Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ano,přidávám se,mám to samé,přesně jako ty,a taky si nemyslím,že bych byla lesbička
Taky to tak mám
. Když jsem sama, výhradně si představuji sex se ženou. S manželem občas taky. A když brouzdám po netu na nějakých hambatých stránkách, taky vyhledávám lesbický sex. A vlastně mě sex se ženou láká. Ale lesbička opravdu nejsem. Manžel mě dokáže dokonale uspokojit.
No, tak to jsem ráda, že nejsem sama.. Nikomu jsem o tom neříkala, tedy kromě nejlepšího kamaráda, s kterým si říkáme fakt všechno a ten mi říkal, že asi budu Bi, což si ale nemyslím, neb mně se opravdu nestává, že bych koukala po ženách nebo, že bych toužila po nějaké konkrétní.. Jen mi prostě příjde třeba na nějakých hambatých stránkách příjde sex s mužem spíše srandovní a ten se ženou lákavý a vzrušující.. Zkoušela jste to některá?
Zakladatelka
Ahoj.
Mám to přesně tak. Nejdřív mě to děsilo, teď mi je to celkem jedno a představy si užiju ![]()
Se ženou bych to chtěla zkusit, ale asi nikdy nenajdu odvahu.
Teď tu o tom proběhla diskuse, hltala jsem ji jako divá ![]()
anonymka XY
Myslíš tu diskuzi „máte intimní kamárádku?“? Jo, taky jsem si početla,ale pak se to tam strhlo úplně jiným směrem a teď už tam nikdo není, tak mne to trošku mrzí, myslela jsem, že tam o tom pokecáme víc a třeba, čert ví, se k něčemu i některé z nás dokopou.. ![]()
Jinak já jsem z Brna a je mi 30, vdaná, zatím bezdětná. Blondýna, konf.vel.40, prsa 2-3 ![]()
Zakladatelka
Myslím, že tyhle představy má spousta žen, přijde mi to normální a rozhodně nic, za co by se měl člověk stydět ![]()
Sex se ženou jsem zkoušela, super zážitek,ale za chlapa bych rozhodně neměnila ![]()
také jsem ráda,že v tom nejsem sama,na sex se ženou jsme pomýšlela,ale také nenašla nikdy odvahu a též mě vzrušujou lesbické scény
anonymka č.3
asi nás vzrušuje to,že jsme to nikdy nedělaly,možná kdyby jsme to zkusily jako danielka,pak bychom věděly,zda jsme bi,nebo jen nás láká nepoznané
anonymka č.3
Ahoj, taky jsem koukala na tu diskusi vedle, i jsem si i trochu poplkala. Je fakt, že to pak vzalo uplně jiný směr. Docela se to dobře četlo. Myslím, že na představách nic není. Představovat si můžeš co chceš, nikoho tím neurážíš. Myslím, že takovou představu měla každá z nás. A kdo ne, tak to napište. Ovšem skutečnost, to už je tedy něco uplně jiného, na to maj jen odvážné, nebo holky opravdu bi nebo L. Schovávat se nebudu.
Daniella, já se za to nestydím,ale sex jako takový je,myslím, soukromá věc, tedy pro mne a ventilovat se to stydím,nehledě na to, že si nemyslím, že by to takto vyhraněně jako já měla spousta žen, já si totiž sex s chlapem nepředstavuji skoro nikdy, procentuelně bych řekla ženy 99%, muži 1%..
A když už tě tady máme, pověz nám, jak jsi to zrealizovala ty? Náhoda nebo „organizované rande“?
Já jen líbání asi někdy kolem maturity..
Zakladatelka
delice píše:
Ahoj, taky jsem koukala na tu diskusi vedle, i jsem si i trochu poplkala. Je fakt, že to pak vzalo uplně jiný směr. Docela se to dobře četlo. Myslím, že na představách nic není. Představovat si můžeš co chceš, nikoho tím neurážíš. Myslím, že takovou představu měla každá z nás. A kdo ne, tak to napište. Ovšem skutečnost, to už je tedy něco uplně jiného, na to maj jen odvážné, nebo holky opravdu bi nebo L. Schovávat se nebudu.
Podle mě ta skutečnost neni ani tak o odvaze,jako o příležitosti.
https://www.emimino.cz/…adkou-53964/
Ta diskuse myslím stále žije a jsou tam holky, které už o sobě něco napsaly…
Asi je to o příležitosti, to je fakt, ale k tomu zkusit to na nějakou by tedy chtělo podle mě dost odvahu, obvzlášt když nevíš jak to ta dotyčná má hozené. Pak jedině seznamka tam je to jasné od začátku. Ahoj,K
risty
Ahoj holky, zajímalo by mne, zda míváte či jaké míváte erotické představy, když jste samy či u milování s partnerem?
Já je mám totiž většinou orientované pouze na ženy,přesto si nemyslím, že bych byla lesbička, sex s manželem mne vzrušuje a po kámoškách nekoukám
, jen mne někdy láká to uskutečnit s ženou..
Máte to některá podobně?
Zakladatelka, třeba Alena