Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucy75 běžný jak pro koho. Přehrabovat se lůzou, abys našla jednookého krále mezi slepými, to fakt není sen každého. Ale tvoje pojetí vztahů je pro mě tak vzdálené, že další debata nemá smysl.
@free333 píše: VíceJá mám taky raději psaní…to volání moc nemusím
@Liška32
V té skupině jsem taky, je to síla
A ještě jsou tam kravky co vynáší těm chlapům
@terien píše: Více
V určite věkové kategorii moc jiných možností není
Naši předkové žili poněkud jinak
Rozvody dlouho ani nebyly možné a museli dožít v jednom vztahu
Doba se vyvíjí a jsme úplně jinde a jsou i jiné způsoby.
Za mne lepší než, aby 50+ pobíhali pořád někde, kde je možnost výskytu chlapa.
U mladých by to mělo ještě fungovat v té realitě, to souhlasím.
Co je na tom k smíchu?
To je jedna z mála výhod seznámek, že můžeš potkat někoho, na koho bys v reálu nikdy nenarazila a nebo byste se těžko chtěli seznámit.
@Venetia píše: Více
kde čteš, že to rušil?
Napsal jí s omluvou v půl osmé, tak se mohli v 9 někde sejít na skleničku třeba ![]()
@Anonymní píše: Více
Já tě chápu…já jsem hodně 50+ a taky jsem si myslela s odstupem cca 10 let, kdy jsem byla na seznamce po rozvodu, že už ti skoro šedesát se nebudou chovat jako blbci, ale bohužel tomu tak není…čím starší, tím horší
@Lucy75 píše: Více
Přesně tak.
Po ta terien zmiňovaná tisíciletí seznamovací historie si lidé často vybírali třeba z pěti šesti věkově a statusem přijatelných potenciàlních partnerů ze stejné vsi nebo blízkého okolí, fungovali dohadovači, rodiči domluvené sňatky a i ten vlastní výběr byl prostě omezený dochozí vzdáleností.
Jako jasně, lidé se takhle pochopitelně seznámili, protože jiné možnosti nebyly.
Ale dávat tenhle způsob za vzor, mi přijde zhruba na úrovni prskání na „ty internety“, protože „za nás to nebejvalo a taky jsme žili!
“
Příspěvek upraven 05.11.24 v 13:28
Už jsi ho nasla?
Co třeba sdílení zkušeností jiných
Potřeba se svěřit, protože to zamrzí?
Tak do toho nerejpej, když o tom nic nevíš
@Venetia píše: Více
Mě volání otravuje a často to prostě ani nemůžu vzít. Vytížený partner je na tom podobně, jasně, že občas jen s nějakou bleskovou informací nebo provozní otázkou volám, ale občas taky narazím na lehounce vyčítavé „lásko, pracuju…“ ![]()
Já hovor klidně i odpinknu, když ho v tu chvíli nemůžu vzít.
Pokud to nehoří, radši napíšu msg, až bude mít protějšek čas a prostor, přečte si ji a odpoví.
Jakého jednookého? ![]()
O partnerovi Lucy, ani nás ostatních, které jsme spokojené s muži ze seznamky ( což fakt není synonymum pro lůzu
) nevíš vůbec nic, tak se o ně laskavě neotírej a vydej se řešit svou dnešní nadobyčej laskavou náladičku s tím, kdo tě nasr@L.
My ti s tím určitě nepomůžem. ![]()
@sirikit píše: Více
Za prvé záleželo, kde žiješ a za druhé z jaké společenské vrstvy pocházíš. Každopádně to byli reální lidé, ne vymyšlené postavy, kterým druzí skáčou na špek. Vy si klidně vezměte jako vzor internetové seznamky, kde 99% lže i o tom, jak se jmenuje a probírejte se tam tím hnojem. Každému, jak je libo.
@Parfem_z_hadovky píše: Více
Ano omluvil se v pul 8, že skončil až teď bez návrhu a popravdě byla jsem už v pyžamu na Netflixu
ráno vstávam do prace a dohoda byla, že mi napíše, jak to bude stíhat
to se nestalo…až teď mi vypisoval, že ho to mrzí, že by byl rád ještě za jednu šanci, aby to mohl napravit..ještě sem se nerozhodla…