,tak někdo na mě zatroubil a kdo myslíš že to byl?No Pepa,ten můj,ani mi nevynadal sem se až divila,jen mi řek co tam děláš a at přijdu za půl hodky domů(je to kousek od nás),prej ho pustili domů z práce,bylo okolo půl12,jinak jezdý v půl4až ve4 a ted jel na noční,to je fakt zákon schválnosti,a jaký si měla ty den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
3.11.10 21:19
Lakynka píše:
Ahoj, Lucíí :palec: .. Tak povídej.. Co jsi třeba měla k večeři, hih. Snad ses neodbyla, když manžel odjede pryč.

Ahoj,měla jsem zapečené těstoviny a ty?Ted mám chut na čokoládu ale nechce se mi do kuchyně,jsem náká líná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
3.11.10 21:19

No, ta nostalgie, :wink: potom ještě knížky se najdou a najednou jsem ubulená malá holka. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
3.11.10 21:21
lukymaty píše:
Ahoj tak muj den dnes začal uplně šíleně malej byl už od čtyř vzhuru,na mě leze chřipka a ve finále mi hodil telefon do záchodu :cert: No a než šel spát pokakal se do punčocháču,rovnou jsem je vyhodila :oops:

Ahoj,tak to tě lituju,mě hodil přítelův vnuk do kafe telefon,ale je zajímavé že když jsem ho vysušila,rozebrala a vyčistila,tak mi jde líp než šel a to jsem myslela že mi ani nepůjde :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
3.11.10 21:24

Mno ta mě díte teda nespí ani omylem. Zrona ji uspavam a je to děs,těšila jsem se jak si po zumbe dam vanu a vyvalim se u TV a ono nic ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí