Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
tak pořád lepší, když se ukázal jako deb.il před schůzkou, než kdyby jsi s ním ztrácela čas a ukázal se jako de.bil později - tak máš aspoň jasno
@stinga
No přesne to si říkám, pravda, ze už som ztrácela čas s idiotmi i pár měsíců ![]()
Hele…a on tak dlouho maká? Znám lidi, co nevstávaj ve tři do roboty…a tak 22, 23 není problém…ale kdyby chtěl a těšil se…mohl napsat přes den…to zas jó.
já také, vždycky tomu dávám čas, i těch pár měsíců, ale není to dobré takto dělat
@1010 píše: Více
Ano..začarovaný? Poznám lepšie slovo
45+ jsou dobrý tak akorát na sex ![]()
@1010 píše: Více
no, pul týdne je i mimo město..neřekla byc jsem nic, kdyby se přes
den ozval, že nestíhá…přitom to byl on, kdo tlačil na pilu a nemohl se dočkat, ja jsem to spíš krotila, než se uvidíme…
Třeba se ještě ozve a něco navrhne na jindy. Je fakt možné, že měl celý den děsný šrumec a dříve si prostě nevzpomněl. Já to tak mívám taky - práce mě pohltí, soustředím se jen na ni. Ale já jsem v tomhle asi mezi ženami výjimka: příliš mnoho zpráv mě obtěžuje, nerada telefonuji s kamarádkami atd..
U chlapa, ktery by psal ve stylu “zensky mi muzou urvat ruce” bych naopak byla rada, ze uz se neozval. Ale ja bych si s takovym ani nepsala, natoz domlouvala rande ![]()
@Foteini píše: Více
Taky že mi vadili, jsem na ně zvyklá, ale pak už mne to s nima moc nebaví, protože tam už vidím touhu po sexu a ještě sme se ani nepotkali…a to já mám sex ráda, hodně si ho užívám, ale ta snaha stočit něco na povídání o sexu pro mne s neznámým chlapem, tak to nemám zapotřebí…
@Kockazvysocan píše: Více
Tak říkala jsem si, že sebevědomí mu nechybí, třeba s ním bude na rande sranda a nebude kr*tén ![]()
Namachrovanej frajirek je vzdycky ultrakreten ![]()
Ahoj všem, chci se asi trochu postěžovat jak mám uražené ego
psala jsem si, je mi 41, týden s mužem 50 let, opravdu pěkný, naročná práce teda, ale vyřešená minulost i děti..fyzicky to bylo oboustraně v pořádku aspoň z fotek, skládal mi hodně komplimenty, zajímal se o mně atd..nijak sme to s psaním nepřeháněli, já na to moc nejsem, pokud toho druhého nepotkám tak nic moc neřeším…pravda je, že často psal sexuální narážky, na které jsem nereagovala a odpovídala jsem diplomaticky a snažila se to utnout…nemám to ráda, pokud ho neznám, jsem na to háklivá…takže sme se domluvili, že se sejdeme dneska večer, že se teší, prej si určo budeme rozumět atd.. že bude pracovně mimo město a že si dáme vědět jak bude stíhat..no holky a kluci, neozval se celý den, když už bylo pul 7, tak jsem to považovala, jakože se to ruší a šla sem si zaběhat
jako chápete to? Padesatiletý chlap, který ještě píše a působí ve smyslu „ženský mi můžou utrhat ruce“ není schopný napsat, hele, ja to asi nebudu stíhat, tak s tím nepočitej, nebo cokoliv jiného
napsal v pul 8 prej, Promiň, skončil jsem až teď
ani mi nestojí za odpověď…může už psát leda tak na lampáreň :pocitac jako docela sem se těšila na drink, ale tvl muela jsem se pak začat smát, že ani chlap v takovém věku se neumí chovat, přitom ze sebe dělá supermana
děkuji za přečtení a poprosím o názory, proč jsou muži takhle deb*lní