V den rande se neozval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22566
5.11.24 04:19
@Anonymní píše: Více

Co cekat? Ze se nikdy ani sejit nechtel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
5.11.24 04:22
@Lojzísek píše: Více

Hele, kdyz chlap chce, zvladne rande i v pondeli stejne jako kdykoli jindy.
Chapu, ze chces takladatelku povzbudit, ale ta spis potrebuje otevrit oci, protote brzo nalitne dalsimu, naivitou k tomu ma naslapnuto fest :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10202
5.11.24 05:24

No…asi tak nějak kulantněji…a to ještě sex zásadně u tebe doma :mrgreen:…většina tam lže…baví je si vypisovat…a jsou ženatý nebo zadaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10202
5.11.24 05:27
@Trojlístek píše: Více

Ultra suchar :lol: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
5.11.24 06:51

Tak měl asi rande s mladší kolem 35 let a bez dětí. To je taky reálné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.24 07:18

Já nevím, teď ráno psal, že mi přeje Dobré ráno a že se ještě jednou omlouvá za včerejšek :nevim:..vůbec nevím jestli se mi chce odepisovat.

• Citovat
  • Upravit
40428
5.11.24 07:20

Vy jste si jen psali a nikdy nezavolali?

Neumím si představit čekat celý den jak na smilování boží až chlap napíše, jestli bude schůzka nebo nebude :lol:

Zavolala bych mu už tak dopoledne, jestli to platí, protože mám jinak spoustu jiných věcí na práci, pokud by nebyl schopen normálně komunikovat, nikam bych se nechystala.

Pro příště se na seznamkové přeludy tak neupínej, dokud ho nevidíš naživo, jakoby nebyl, takhle nevíš, jestli není ženatý, jestli jsou fotky aktuální, nic, možná si chce jen psát nebo má víc rozjednaných schůzek, neví nikdo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.24 07:21
@Kockazvysocan píše: Více

Ano, nějakú naivitu asi mám, sem celoživotná princezna :mrgreen: možná skôr mám trochu „ego“, ale muže znám, vím, že se se mnou vidí hned v posteli a proto čekám na rande..a ano, většinou instiktivně cítím, že je to blbě, ale stejně tomu dám šanci :nevim:

• Citovat
  • Upravit
22566
5.11.24 07:27

Pokud nepsal vcera vecer, tak bych se na to neupinala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.24 07:29
@free333 píše: Více

Ne, nevolám si s nikým koho neznám,..cěkala jsem do 6, pak sem šla běhat a už s tím nepočítala..nic sem v plánu neměla, takže mi to v ničem nebránilo…a neupínam se, měla jsem tady i delší vztahy i vztahy jen s „výhodami“ a ani já sem vždy nebyla ideální…jen se mi nestala ještě tahle situace a ani sem nepoznala takhle starého chlapa, tak mne to zaskočilo :nevim: ja si davam jinak pozor, proto se jen tak s někým nepouštím do debat o tom co mám ráda v sexu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
22566
5.11.24 07:30

Hele, ty princezno, evidentne z tebe neni nijak extra vodvarenej, ale jako zaloha dobry. Nehledej tam neco, co tam vubec nemusi byt.
Spis pocitej s tim, ze ma rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.24 07:31

Ja se neupinam, jen píšu, že napsal ;) včera večer psal jen, že se omlouvá, že skončil v práci pozdě, na co sem ani neodpověděla :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.11.24 07:32

Vím kde bydlí, můžu zjistit hned :D

• Citovat
  • Upravit
40428
5.11.24 07:35

Tomu nerozumím, proč si nezavolat, za mě to prozradí víc než sms a různé počty smajlíků… :nevim:

Vysvětlil, proč nedal celý den vědět dopředu a nechal Tě čekat na schůzku?

Jak jsem psala, tohle bych řešila voláním, jen představa nekonečných sms, než se člověk dobere k nějakému výsledku, mi přijde děsivá, tolik času nemám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.24 07:37
@free333 píše: Více

Ja vím, že sem asi divná, ale přijde mi divné slyšet někoho, koho sem jestě neviděla…to se radši co nejdřív sejdu a vím hned :nevim: ne nevysvětlil, mněl práci..a napsat může co chce

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky