Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky chce někdo en tak pokecat se mnou o životě?Nudím se přítel jede za půl hodky na noční a já nemám co dělat,spíš dneska celej den je takovej divněj,uspěchanej a zvláštní a to povím až někdo napíše
Ahojky, znám tě z jiných diskusí, co doma? U nás střídavě oblačno, ale poslední dobou to docela jde. Myslím s chlapem. A co jinak? Čím byl zvláštní tvůj den?
Ahoj, Lucíí
.. Tak povídej.. Co jsi třeba měla k večeři, hih. Snad ses neodbyla, když manžel odjede pryč.
Ahoj tak muj den dnes začal uplně šíleně malej byl už od čtyř vzhuru,na mě leze chřipka a ve finále mi hodil telefon do záchodu
No a než šel spát pokakal se do punčocháču,rovnou jsem je vyhodila ![]()
jj,na me chripka vlezla taky a mala je k neunaveni …Chlap sleduje fotbal ![]()
Mě už deti spí
Dnes vytuhly rychle, byla jsem tak vyřízená že to snad poznaly a radši usnuly. Dnes bych neměla sílu na nějaké uspávání jednoho a druhého. Každý spí sám, společně dělají před spaní bugr.
Jeden už taky spí druhý ještě kouká s tatínkem na pat a mat.A já už trnu jak se nám zas nacpou do postele a já budu jak sendvič ![]()
Tak já dneska hodně uklízela, dělala jsem čistku nepotřebných věcí. Tak to mě bavilo. Vždy si vyčistím i hlavu tím:D. Večer jsem upekla koláč a manžel mi udělal pudink
.
Lakynka píše:
Tak já dneska hodně uklízela, dělala jsem čistku nepotřebných věcí. Tak to mě bavilo. Vždy si vyčistím i hlavu tím:D. Večer jsem upekla koláč a manžel mi udělal pudink.
Ahoj holčiny, čisku jsem udělala před měsícem, dovezla na chatu.
Takhle se všichni střídáme, sestry se švagrama taky přivezou.
Není nad to, se potom přehrabávat ve věcech. ![]()
Ondra už se zbavil nějakého nachlazení, bylo to dost dlouho. Tak na oslavu v sobotu bude OK.
V pátek jdeme na roční prohlídku, má asi 11 kg a 80 cm. Uvidíme, co nám dr řekne.
jitka 11 píše:Lakynka píše:Ahoj holčiny, čisku jsem udělala před měsícem, dovezla na chatu.
Tak já dneska hodně uklízela, dělala jsem čistku nepotřebných věcí. Tak to mě bavilo. Vždy si vyčistím i hlavu tím:D. Večer jsem upekla koláč a manžel mi udělal pudink.
Takhle se všichni střídáme, sestry se švagrama taky přivezou.
Není nad to, se potom přehrabávat ve věcech.
Ondra už se zbavil nějakého nachlazení, bylo to dost dlouho. Tak na oslavu v sobotu bude OK.
V pátek jdeme na roční prohlídku, má asi 11 kg a 80 cm. Uvidíme, co nám dr řekne.
Ty joo, to je veliký. Ale je to kluk, noo:). Syn byl taky vlastně takhle velký. Dcerka je tintítko, skříteček prostě:D. Joo, přehrabování se ve věcech je luxus:). Například na půdě někde u babičky:).
delice píše:
Ahojky, znám tě z jiných diskusí, co doma? U nás střídavě oblačno, ale poslední dobou to docela jde. Myslím s chlapem. A co jinak? Čím byl zvláštní tvůj den?
Ahoj,já tebe taky
Doma nic moc,včera jsme měli výročí,tak sme jeli na véču a jinak když přijel tak sme se pohádali,tak to vypadalo,že ani nikam nepojedem.
Jinak dneska jsem po dlouhý době zdrhla ven ke kámojdě a pak jsem šla za druhou a když mě zrovna pouštěla dovnitř,tak někdo na mě zatroubil a kdo myslíš že to byl?No Pepa,ten můj,ani mi nevynadal sem se až divila,jen mi řek co tam děláš a at přijdu za půl hodky domů(je to kousek od nás),prej ho pustili domů z práce,bylo okolo půl12,jinak jezdý v půl4až ve4 a ted jel na noční,to je fakt zákon schválnosti,a jaký si měla ty den?
Lakynka píše:
Ahoj, Lucíí.. Tak povídej.. Co jsi třeba měla k večeři, hih. Snad ses neodbyla, když manžel odjede pryč.
Ahoj,měla jsem zapečené těstoviny a ty?Ted mám chut na čokoládu ale nechce se mi do kuchyně,jsem náká líná
No, ta nostalgie,
potom ještě knížky se najdou a najednou jsem ubulená malá holka. ![]()
lukymaty píše:
Ahoj tak muj den dnes začal uplně šíleně malej byl už od čtyř vzhuru,na mě leze chřipka a ve finále mi hodil telefon do záchoduNo a než šel spát pokakal se do punčocháču,rovnou jsem je vyhodila
Ahoj,tak to tě lituju,mě hodil přítelův vnuk do kafe telefon,ale je zajímavé že když jsem ho vysušila,rozebrala a vyčistila,tak mi jde líp než šel a to jsem myslela že mi ani nepůjde ![]()
Mno ta mě díte teda nespí ani omylem. Zrona ji uspavam a je to děs,těšila jsem se jak si po zumbe dam vanu a vyvalim se u TV a ono nic ;(