Manželka vojáka,máme tátu na misi

211
5.11.10 18:28

manželka vojáka,máme tátu na misi

Ahojky nenajde su to někdo na pokec kdo má manžela,přítele zrovna v misi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1614
5.11.10 20:24

Ahoj, je to nas pripad. Za par dni to bude 5 mesicu co je pryc. Jak to snasis, a jak se vase odlouceni projevuje ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
5.11.10 20:28

můj odjel v srpnu… a začíná mi být dost smutno,máme sice už jednu misi za sebou ale ted mi to přijde horší..máme totiž holčičku 2a půl a ta mi dává pěkně zabrat :)

Příspěvek upraven 09.11.10 v 14:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
5.11.10 20:33

Nas je tam taky, ja jsem zase tehotna a on o to bohuzel prichazi. Je to jeho prvni dite, vyzenil vsak jeste moji dceru :lol: . Nejhorsi byly prvni dva mesice, to jsem porad bulela. Ted se stridaji obdobi klidu a neklidu. Uz budeme v pulce a ja se modlim aby prijel k porodu.Hlavne at mi tu nikdo nepise svoje negativni nazory. Snad jen ten kdo ma s timto zkusenosti. Tehto temat uz tu probehlo a pokazdy se nasel nekdo kdo si rejpnul.Na to faaaaakt nejsem zvedava. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
5.11.10 20:42

Já probrečela skoro celou první misi,můj tak nějak unor - březen!

Příspěvek upraven 09.11.10 v 14:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
5.11.10 20:47

Děvčata, je super, že se k tomu takhle veřejně hlásíte. Ale na to rýpání se připravte. Tahle civilizace je prostě antimilitaristická, tím nejblbějším možným způsobem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
5.11.10 20:48

Jo je to tezky, ale ja budu rada kdyz tu bude hlavne potom. Vraci se v cervnu, ted v pulce na dva tydny. Jeste nevim presnej datum. Ja uz se na nej tak tesim, a zaroven se obavam jak to vsechno bude a jak si tech 14 dni spolu vsichni uzijeme.Urcite to bude nezapomenutelny a jak rikaji ostatni, daleko horsi nez kdyz odjel pred tim pul rokem. Navic se bude muset loucit i s miminkem a to bude asi slz daleko vic nez bylo predtim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
5.11.10 20:50

Juro ja vim, ale nehodlam se pak vubec vyjadrovat k nejakym kecum co tady kdo vybleje. Nechci bejt zla, ale nesnasim kdyz nekdo zlej je. Kdo nevi o co jde at si vyhleda k uleveni si svych trapnych poznamek jiny tema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
5.11.10 20:54

On je tam na rok?Tak to vás fakt obdivuji… vy asi nebydlíte v ČR že nee?jj s miminkem bude horší loučení…ale ted nejak nechapu …on dojede jak ty budeš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.11.10 20:59
Jura007 píše:
Děvčata, je super, že se k tomu takhle veřejně hlásíte. Ale na to rýpání se připravte. Tahle civilizace je prostě antimilitaristická, tím nejblbějším možným způsobem.

Juro tak to by mě ani nenapadlo a myslím že to muže napadnout jen tebe a myslím že to je uzavřená skupina.
Nechtěla sem reagovat,tátu vojáka nemáme,ale chtěla sem napsat že holky vojáku se zde někde schází :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
5.11.10 21:00

Ja se porad snazim aby prijel na termin, ale sama asi znas ze v armade nikdy nevis. Je tam na rok a to je opravdu dlouha doba, clovek to musi snest, podporovat se a mit VELIKOU trpelivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
5.11.10 21:02

Kamco diky moc,urcite by nebylo spatny byt v nejaky skupine. Nevim vsak o ni a jestli nekdo ano tak at da typ, budu rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
5.11.10 21:04

Jo, Kamči, byla tu diskuse „Manžel voják z povolání a bojové mise“.
Jen jsem chtěl varovat - po první nebo druhé rotaci našich v Kosovu (což je hodně dávno) se jedna z manželek nebo přítelkyň vojáka na misi dala do řeči s někým myslím že na Facebooku. No a prozradila o sobě něco víc… No a skončilo to tím, že si ji ten militantní pacifista našel a snažil se ji napadnout. Akorát teda že moc síly neměl, tak radši utekl.

Tohle se v Blesku nedočtete.....
Tak tohle jsem v té zmíněné diskusi myslel pod „potřebnou opatrností“.
Huffmanko, ty můžeš být samozřejmě v klidu, když nejsi přímo v kontaktu s místníma lidma. Někdy ti to i závidím… :think:

Příspěvek upraven 05.11.10 v 21:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
5.11.10 21:07

Ja ziju za plotem a citim se bezpecne. hahah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
5.11.10 21:10

Fascinuje me kolik lidí má vždycky starost o druhý aby nikdo nikde nic nepsal a co se kde píše a nepíše a co se komu stalo na fb :cert: Každý má snad svůj rozum! Promiň Juro ale já tohle táma založila že chci s někým pokecet a ne poslouchat názory druhých kdo kdy co udělal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí