Sexuální orientace versus erotické představy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.11.10 13:22

Kamča: no já mám prostě zafixované, že žena má mít prsa. Cítím se takhle blbě prostě, jako půlka ženský.

Petra (i o tom we-vibe) mě ten anonym zabije :-D

• Citovat
  • Upravit
48576
6.11.10 13:25

Mě zamčené diskuze nebaví :lol: ,ale možná pak nakouknu a je mi líto etatínka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
6.11.10 13:29

Kami, baví, nebaví, lidí tam může být hromada,ale spousta z nás se zbaví studu a rozpovídá se fakt o čunačinkách v pravém slova smyslu, já mám jiný nick mne by to až tak nevadilo,ale uvědom si, že tady může nakouknout i děcko a nemímím řešit uzamčení= zrušení skupiny kvůli pohoršování, nehledě na to, že i některé maminky tady na emiminu mohou padat do mdlob, taky nechci řešit přisprostlé anonymy a chci o tom kecat prostě tak, jak mi to jde v hlavě… už jen ten sen dneska :jazyk:

Příspěvek upraven 06.11.10 v 13:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
6.11.10 13:31

Důvody, které jsem psala Kamče (viz výše) platí povšechně, proto to uzavření, ne proto, že bych bránila jiným něco říct,ale proto, že sama mám fantazií, zážitků, přání a představ plnou hlavu a chci to sdílet a inspirovat se dopodrobna na 100% ne jenom na 50%…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.11.10 13:47

a erotiko budeš tam pak pod svím nickem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
6.11.10 13:57

Klidně pod tím oficiálním.. :lol: Jsi zvědavá? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
6.11.10 14:00

Peti, prsa, neprsa, já mám sice ráda větší,ale malé mají něco do sebe, když tomu uspůsobíš představy.. podrobněji v uzavřené skupině.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
6.11.10 14:05

at hledam jak hledam nenalezam, prosim te muzes dat odkaz??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
6.11.10 14:16

Magdi a ostatní, najedete nahoru na hlavní stránku emimina, tam na skupiny, v nich na uzavřené a tam pod názvem Láska, sex a něžnosti… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.11.10 14:22
Erotika píše:
Klidně pod tím oficiálním.. :lol: Jsi zvědavá? :wink:

jojo to už je výzva.Bojim se jestli to nebude nějaké velké překvápko a třeba to nakonec nebude někdo o kom mám představu cudnosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
6.11.10 14:24

Neboj, nejsem tady dlouho 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.11.10 14:25

čekám tedy na schválení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
6.11.10 14:35

ahojky,taky čekám na schválení :-) ,přidám se až večer :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
6.11.10 14:40

tak kde steeee?? ja uz se tam vykecavam.. bohuzel sama. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.10 15:55
Anonymní píše:
Ahoj holky, zajímalo by mne, zda míváte či jaké míváte erotické představy, když jste samy či u milování s partnerem? 8-) Já je mám totiž většinou orientované pouze na ženy,přesto si nemyslím, že bych byla lesbička, sex s manželem mne vzrušuje a po kámoškách nekoukám :mrgreen: , jen mne někdy láká to uskutečnit s ženou.. :oops: Máte to některá podobně?
Zakladatelka, třeba Alena

Ahoj, mám to přesně jako ty a jak to tady čtu, nejsme jediné, takže je to asi naprosto normální :palec: :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky