V den rande se neozval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.11.24 13:38
@Venetia píše: Více

Tak díky, to je povzbuzení :D :pankac: pravda, nejsou všichni úplný kreténí a já zase moc nepospíchám, klidně si občas zajdu s někým novým na sklenku, nebo i víckrát :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.11.24 13:41

Omluvil se stylem, že napsal v pul 8, že s práci skončil až teď…bez ničeho dalšího, neodepsala jsem…ráno psal, že se ještě jednou omlouvá za včerejšek, že by byl rád ještě za šanci, aby to napravil, třeba víno a večeře…ještě nevím, ale jako najíst by sem se mohla že :D

• Citovat
  • Upravit
34473
5.11.24 13:42
@sirikit píše: Více

Páni Úžasňáci, co musí na seznamku, tomu říkám terno. Zrovna u Lucy byl ten pravej každých pár měsíců někdo jiný, tak si tu úroveň dokážu představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
5.11.24 13:43

Právě, že to vidím všude kolem sebe. Obrázek si dovedu udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75780
5.11.24 13:44
@terien píše: Více

Já na seznamce byla asi 2 měsíce, ti muži, se kterými jsem se sešla osobně, nelhali minimálně v tom, co jsem si mohla na místě ověřit, a ten, co s ním žiju, nelhal naprosto v nicem.
Postupně jsem už osobně zjistila spoustu jeho faajn vlastností, které vůbec nedeklaroval, protože je považuje za samozřejmost, nebo mu nepřijdou důležité.
Otevřeně říkám, že takovéhoto chlapa ve svém reálném okolí vůbec nemám, jedině snad, kdybych někoho rozvedla, a to jsem vážně neměla v úmyslu.
Nicméně svoji dobrou zkušenost nemám sklon zevšeobecňovat, stejně, jako nechápu rozumprdy, kteří zevšeobecňují svoji špatnou.
Jen nevidím důvod rozlišovat, jestli jsem se s drahou polovicí seznámila na basketu, diskotéce, na baru, v práci nebo na seznamce.
O dalším průběhu ani kvalitě toho vztahu to nevypovídá vůbec nic.

Příspěvek upraven 05.11.24 v 13:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
5.11.24 13:45

No na místě si toho u cizího člověka ověříš skutečně mnoho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.24 13:47

Tak to se hodne pleteš…já se tam seznámila s někým hodně známým z Prahy a regulérně sme se potkali…měla sem rande se záchranářem, ten byl na klid, s majitelem jedny agentury a dvouma manažerama…a jedným stavbyvedoucím, kterej vypadal fakt top :mrgreen: dokonce přijeli až z Prahy jen na prochajdu…sice to neklaplo, vím, že to bylo s vidinou sexu, ale dva hledali vztah… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.11.24 13:51

Pracovně vytíženým chlapům se nechce trajdatnpo večerech a platit drinky zlatokopkám…hodně z nich se staralo o děti, měli je ve střídavce, nebo se aktivně zapájeli do péče…v téhle době je seznamka skvělá věc, stačí nevypadat jako obluda :D

• Citovat
  • Upravit
75780
5.11.24 13:52

Minimálně to, jestli má všechny končetiny, neváží o 30 kilo víc, než uváděl, a jestli mi vyhovuje vzhledem a rámcovým projevem.
Nevím jak ty, ale já se po první schůzce nevdávám, pokud dotyčný projde vstupním screeningem, prostě se s ním vídám dál, a uvidí se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
5.11.24 13:52
@Anonymní píše: Více

Jj, byli tak okouzlující, že hledáš dál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61109
5.11.24 13:53
@Anonymní píše: Více

Ty si ta zmokla z procházky, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
5.11.24 13:55

Tak to wow, to bych si sedla na perdel, že nelže v takto zásadních věcech. Za mě je normální tohle všechno vědět už před schůzkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
5.11.24 13:56

Ja to vidim tak, ze tebe nechtel nikdo ani na seznamce, tak rejes, co :mrgreen: Ja vim odpoved bude jak to nemas za potrebi… atd atd No jo net snese vse :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
5.11.24 13:57
@Aglája75 píše: Více

To nemám no, když jsem šťastně vdaná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2264
5.11.24 13:58

Ty jo, zakladatelko, tak to je zase případ! :D Díky za sdílení zkušenosti, i když jako už celkem zkušený čtenář příběhů na eMiminu mohu říct a předpokládám, že tohle se děje asi celkem často! :D No hele, podle mě je to ten typ, co toho strašně moc nakecá, ale skutek utek… :nevim: Jak vidíš, v tomto případě na věku fakt nezáleží. On možná není vysloveně deb*lní, ale patrně se neumí chovat… nebo se jen nudí a hraje si, co já vím… :nevim: Já když jsem se s někým domluvil na rande, tak zaprvé, vždycky jsme se už pár dní předem domluvili na konktétní hodině, aby nedocházelo k nějakým takovýmto nedorozuměním, no a nikdy jsem nedomlouval rande na den, kdy se dalo tušit, že ještě něco jiného budu mít. Kdo se chce opravdu sejít a seznámit, ten si ten čas najde. Jako věřím, že se můžou stát případy, že přes veškerou snahu se člověk nemůže předem ani omluvit, ale tenhle týpek, co se baví jak se s tebou baví, necítím z nej dost serióznosti. Popravdě řečeno divím se ti, žes vydržela si s ním psát tak dlouho! :D

Jinak rozjela se z toho pěkná diskuze, na pár podnětů bych chtěl ještě reagovat, ale budu to muset přečíst znovu od začátku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí