Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky nenajde su to někdo na pokec kdo má manžela,přítele zrovna v misi?
Ahoj, je to nas pripad. Za par dni to bude 5 mesicu co je pryc. Jak to snasis, a jak se vase odlouceni projevuje ?
můj odjel v srpnu… a začíná mi být dost smutno,máme sice už jednu misi za sebou ale ted mi to přijde horší..máme totiž holčičku 2a půl a ta mi dává pěkně zabrat ![]()
Příspěvek upraven 09.11.10 v 14:26
Nas je tam taky, ja jsem zase tehotna a on o to bohuzel prichazi. Je to jeho prvni dite, vyzenil vsak jeste moji dceru
. Nejhorsi byly prvni dva mesice, to jsem porad bulela. Ted se stridaji obdobi klidu a neklidu. Uz budeme v pulce a ja se modlim aby prijel k porodu.Hlavne at mi tu nikdo nepise svoje negativni nazory. Snad jen ten kdo ma s timto zkusenosti. Tehto temat uz tu probehlo a pokazdy se nasel nekdo kdo si rejpnul.Na to faaaaakt nejsem zvedava. ![]()
Já probrečela skoro celou první misi,můj tak nějak unor - březen!
Příspěvek upraven 09.11.10 v 14:26
Děvčata, je super, že se k tomu takhle veřejně hlásíte. Ale na to rýpání se připravte. Tahle civilizace je prostě antimilitaristická, tím nejblbějším možným způsobem.
Jo je to tezky, ale ja budu rada kdyz tu bude hlavne potom. Vraci se v cervnu, ted v pulce na dva tydny. Jeste nevim presnej datum. Ja uz se na nej tak tesim, a zaroven se obavam jak to vsechno bude a jak si tech 14 dni spolu vsichni uzijeme.Urcite to bude nezapomenutelny a jak rikaji ostatni, daleko horsi nez kdyz odjel pred tim pul rokem. Navic se bude muset loucit i s miminkem a to bude asi slz daleko vic nez bylo predtim.
Juro ja vim, ale nehodlam se pak vubec vyjadrovat k nejakym kecum co tady kdo vybleje. Nechci bejt zla, ale nesnasim kdyz nekdo zlej je. Kdo nevi o co jde at si vyhleda k uleveni si svych trapnych poznamek jiny tema.
On je tam na rok?Tak to vás fakt obdivuji… vy asi nebydlíte v ČR že nee?jj s miminkem bude horší loučení…ale ted nejak nechapu …on dojede jak ty budeš termín?
Jura007 píše:
Děvčata, je super, že se k tomu takhle veřejně hlásíte. Ale na to rýpání se připravte. Tahle civilizace je prostě antimilitaristická, tím nejblbějším možným způsobem.
Juro tak to by mě ani nenapadlo a myslím že to muže napadnout jen tebe a myslím že to je uzavřená skupina.
Nechtěla sem reagovat,tátu vojáka nemáme,ale chtěla sem napsat že holky vojáku se zde někde schází ![]()
Ja se porad snazim aby prijel na termin, ale sama asi znas ze v armade nikdy nevis. Je tam na rok a to je opravdu dlouha doba, clovek to musi snest, podporovat se a mit VELIKOU trpelivost.
Kamco diky moc,urcite by nebylo spatny byt v nejaky skupine. Nevim vsak o ni a jestli nekdo ano tak at da typ, budu rada.
Jo, Kamči, byla tu diskuse „Manžel voják z povolání a bojové mise“.
Jen jsem chtěl varovat - po první nebo druhé rotaci našich v Kosovu (což je hodně dávno) se jedna z manželek nebo přítelkyň vojáka na misi dala do řeči s někým myslím že na Facebooku. No a prozradila o sobě něco víc… No a skončilo to tím, že si ji ten militantní pacifista našel a snažil se ji napadnout. Akorát teda že moc síly neměl, tak radši utekl.
Tohle se v Blesku nedočtete.....
Tak tohle jsem v té zmíněné diskusi myslel pod „potřebnou opatrností“.
Huffmanko, ty můžeš být samozřejmě v klidu, když nejsi přímo v kontaktu s místníma lidma. Někdy ti to i závidím… ![]()
Příspěvek upraven 05.11.10 v 21:05
Fascinuje me kolik lidí má vždycky starost o druhý aby nikdo nikde nic nepsal a co se kde píše a nepíše a co se komu stalo na fb
Každý má snad svůj rozum! Promiň Juro ale já tohle táma založila že chci s někým pokecet a ne poslouchat názory druhých kdo kdy co udělal…