V den rande se neozval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75848
5.11.24 08:53
@terien píše: Více
Čeho?
Chce se seznámit, chodí po randíčkách a vybírá, ne? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10202
5.11.24 08:55
@Lucy75 píše: Více

Na tohle aby člověk zaměstnal sekretářku…která bude vyřizovat korespondenci a vzdychat do mobilu :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
5.11.24 09:00
@sirikit píše: Více

Z tohoto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.24 09:13

Ano, občas mám i potřebu :D

• Citovat
  • Upravit
75848
5.11.24 09:19

Nějaký jiný návrh na seznámení? ;)
Já se přesně tímto postupem na seznamce seznámila docela dobře a takové to opovržlivé "máš to zapotřebí? :roll: " mi přijde dosti mimo.
To je stejné, jako ptát se, jestli to mám zapotřebí, když si chci koupit triko a přehrabuju se proto na e-shopech. Jo, mám to zapotřebí, chci to nový triko, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
padesátník
5.11.24 09:24

No jo, je to podobné a není to podobné. Na eshopu se mi nestane, že když si vyberu triko, které se mi líbí, tak já se nelíbím tomu triku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
734
5.11.24 09:44

Zakladatelko podle mého si příliš fandíš (nic ve zlém). Ten zločinec asi opravdu je „Padesatiletý chlap, který ještě píše a působí ve smyslu „ženský mi můžou utrhat ruce“ - tvými slovy, a podle toho se chová. Že ti zrušil rande, aniž by dal dopředu s patřičným časovým odstupem vědět, není ani tak jeho špatným vychováním, jako spíš tím, že si může evidentně vybírat a tebe "zas tak moc nežere“., S pravděpodobností hraničící s jistotou měl jiné randíčko, nebo se mu jen prostě nechtělo, o ženy evidentně nemá nouzi (možná je i ženatý, zadany atd) a ty budeš v jeho žebříčku priorit až někde úplně na konci :) Jak už psaly kolegyně výše- ber to jako riziko seznamkového virtuálního randění :mavam: :mrgreen:
edit: překlepy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
5.11.24 09:53
@Anonymní píše: Více

přesně, napsat zprávu je otázka vteřin nebo minuty. Pro tohle není omluvy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
5.11.24 09:59

Návrh na seznámení? :mrgreen: v reálném životě jak to dělalo 1000 generací před námi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
5.11.24 10:01

U trička si vyberu osvědčený eshop a dám si filtr. Nemusím se přehrabovat žádným shitem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75848
5.11.24 10:08
@padesátník píše: Více
:mrgreen:
Je to tak. Holt vyšší level nakupování. :nevim: Každopádně, než já si vyberu vhodné triko, přehrabu několik desítek až set jiných, a žádnou újmu z toho nemám, jakože bych si říkala, jestli mám zapotřebí přebírat takovýho materiál. :zed: :zed: Život je o výběru z možností.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.24 10:15

Holky ja nemám problém vybírat, není to moje jediné rande, pravda vybírám podle vzhledu, jak jinak, než se potkáme :nevim: počítam s různýma možnostma, nevadí mi tenhle způsob seznámení, aspoň potkám víc druhů :D je mi 40+, mam dítě, krerému se věnuji, sporty, večer se mi nikde lézt nechce a pracuji v kanclu. Jsem ráda za možnost se seznamovat takhle, někteří muži byli fajn, některým sem se neozvala…vždy je z čeho vybrat, kor ve velkým městě ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.11.24 10:16

1000 generací před námi se ve 40+ neseznamovali…žili v nefunkčních vztazích, nebo pak sami…

• Citovat
  • Upravit
34473
5.11.24 10:18

To určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
5.11.24 10:18

Dobře, co přesně řešíš? Pravděpodobně nejsi pro něj velká priorita.
Jak ale, s touhle informací naložíš, je už na tobě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky