Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, pokud vám to nevadí, prosím, zakládala jsem tuto diskuzi s jiným účelem, a proto snažte se držet tématu. Erotika- ženy.. Díky… ![]()
Příspěvek upraven 05.11.10 v 22:29
Neda mi to se nevlozit do diskuze ![]()
Kamco,ty jsi trida
![]()
Hele a to se jako vzdycky domluvite?Jako treba na co si dneska za hrajem?Aaaa,tak treba ucitel!
Nebo to je prekvapeni a tvuj prijde v prevleku za opravare? ![]()
Jojo domlouváme se večer.
Tak naposled.Sex se ženou si představuji často,jednou si to i dopřeju at vim jestli ta skutečnost naplní nebo předčí představu.Jinak pokud otázka zní jestli je to normální si ženy představovat(snad už se držim tématu) tak když je to jen v hlavě tak mi přijde normální si představovat třeba i sex ze psem ![]()
a škoda že je jen jedno téma.Mohla zde bejt docela sranda
Příspěvek upraven 05.11.10 v 22:31
Eemi,
v pohodě,já jen že se to strhává jinam než jsem chtěla, je to jistě zajímavé,ale chtěla jsem,aby zde přispívaly spíše ty, které to mají podobně jako já, viz první strana Anonymní- Zakladatelka.
a lesba taky nejsem a ani zoofílička a ani jinou uchylkou netrpím
Erotika píše:
Kamčo, díky za pochopení.
ps:pes? Jaká rasa? Fóóóóór..
samozřejmě pořádnej,třeba přerostlej retrívr ![]()
Erotika píše:
Kamčo, díky za pochopení.
ps:pes? Jaká rasa? Fóóóóór..
hih,teď mě napadla čivava,aby to bylo zajímavější
![]()
Tak já si sex s holkou představovat nemusím, prožila jsem ho, dokonce jsem svému prvnímu chlapci věnovala k vánocům trojku s mou kamarádkou
bylo to fajn, ale přebíhat k lesbičkám kvůli tomu nebudu ![]()
Jinak jsem četla, že pokud se lidem zdá o sexu se stejným pohlavím nebo o skupinovém sexu, znamená to, že jsou sexuálně neuspokojení
Pozor ZDÁ ne když si to představuje:)
Kami, sranda může být i tak,ale podívej se, jak to dopadlo v podobné diskuzi (intimní vzath s kamarádkou..).. Posledních deset stran je pokec úplně mimo téma, kde vystupuje etatinek a dvě nejmenované erotomanky ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
Jojo domlouváme se večer.
Tak naposled.Sex se ženou si představuji často,jednou si to i dopřeju at vim jestli ta skutečnost naplní nebo předčí představu.Jinak pokud otázka zní jestli je to normální si ženy představovat(snad už se držim tématu) tak když je to jen v hlavě tak mi přijde normální si představovat třeba i sex ze psem![]()
a škoda že je jen jedno téma.Mohla zde bejt docela sranda
Příspěvek upraven 05.11.10 v 22:31
Je to malej pes nebo poradnej hafan
? ![]()
Hele,ale a co dneska??Dyt tu sedis uz pekne dlouho ![]()
Omlouvam se a skutecne mizim ![]()
Erotika píše:
Kami, sranda může být i tak,ale podívej se, jak to dopadlo v podobné diskuzi (intimní vzath s kamarádkou..).. Posledních deset stran je pokec úplně mimo téma, kde vystupuje etatinek a dvě nejmenované erotomanky
nojo zase já.Jinak to bylo pár stránek které byla legrace a téma se určitě nezastavilo kvuli tomu,ale spíš kvuli tomu že došli partnerky k uspokojení
a pokud vim všichni holky povzbuzovali a nikdo se jim nesmál
a už fakt jdu
aby to zas nebylo na mě že to zde zaniklo až dojdou ty co mají sexuální představy se ženou
dneska nic nebude ,to by jsme museli hrát na řezníka ![]()
Příspěvek upraven 05.11.10 v 22:39
kačátko, něco malého jsem taky prožila, viz příspěvky v úvodu,ale prozatím se necítím saturována.. ![]()