Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, jak jste poznali, že má Váš partner/manžel milenku? Zajímají mě Vaše příběhy/poznatky.. ![]()
@cverunka píše: Více
tohle jsem jeden cas delal i bez milenky ![]()
Tak já jsem si vlezla na jeho počítač, na seznam.cz, ale on se zapomněl odhlásit z emailu, na seznamu jak je ten box. Ani jsem nevěděla, že má na seznamu email, ale bylo mi to jedno. A tam byl email xxx@seznam.cz a byl vidět kousek zprávy „masáž 1000 a něco víc…“ Toho jsem si všimla a i když jsem mu do toho emailu nevlezla, tak jsem si tu její emailovou adresu zadala do vyhledávače a vyběhl mi inzerát regulérní k.rvy, ale opravdu nechutné se všema fotkama hnusné pupínkaté vulvy se strništem… Vyhublá nechutná fetka. Inzerát pouze na webech amatéři, sex apod. To jsem málem nazvracela do klávesnice. Vtipné bylo, že jsme ho s tím konfrontovala, docela v klidu a on prý jen hledal masérku na masáž zad 😄. Na amatérech asi : ![]()
Po pár dnech už jsem měla sepsanou žádost o rozvod, ale zbavovala jsem se ho ještě asi 5 let, než to všechno dopadlo. Pak mi do sebe zapadlo víc věcí, ještě víc na zvracení, ale to už mi bylo jedno, už jsem nepátrala, dokonce jsem se vyhýbala tomu, abych se něco dozvěděla.
Dneska loví na amatérech a všelijakých seznamkách, dost lituju dámy, co si s ním začnou, protože se tváří seriózně a hlavně: jeho manželství skončilo proto, že jsem ho podváděla
. Taková klasika.
Později jsem se (bohužel až pozdě) dozvěděla, od jemu blízkých lidí, že ojede naprosto vše, nehledě na věk, závislosti, barvu pleti, zdarma nebo za peníze. A já si říkala, že žádný krasavec to není a tvářil se, že je hodný. Škoda, že mě ti jeho blízcí nevarovali včas.
@AnnekeA píše: Více
Otáčení telefonu displayem dolu
Nenechávani telefonu bez dozoru
Změna intenzity využívání telefonu na psaní zpráv
zamykání telefonu
Neposkytnutí telefonu v případě potřeby
Usmivani se při psaní v telefonu
Odmítnutí sledování polohy telefonu v ramci bezpečnosti
jo, telefon je klíč
Ostatní symptomy:
Změna chuti na sex
Změna preferencí v sexu/novoty
Změna voňavky
Změna oblékání
Změna ochlupení
Změna vizáže
Sport - třeba začne běhat
Dobrovolný uklid auta
Zvýšená hygiena
Změna nálady
Změna pracovní doby
Chodí často s kamarádem i kterem víte, ale se kterým nekomunikuje
Má práci, která umožňuje flexibilitu
Nedá si pozor na vlas na oblečení
Ucítíte jinou voňavku - milenky se často intenzivně voní, z toho duvodu se prevlikame hned po příchodu domů a ještě pred polibkem na uvítanou hned do sprchy…
atd… vse myslitelné… nevzpomenu si hned na všechno…
platí pro muže i ženy
Jestli máš podezření že Ti je manžel partner nevěrný, tak tomu určitě tak je.
A v případě že nemáš podezření, určitě na to už minimálně mysli…
Já jsem byl v nevěře expert, i když mi poprvé praskla, ostatní už nikdy neodhalila i když jsem byl pod drobnohledem. Takže jestli ma partner mozek, je to nezjistitelné.
@AnnekeA píše: Více
tech signalu bylo vice, az to bilo do oči…a mobil to jistil ![]()
V jinem připade jsem na to nepřišla a bylo mi to oznámeno.
Časté využívání telefonu
Změna nálad
Nechuť řešit cokoliv doma provozního
Zahořklost vůči celému vztahu i světu kolem
Přehodnocení priorit (předtím péče a auto, zábava s přáteli, nyní auto jako hnůj a přátele jdou stranou), jen být s psát si co nejčastěji se svou novou láskou na úkor všeho kolem…
Kupování si nového oblečení
Úbytek na váze a nechuť k jídlu co jsem měl do te doby rád.
Změna některých životních postojů
…… to byly moje symptomy nevěry
@AnnekeA píše: Víceúplná klasika
měl na ni vždy slabost.. vyhodila jsem ho ještě tu noc a bydlí a pracuje tam u ní s ní… štamgastovi se splnil sen ![]()
ale jinak funguje s dcerama super, takže jsme už dávno v pohodě…
ovšem ty první dny, týdny byly dost krušné
jedna z holek se s ním půl roku nebavila - ta co viděla v tom létě tu zprávu - ani ho nezdravila, prostě bojkot…
vše se časem mění a dnes jsou věci v klidu a úplně jinak…
ale soda to teda byla, to jo…
@Venetia píše: Více
nechlubim. Bylo to v dobe, kdy diteti bylo tak 2,5 roku, hyperaktivni a zadne hlidani, stresy v praci a pak dalsi sichta doma, kdy zene vadilo i to jak dycham. Tehdy me i napadlo, jestli ona nemela nejakou tajnou aferu a moje chovani jen podvedome zrcadlilo situaci. Uz se ale nedozvim, proc to vsechno tak bylo ![]()
@Anonymní píše: Více
Tak ví se, že podváději spíše ošklivý lidé a ženy s nadváhou než ti hezcí.
Jde o to, že si tím zvedají nízké ego:)
@Justin Case to mě třeba nikdy nepřišlo, spíš takový frajírci😃
Dle kamarádky, když na jejího muže vše prasklo: menší úlety ani krátkodobé nevěry nepoznala, nijak to na něm nebylo vidět. Něco tušit začala, až když se zamiloval, ale to už byl připravený balit kufry…
@Justin Case píše: Více
To se teda neví, máš pro svoje tvrzení nějaký zdroj? Jinak z mých zkušeností, podvádějí všichni, hezcí nebo oškliví, to není kritérium.