Milenky JAK?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.11.24 08:46

Jednoduše… jednou jsem jela domů dřív z práce a potkala je v autě, jak si to mašírujou z obídka :lol: :cert: :lol:

• Citovat
  • Upravit
609
5.11.24 08:50
@Napraveny píše: Více

„Takže jestli ma partner mozek, je to nezjistitelné.“

Přesně tak, spousta lidí si myslí, že každá nevěra se proflákne. Ale prozradily se jen ty nevěry, o kterých se to ví.

K telefonu - kolega v práci byl profesionální nevěrník a základem byl druhý telefon, který nikdy nebral domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13954
5.11.24 09:09
@Katydr píše: Více

Ona se ta nevěra se v první fázi neproflákne přímo. Partner chtě nechtě změní chování, to vyvolá pochybnosti, vznikne podezření a pak stačí trochu zapátrat.

• Nevěra potřebuje čas, takže partner či partnerka změní své časové návyky.
  • Klasika ve větší péči o sebe
  • Skrývat je potřeba víc věcí než mobil, takže další změna chování
  • Mění se témata rozhovorů, to co se probere s milenkou či milencem se neprobírá doma podruhé, případně už jsou názory utříbené. To se prakticky nedá uhlídat.
  • Posunují se názory nevěrníků a nevěrnic.
  • Typicky milostná témata, plánovaní do budoucnosti se z rozhovorů doma taky vytrácí. Nevěrníkovi je nepříjemné některé věci vůbec probírat.
  • Mění se lehce slovník, takové ty slovní „viry“ jsou někdy nakažlivé,
  • Mění se i sexuální návyky (intenzita a podobné věci)

Není to ze dne na den, ale pokud se znáte roky, tak zaregistruješ, že se ti partner změnil před očima.

Neprozrazená nevěra rozhodně není vítězstvím, partner se změně chování a ochlazení vztahu nějak přizpůsobí. Něčím ten volnější prostor a chladnější vztah zaplní.
Návrat po takové dvouleté avantýře „jako by se nic nestalo“ je nemožný.

Ale nejčastější důvod utajené nevěry je prostý. Partnerovi či partnerce je to prostě jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
5.11.24 13:05
@Fukitol píše: Více

a to hyperaktivní batole si brala na zálety, nebo jak? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
5.11.24 13:34
@navy blue píše: Více

dite mel na starosti tatinek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
5.11.24 13:39
@Fukitol píše: Více

ha! tahle vychytávka mě nenapadla, pardon :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.24 13:45

Kamarádce takto zazvonila milenka s velkým těhotenským břichem u dveří. Prý proč nechce dát souhlas k rozvodu, když oni čekají rodinu :mrgreen:
Kamarádka o tom vůbec netušila. Ale sbalila mu kufry hned ten den.

• Citovat
  • Upravit
122
5.11.24 14:24
@Framento píše: Více

Tyhle stavy ale můžou přijít po 40 i bez mileny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
5.11.24 18:45
@Josef_t píše: Více

Jo, mas pravdu ze dost často jsem měl problémy s tím, ze jsem něco řekl milence a pak jsem na to doma navazoval. Typická výmluva, asi jsem to teda říkal kamarádovi…Ale tohle neplatí vždy, někdy to fakt člověk řekne někomu jinemu, ale milenka je blíž manželce.

A jak se mění ten slovník, třeba když vás manžel osloví jinak než je zvykem, třeba místo „opicko“ řekne „lásko“…

Návraty nefungují, když někdo uteče, nemá to v hlavě v pořádku. Ale nevěra kdy se vrací nebývá tak toxická a za pár měsíců už částo ani nezná její jméno. Jde selektivně zapomínat a pak je nevěra jen neosobní vzpomínka. Záleží jak si to každý v hlavě nastaví a jaké podvědomé principy použije.

Hlavně zeny nepanikařte, misto podezírání partnerů si vložte do hlavy, že s nevěrou vztah nekončí. Jo je to pracnější než ztropit scénu vyhazet kufry, udělat peklo na zemi… Chce to polknout ženské ego. Ale nevěrná je většina a do budoucna si nepolepsite. Samozřejmě to platí i pro muže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
5.11.24 19:00
@Anonymní píše: Více

A co ta milenka na to, ze ji on tahal za nos? Vykopla ho taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13954
6.11.24 00:24
@Napraveny píše: Více

S tím návratem jsem to myslel trochu jinak.
Dva roky, milenec nebo milenka, nevěrník to ukončí, myslí si jak doma nebude všechno v pořádku a ono ne.
Oni se ti podvádění nějak přizpůsobí a rozhodně nepřekypují nadšením z toho, že by měli své zvyky nějak měnit. Třeba se vzdávat svých bokovek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí