V den rande se neozval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75822
5.11.24 10:20
@terien píše: Více

Na seznamce si dáš filtr taky a třídíš už od pohledu, pak v rámci korespondence a pak se přistoupíš k uzšímu výběru.
Ty k tomu ochotna nejsi, jiní to evidentně ano.
Nemyslím, že je nutné tuto skutečnost hlouběji analyzovat, šlo hned ze začátku o zbytečnou otázku.
Je na seznamce, zjevně to zapotřebí má. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
5.11.24 10:23
@sirikit píše: Více

Akorát že filtr na seznamce je ti úplně k prdu, protože vůbec nevíš, kdo je na druhé straně. Naprostá většina lže jak když tiskne. Pokud je zakl. se seznamkou spokojená, tak vůbec nechápu, o čem tu tedy diskutuje, protože co tak slyším kolem sebe, tak takové chování je tam zcela běžné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
5.11.24 10:23
@Anonymní píše: Více

Tak o co ti jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75822
5.11.24 10:24

Tisic generací před námi vybíralo ze svého okruhu, čímž se výběr značně zužuje a ne každému nabídka jeho sociální bubliny stačí.
V reálném životě bych svého super mužského vůbec nepotkala.
Naše kruhy se protly až na seznamce.

Příspěvek upraven 05.11.24 v 10:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
5.11.24 10:25

Jo tak to už chápu, proč ti to přijde tak super :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
padesátník
5.11.24 10:25

Pravda též je, že takové triko se musí nejen líbit napohled, ale musí také sedět a být příjemné na omak. Za tímto účelem je třeba se s vybraným trikem odebrat do kabinky si jej vyzkoušet přímo na tělo :andel:

• Citovat
  • Upravit
75822
5.11.24 10:26

Ježiš, chce si prostě od fóra nechat potvrdit, že to byl d3bil a že tohle normální člověk neudělá. Potvrzeno, propadl sítem, další prosím.
Diskusi bych kvůli tomu nezakládala, ale o něčem se tu psát musí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.24 10:27

Tak to určite ano, to snad víme jak žili rodiče, rodiče rodičů atd…to je neodiskutovatelná věc jak tenkrát rodiny fungovali…

• Citovat
  • Upravit
22566

Tak sama se neozyvas, tak co resis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75822
@padesátník píše: Více

Je to tak.
Ty z nejužšího výběru si soudný člověk před finálním rozhodnutím vyzkouší v kabince. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
5.11.24 10:29

No jestli na tohle, jako zkušená uživatelka seznamek, potřebuje diskuzi na netu, tak asi i ona tam pasuje. Svůj k svému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Prosím vás, já řešili jen to, že ani muži od kterých by jsem čekala přímé jednání nedokážou na rovinu říct, že se sejít nechtějí :nevim: neřešim, že je jediný na světě…stejně sek mu už neodepsala, do blokace ho nedám, to mi přijde zbytečné, ale odepisovat nemusím..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

Prosím vás, já řešili jen to, že ani muži od kterých by jsem čekala přímé jednání nedokážou na rovinu říct, že se sejít nechtějí :nevim: neřešim, že je jediný na světě…stejně sek mu už neodepsala, do blokace ho nedám, to mi přijde zbytečné, ale odepisovat nemusím..

• Citovat
  • Upravit
34473
5.11.24 10:30

No právě, že to vím. Vztahy a seznamování se řešilo vždy a v každém věku. Manželova babička si třeba našla nového partnera v důchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
5.11.24 10:30

A z jakého důvodu jsi zrovna od tohohle čekala přímé jednání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí