Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, partner beran, partnerka váha, máte někdo zkušenosti? Jaký je to vztah?
@Osmann píše:
Zdravím, partner beran, partnerka váha, máte někdo zkušenosti? Jaký je to vztah?
Co je to zas za otázku?
Snad je důležitější povaha a prodelaná výchova, to, jaké osobnosti se setkají. Jak moc se mají rádi, co jsou ochotni pro vztah udělat, jaké ústupky a kompromisy
Znamení je až ta poslední blbost.
Ehm je úplně jedno, jestli se chlap narodil čtvrtého dubna nebo sedmého září - vztah s ním budeš mít takový, jaký ho budeš prožívat a „usměrňovat“. Co furt mají lidi s těmi znameními? Chceš říci, že vždy ona dvanáctina lidí na světě je jasně unifikovaná? Ale ne, vážně? Přečti si dnešní, zítřejší a další horoskopy pro býka nebo štíra a věř tomu, že se tam vždy najdeš, i když jsi teda váha bo cos psala… ![]()
Kdyby znamení tak fungovala, stačilo by, aby se to učilo ve škole, ne? A počet dokonalých manželství a partnerství by rostl jak houby po dešti.
Jak vyjmenovany slova, lvice prostě nesmí žít se štírem, zato třeba s rakem to bude labuzo.
Kéž by to bylo tak jednoduchý.
@Osmann píše:
Jako každý jiný.
@Osmann píše:
Na znamení a nějakou jejich vhodnost nevěřím, ale v tomhle případě musím ![]()
Expartner beran, jeho exmanželka váha - jsou rozvedení. Pak poznal mě, váhu a jsme od sebe taky
. Je to jen blbá náhoda, ale teď se hodí.
Milence si hledej podle jiných kritérií, než je znamení.
Pokud máte potřebu posuzovat vztah podle astrologie, udělejte si kvalitnější srovnání např. na „Najdi se“ tam vám to vyplivne celý horoskop nejen sluneční znamení, to vám nic neřekne. Já se v astrologii orientuji poměrně slušně, ale nikdy bych si partnera podle znamení nehledala. Horoskop není žádný jízní řád, který vás k někomu doveze nebo odněkoho odveze. V každém vztahu stejně jako v horoskopu uvidíte silnější a slabší stránky a je jen na vás, jak s nimi naložíte. Pokud chcete opravdu kvalitní vztah pracujte na něm…V tomhle vám hvězdy nepomůžou, to musíte sama. ![]()
Ja jsem beran a pritel vaha… Ja tvrdohlava, netrpeliva, vudci.. on vahavi ale jako fakt hodne ale zase je spravedlivi a hrozne racionalni
takze je to nekdy fakt sranda.. ale nemuzes takhle pausalizovat vztah.
@coffewomen píše:
Pokud máte potřebu posuzovat vztah podle astrologie, udělejte si kvalitnější srovnání např. na „Najdi se“ tam vám to vyplivne celý horoskop nejen sluneční znamení, to vám nic neřekne. Já se v astrologii orientuji poměrně slušně, ale nikdy bych si partnera podle znamení nehledala. Horoskop není žádný jízní řád, který vás k někomu doveze nebo odněkoho odveze. V každém vztahu stejně jako v horoskopu uvidíte silnější a slabší stránky a je jen na vás, jak s nimi naložíte. Pokud chcete opravdu kvalitní vztah pracujte na něm…V tomhle vám hvězdy nepomůžou, to musíte sama.
Co je to astrologie
To, že se orientuješ slušně znamená přesně co? Upřímně mně se vůči tomu asociuje jediná věc - že umíš pouze poměrně dobře vytvářet „historky“ a vnuknout lidem myšlenku na nějakou skutečnost, jež vezmou za svou a dělají vše proto, aby se naplnila? ![]()
Nebylo by však lepší tuto schopnost uplatnit někde jinde? ![]()
Beran a vaha nemam zkusenost. Co se tyce znameni, tak vim ze moc nefunguje kdyz je partner byk a partnerka krava ![]()
@Fukitol píše:
Beran a vaha nemam zkusenost. Co se tyce znameni, tak vim ze moc nefunguje kdyz je partner byk a partnerka krava :think:
@Kockazvysocan píše:
On ale partner vůl taky nic moc
vul je velky spatny ![]()