Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucy75 píše: Více
Na tohle aby člověk zaměstnal sekretářku…která bude vyřizovat korespondenci a vzdychat do mobilu
.
@terien píše: Více
Nějaký jiný návrh na seznámení? ![]()
Já se přesně tímto postupem na seznamce seznámila docela dobře a takové to opovržlivé "máš to zapotřebí?
" mi přijde dosti mimo.
To je stejné, jako ptát se, jestli to mám zapotřebí, když si chci koupit triko a přehrabuju se proto na e-shopech. Jo, mám to zapotřebí, chci to nový triko, ne? ![]()
@sirikit píše: Více
No jo, je to podobné a není to podobné. Na eshopu se mi nestane, že když si vyberu triko, které se mi líbí, tak já se nelíbím tomu triku ![]()
Zakladatelko podle mého si příliš fandíš (nic ve zlém). Ten zločinec asi opravdu je „Padesatiletý chlap, který ještě píše a působí ve smyslu „ženský mi můžou utrhat ruce“ - tvými slovy, a podle toho se chová. Že ti zrušil rande, aniž by dal dopředu s patřičným časovým odstupem vědět, není ani tak jeho špatným vychováním, jako spíš tím, že si může evidentně vybírat a tebe "zas tak moc nežere“., S pravděpodobností hraničící s jistotou měl jiné randíčko, nebo se mu jen prostě nechtělo, o ženy evidentně nemá nouzi (možná je i ženatý, zadany atd) a ty budeš v jeho žebříčku priorit až někde úplně na konci
Jak už psaly kolegyně výše- ber to jako riziko seznamkového virtuálního randění
![]()
edit: překlepy
@Anonymní píše: Více
přesně, napsat zprávu je otázka vteřin nebo minuty. Pro tohle není omluvy…
Návrh na seznámení?
v reálném životě jak to dělalo 1000 generací před námi?
U trička si vyberu osvědčený eshop a dám si filtr. Nemusím se přehrabovat žádným shitem.
@padesátník píše: Více
Holky ja nemám problém vybírat, není to moje jediné rande, pravda vybírám podle vzhledu, jak jinak, než se potkáme
počítam s různýma možnostma, nevadí mi tenhle způsob seznámení, aspoň potkám víc druhů
je mi 40+, mam dítě, krerému se věnuji, sporty, večer se mi nikde lézt nechce a pracuji v kanclu. Jsem ráda za možnost se seznamovat takhle, někteří muži byli fajn, některým sem se neozvala…vždy je z čeho vybrat, kor ve velkým městě ![]()
@terien píše: Více
1000 generací před námi se ve 40+ neseznamovali…žili v nefunkčních vztazích, nebo pak sami…
@Anonymní píše: Více
Dobře, co přesně řešíš? Pravděpodobně nejsi pro něj velká priorita.
Jak ale, s touhle informací naložíš, je už na tobě.