Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Nee.
To vůbec nic nezaručuje.
Co popisuješ by mi vadilo komplet celé.
Ale já jsem ultra suchar a v jednom to má výhodu, když se o mě za mlada začali zajímat podobní exoti, tak se to rychle vyjasnilo.
Já vůbec nechápala o čem mluví a proč se tak chovají a oni nechápali, že na jejich Ero pindy nepristupuji.
Můj odhad je, že dal prostě přednost nějaké jiné.
@padesátník píše: Více
Tak jasně, může být, ale to se jaksi vylučuje s poslední správou včera večer, že se mám na dneska hezky vyspat a bude se na mne těšit…ale jo, třeba jo, seznamka je od seznamování, vždy dáme někomu přednost
tak ať mu to s ní vyjde no ![]()
Sim tě, když někdo zamrzne v 15ti, tak nedostane rozum už nikdy. Naopak se to s věkem ještě zhoršuje. Těch kvalitních, co jsou rozvedení v tomto věku, protože je opravdu podváděla ženská nebo tak, je naprosté minimum. Většina z nich jsou nepoužitelní k.koti. Nevím proč, ale je to tak. Nad důvody bych mohla spekulovat, rozebírat vliv matek, společnosti, nebo bych do toho zatáhla pravěké pudy, ale jen píšu, co kolem sebe vidím ve svých 40+. A to se ani seznamovat nepotřebuju.
Udělala jsi dobře, že jsi ho u sebe škrtla.
@Lissima píše: Více
Ja myslím, že by bylo stejně vidět, že myslí jen na sex, čím by mne akorát tak s*ral…
Já teda nevím, to kolem neposuzuju, chtěla ses s ním sejít, tak jsi ho asi vyhodnotila jako „ok“… Ale mně to teda nepřijde tak hrozný. Manžel má běžně schůzky odpoledne, které se kolikrát protáhnou na několik hodin, prostě je případ složitý, vyskytnou se problémy, řeší se různé strategie.. Napsal. Sem píšou běžně chlapi i ženský, že to ten druhý zazdil beze zprávy. Já bych tomu šanci asi ještě dala. Ale jak píšu, nehodnotím jeho jako chlapa, jen tu situaci.
@padesátník píše: Více
No s tím, že šel na rande s jinou…to rande navrhoval on, klidne se mohl jakkoliv vymluvit na práci, na děti už včera, k čem by to nechával na poslední chvíli
jako dobrý, i kdyby, tak mohl napsat přes den, ať s tím nepočítám, když už sme to měli napevno domluvené…
@Lojzísek píše: Více
Bohužel si nemůžu pomoct, nemyslím si, že by byl problém napsat dřív než v pul 8, když sme byli domluveni, že se sejdeme cca po 7 hodine..to, že to nestíha věděl určitě dřív, domů to měl ještě další hodinu…co od takového chlapa čekat, když tohle předvede už před prvním rande…
Příspěvek upraven 04.11.24 v 22:45
Víš co, tak myslet na to můžou, ale být tak dementní, že neustále dorážejí a chtějí si o tom psát, i když on měl pochopit, že se to nehodí, když na to nereaguješ, to je trapas. Asi by mu vyhovovalo, kdybys mu napsala " těším se, až ti ho přebla. nu, vlítneme na to hned po prvním kafi…", to by se asi uráčil se dostavit.
Vůbec nepochybuj o sobě, já bych se s ním ani náhodou nesešla a nedala bych mu druhou šanci. Tos vyhodnotila správně. Takových odpadů ale na seznamkách potkáš hrozně moc. Jelikož hledáš JEDNOHO, tak neslevuj, nemá to smysl. Nakonec ho stejně potkáš mimo seznamku. Ale klidně se tam cvič. Přeju ti hodně štěstí a hlavně si zachovej svůj zdravý rozum, který evidentně pořád máš ![]()
A nemohl skončit nějaké náročné jednání? O chlapech nemám iluze, ale někdy se to blbě sejde. A co tedy napsal? Že se moc omlouvá, mrzí ho to a sejdete se ve středu, v pátek..?
Rande v pondělí.. Uff, manžel má taky náročnou práci a je to nejhorší den, kdy se na něho všechno valí a valí.
@Lissima píše: Více
No napsala si to absolútně přesně, i když viděl, že nereaguju, furt dorážel…co nosíš na noc na spaní?, Měl jsem s tebou dneska sen, chceš vědět jaký? Ty mne po rande nezatáhneš někam do křoví? Bože
všechno jsem to odrázěla slušně, vtipne, ale odměřeně a tak, aby se nemohl ničeho chytnout…vím, že jsou nadržený, to já taky, ale až s někým s kým mi je fajn i bez toho ![]()
Příspěvek upraven 04.11.24 v 22:53
@Lojzísek píše: Více
Rande v pondělí chtěl on, pak je daleko pryč…ne napsal jen, Promiň, skončil jsem až teď…neměla jsem a nemám na to co napsat…
Tak jsi to zřejmě vyhodnotila správně. Hoď to za hlavu..
Ale seznamky jako takové bych nezatracovala, on i „v reálu“ ten výběr 40+ není žádná sláva.
Přeci už ve skoro 51 musí mít rozum