Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
AJA píše:
máš dvě holčičky?to jsi na tom jako já
Chtěla bys ještě jedno mimi?Já jo pokud by to byl na sto procent kluk
jo já taky..ale jsem si jistá že by to byla další ženská
chtělo by zjistit jak se dělaji kluci??????????,,
no vidíš…to jsem ráda
máme doma i psa-ženskou!jestli si pořídím příštího psa chci chlapa..ale na 2stranu podle mě,po max 4holkách už by se snad kluk mel podařit nebo ne??
já jdu už do hajan,nák to na mě padlo,tak dobrou,tak můžem kdyžtak pokecat zítra jo?pa
AJA píše:
no vidíš…to jsem rádamáme doma i psa-ženskou!jestli si pořídím příštího psa chci chlapa..ale na 2stranu podle mě,po max 4holkách už by se snad kluk mel podařit nebo ne??
no to by snad měl
no ale na ty 4 holky nebo 5 bysme si asi msueli vzít půjčku..já ješte koukám na kočárky..tak zitra můžem pokecat..dobrou noc..
ahoj,nic moc,a ty?jdu koukat na zoufalky pak se mozna ješte ozvu
kacerval píše:
jakou dávaji serii??ty první sem videla snad všechny,ale pak poslední 5 nebo kolikátá to byla už vůbec..
AJA píše:kacerval píše:jakou dávaji serii??ty první sem videla snad všechny,ale pak poslední 5 nebo kolikátá to byla už vůbec..
já ani nevím,ale dnešní díl se mi moc nelíbil,byl moc smutnej
![]()
aha,co se tam dělo??schválně jestli si to pamatuju..u nás to bylo taky smutný,starší dcera se najednou probudila a vyčurala se vedle postele
je asi námesičná ![]()
AJA píše:
aha,co se tam dělo??schválně jestli si to pamatuju..u nás to bylo taky smutný,starší dcera se najednou probudila a vyčurala se vedle posteleje asi námesičná
Carl zemřel a ještě jedna ženská,lynnete přišla o jedno mimi ale to druhý je v pořádku,jinak susen vzpomínala když byl ještě carl její manžel jak se jí kurvil atd