Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terien píše: Více
Na seznamce si dáš filtr taky a třídíš už od pohledu, pak v rámci korespondence a pak se přistoupíš k uzšímu výběru.
Ty k tomu ochotna nejsi, jiní to evidentně ano.
Nemyslím, že je nutné tuto skutečnost hlouběji analyzovat, šlo hned ze začátku o zbytečnou otázku.
Je na seznamce, zjevně to zapotřebí má. ![]()
@sirikit píše: Více
Akorát že filtr na seznamce je ti úplně k prdu, protože vůbec nevíš, kdo je na druhé straně. Naprostá většina lže jak když tiskne. Pokud je zakl. se seznamkou spokojená, tak vůbec nechápu, o čem tu tedy diskutuje, protože co tak slyším kolem sebe, tak takové chování je tam zcela běžné.
Tisic generací před námi vybíralo ze svého okruhu, čímž se výběr značně zužuje a ne každému nabídka jeho sociální bubliny stačí.
V reálném životě bych svého super mužského vůbec nepotkala.
Naše kruhy se protly až na seznamce.
Příspěvek upraven 05.11.24 v 10:31
Jo tak to už chápu, proč ti to přijde tak super ![]()
Pravda též je, že takové triko se musí nejen líbit napohled, ale musí také sedět a být příjemné na omak. Za tímto účelem je třeba se s vybraným trikem odebrat do kabinky si jej vyzkoušet přímo na tělo ![]()
Ježiš, chce si prostě od fóra nechat potvrdit, že to byl d3bil a že tohle normální člověk neudělá. Potvrzeno, propadl sítem, další prosím.
Diskusi bych kvůli tomu nezakládala, ale o něčem se tu psát musí.
Tak to určite ano, to snad víme jak žili rodiče, rodiče rodičů atd…to je neodiskutovatelná věc jak tenkrát rodiny fungovali…
@padesátník píše: Více
Je to tak.
Ty z nejužšího výběru si soudný člověk před finálním rozhodnutím vyzkouší v kabince. ![]()
No jestli na tohle, jako zkušená uživatelka seznamek, potřebuje diskuzi na netu, tak asi i ona tam pasuje. Svůj k svému.
Prosím vás, já řešili jen to, že ani muži od kterých by jsem čekala přímé jednání nedokážou na rovinu říct, že se sejít nechtějí
neřešim, že je jediný na světě…stejně sek mu už neodepsala, do blokace ho nedám, to mi přijde zbytečné, ale odepisovat nemusím..
Prosím vás, já řešili jen to, že ani muži od kterých by jsem čekala přímé jednání nedokážou na rovinu říct, že se sejít nechtějí
neřešim, že je jediný na světě…stejně sek mu už neodepsala, do blokace ho nedám, to mi přijde zbytečné, ale odepisovat nemusím..
@Anonymní píše: Více
No právě, že to vím. Vztahy a seznamování se řešilo vždy a v každém věku. Manželova babička si třeba našla nového partnera v důchodu.
@Anonymní píše: Více
A z jakého důvodu jsi zrovna od tohohle čekala přímé jednání?