Rozvedené maminky,nový vztah

Anonymní
3.11.10 11:41

rozvedené maminky,nový vztah

Ahoj maminky rozvedené,Mám takovou prozbu.Vypadá to že po 11 letem vztahu ve kterém máme dvě děti odzvonil zvonec.Ale co mě trápý já neumím být sama :cry: A hlavně chci si najít někoho kdo mě bude milovat a dávat mi to co mi do ted chybělo,ale já mám strach neumím navazovat známosti.A strach abych si vubec někoho našla,hodneho na mě i děti atd.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
cher
3.11.10 11:47
Anonymní píše:
Ahoj maminky rozvedené,Mám takovou prozbu.Vypadá to že po 11 letem vztahu ve kterém máme dvě děti odzvonil zvonec.Ale co mě trápý já neumím být sama :cry: A hlavně chci si najít někoho kdo mě bude milovat a dávat mi to co mi do ted chybělo,ale já mám strach neumím navazovat známosti.A strach abych si vubec někoho našla,hodneho na mě i děti atd.

Ahoj, mě opustil manžel, když synovi bylo 5. Začla jsem chodit do knihovny na internet, doma jsme neměli a začla si chatovat s lidmi. Žádné seznamky, jen tak nezávisle a tam jsem po pár týdnech narazila na člověka, se kterým jsem už tři roky a máme spolu mimčo. Zázraky se dějí, hlavně neházet flintu do žita a jestli bude mít dotyčný rád tebe, bude mít rád i tvé děti :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.10 11:53

To je krasný gratuluji :kytka: Já jsem hrozný posera ze všeho,přemýšlím hrozně moc dopředu co bude,jak bude a co by se mohlo stát :oops: Já nikam nechodím,jsem pořád sama s dětma doma,tak že ani nemám možnost někoho poznat :think: A přes seznamku já nevim je to dobrý nápad?

• Citovat
  • Upravit
14771
3.11.10 12:06

přes seznamku někdy to klapne,někdy ne,musíš trošku zariskovat a zkusit.my jsme s manželem čtyři roky a máme dva prcky :-D a taky je to vztah přes seznamku,já mu odpověděla na inzerát :wink: a nelituju toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
3.11.10 12:13
Anonymní píše:
To je krasný gratuluji :kytka: Já jsem hrozný posera ze všeho,přemýšlím hrozně moc dopředu co bude,jak bude a co by se mohlo stát :oops: Já nikam nechodím,jsem pořád sama s dětma doma,tak že ani nemám možnost někoho poznat :think: A přes seznamku já nevim je to dobrý nápad?

já taky moc přemýšlím a přes tu seznamku to není špatný nápad, nemusíš se s někým hned scházet, stačí si psát, i z toho se dá hodně věcí poznat…držím palce…na každém konci je pěkné, že něco nového začíná :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.10 12:25

Snad ano a mužete mi prosím napsat nějakou seznamku o které víte že je dobrá,já ted jen tak nakoukala a jejich tu moc

• Citovat
  • Upravit
ave
837
3.11.10 12:35

U nás po stejných letech také, jak píšeš, odzvonilo. Rozvádíme se - manžel si našel sotva zletilou milenku a všechno zahodil. Víš, já hlavně řeším to, zda vůbec budu schopna nějaký nový vztah navázat. Prostě si vedle sebe nedokážu po těch letech představit někoho jiného, ale zároveň sama zůstat do budoucna také ne. Rozhodně se nechci teď nějak cíleně seznamovat. Prostě to nechám na náhodě a teď budu žít pro syna. A zároveň je mi jasné, že nechci partnera jen pro sebe, ale hlavně skvělého kamaráda pro syna a kde někoho takového potkat? Příjde mi, že každý chlap je buď ochlasta, děvkař, nemakačenko apod. A Ti fajn jsou zadaní :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
3.11.10 12:50
Anonymní píše:
Snad ano a mužete mi prosím napsat nějakou seznamku o které víte že je dobrá,já ted jen tak nakoukala a jejich tu moc

Já teda znám jen tuto http://seznamka.lide.cz/

• Citovat
  • Upravit
356
3.11.10 12:55

Ahoj, já sice nejsem rozvedená, ale zažila jsem rozchod po 6ti-leté známosti. Hrozně jsem se bála být sama, ale na druhou stranu jsem věděla, že je to lepší, než pokračovat v něčem, co ztratilo smysl. Psychologové doporučují dát si po rozchodu oddych :nevim: . Takže ničeho se neboj, začni dělat něco jen pro sebe a nech tomu volný průběh :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
3.11.10 13:43
Eva a Vašek píše:
Ahoj, já sice nejsem rozvedená, ale zažila jsem rozchod po 6ti-leté známosti. Hrozně jsem se bála být sama, ale na druhou stranu jsem věděla, že je to lepší, než pokračovat v něčem, co ztratilo smysl. Psychologové doporučují dát si po rozchodu oddych :nevim: . Takže ničeho se neboj, začni dělat něco jen pro sebe a nech tomu volný průběh :palec: .

A jak Ti asi dlouho trvalo, než si se dokázala po těch letech od bývalého odpoutat a mít chuť si něco začít s jiným chlapem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
11.11.10 19:13

Já se po 9ti letech také rozvádím, máme spolu 2 děti, bohužel se o ně taháme, kdo je bude mít, zatím jsou u mě, ale to je jiné téma. Odešla jsem od manžela ke svým rodičům, z velkého města do malého a jen tak náhodou jsem byla na několika seznamkách na internetu, asi po týdnu se mi jeden docela pěkný fešák ozval, začli jsme si psát, dali jedno rande a doteď jsme spolu, už to budou 3 roky, máme krásnýho 16 měsíčního syna. Nikdy jsem nevěřila tomu, že by seznámení po internetu mělo nějakého trvání či vůbec cenu, ale i zázraky se stávají :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
18.11.10 09:53

Ilucicek a jak mas stare deti z prvniho manzelstvi??? taky se bojim ze ke dvou detem neni jednoduche nekoho potkat seznamku jsem zkousela ale nemam tam nejak stesti vadi jim dve deti :( a kdyz nevadi a deti se mu libi tak se mi zase nezda on jo jo neni to lehke jak na to poradte jde s dvema detma???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
19.11.10 17:18

Uklidním Tě, jsou chlapi (a správňácký), co jim děti nevadí, i když jsou tři nebo čtyři. Chce to jenom čas a nechat tomu volný průběh. Až bude mít láska přijít - přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
24.11.10 10:18

Lili - mám z prvního manželství 11ti letého kluka a 9ti letou holku. Můžu ti říct, že začátky byli fajn, oni měli strejdu rádi, on je taky, ale pak se nám narodil syn a všechno se najednou během jednoho dne obrátilo, zloběj, neposlouchají, dělají naschvály, ignorují nás kdykoliv jim něco řekneme. Teď už je to celkem dobré, trochu se uklidnili, ale zas pomalu nastupuje puberta :zed:
Přítel věděl hned od začátku, že mám dvě děti, nevadilo mu to a nevadí mu to ani teď. I když je u nás rachot, je spokojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
24.11.10 11:42

jezisi marja holky kde se takovy chlapi berou????? me prijde ze kdyz mam dve deti jsem snad prasiva a to jsem samostatna nehledam sponzora...... jdu na to spatne nebo co????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí