Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@free333 píše: Více
Presne, volani je zaklad, taky to nechapu. Pokud ma problem, je to vadnej kus
@Anonymní píše: Více
Jasně no, asi to podle něj zní líp než „vyssral jsem se na to a nestojíš mi ani za zprávu o dvou slovech“.
Tak hlavne ze napsal, hned jak vypalil z domova on nebo manzelka ![]()
@Lojzísek píše: Více
Tohle chlapi ze seznamek dělají, když jich mají rozdělaných víc, a hlavně vztah vůbec nehledají, jen vyplnění času, pokud náhodou nemají nic lepšího na práci.
A lepší může být klidně ležet doma a čumět na netflix, pokud se mu zrovna nebude chtít dojít na domluvenou schůzku.
Neberou ty ženské na seznamce jako reálné osoby, spíš jako další zábavou konzoli, kterou můžou kdykoli nechat na standby.
Je to strašně časté a tvůj pohled je trochu naivní, promiň ![]()
@Kockazvysocan píše: Více
Fakt si neumím představit pořád vytukávat sms jak blbeček, než se člověk k něčemu dopracuje, že, ztráta času. ![]()
A to mám chytrej telefon, kterej si pamatuje celé věty, takže by to šlo rychle, ale stejně, jak píšeš, volání je základ.
A odpadnou ti, kteří nemohou po práci doma volat, nebo o víkendu, protože je doma manželka - přítelkyně ![]()
@sirikit píše: Více
To jistě ano. Ovšem civilizovaného pána hledajícího vztah bude třeba hledat jinde, tenhle to zřejmě není.
Jó, to jsou seznamky. Beztak nějaký zenac si chce jen psát. Udělala jsi dobře, že jsi nereagovala, nikdy nikdy nikdy nikdy nikdy! neomlouvejte ženský tohle a podobný kiksy, vždycky z toho vzejde jen i.iot, zenáč, podvodník a zkrátka mrzení. Tenhle by šel do blokace a co jsem viděla na seznamkách, tak už bych se seznamovala jen na živo. Ti starší týpci jsou tam proto, že je naživo žádná nechce neboť jsou nějakým způsobem porušení.
P. S. nenechte si nic nakecat o náročných jednáních, babičce, která zrovna upadla na schodech a potřebovala akutně pomoc nebo právě zemřelých psech. Fakt kdo je naivní, nechť se přidá na fb do skupiny Zkušenosti žen s online seznamováním. Všichni to samý jako přes kopírák.
Tak uvidíš…ono si to tady můžeš a nemusíš přečíst…ale rozhodnutí a kroky stejně zůstanou na tobě…třeba má jeden ze svých dnů…kdy tě bude bombardovat a pak zase něco udělá nebo napíše…co tě total vyřadí
.
@Liberalissima píše: Více
Jo tak v poŕádku, proto si nějak zvlášť nedopisuji, ale chci se sejít
jestli není rande do týdne, tak to nechávam vyšumět
ale větsinou chtějí aspoň zasunout, takže na rande jdou ![]()
@padesátník píše: Více
To nerozporuju.
Blokace a koho tam máme dál…? ![]()