V den rande se neozval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1396
4.11.24 22:59
@Anonymní píše: Více

Tos mě pobavila :lol:. Tohle vážně nebrat. Takový exot se neseznámí nikdy. Ne s aspoň trochu normální ženskou. Ten musí mít fakt nízké IQ, vždyť ti aspoň trochu chytří (i když mají jiné úmysly, než vážný vztah) to aspoň maskují a ty ženské namotávají na hezké řeči. Tohle je úplný primitiv. Bože. Kdybys s ním na to rande šla, tak bys tady psala story, žes byla na schůzce s absolutním buranem. Ušetřila sis čas a možná i peníze. Třeba by si zrovna zapomněl peněženku. Nelituj, děvče, zasměj se ;) Máš na víc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.24 22:59
@Lojzísek píše: Více

No to neni…oni jsou jako udržovaný, starají se o sebe, jsou chytrý, do postele supr, ale na vztah, i kdyby volnější, prostě nejsou :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.24 23:02
@Lissima píše: Více

Ne to ne, to on měl peněz dost..ale směju se na těch jeho pokusech taky :mrgreen: :mrgreen: a přitom jasně viděl od začátku, že psát si o tom nebudu ani náhodou :D vždy navečer to přišlo :D

• Citovat
  • Upravit
6918
4.11.24 23:10

Když on to je takovej „blbej“ věk.
Je mi 40, manželovi 42, máme mnoho kamarádů, vrstevníků.. Ti, co se rozešli / rozvedli, se chtějí seznamovat, souložit, užívat si. Ale uvázat si na krk další ženskou, vztah, domácnost.. Kdo z nich má děti, tak se věnuje jim + své zábavě a je mu vlastně dobře.
Upřímně.. Kdyby moje manželství nevyšlo, už si asi hledám jen hocha na pobavení - občas výlet, večera, kultůra, pelech, a pak hajdy domů, tj. každý do svého ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
4.11.24 23:14

Tobě možná tvrdil, že má peněz dost. No nic, zkrátka večer ruka v trenkách, na práci kulové, žádné úkoly dětí do školy, svačiny, vana… Tak hledám někoho do pelechu, nenabízím nic, než zásun. Hrůza. Ne. Kvalitní chlap se bude zajímat o jiné věci, než v čem chodíš spát. Jdu spát, v pyžamu. Tobě jenom gratuluju, žes to pochopila takhle včas. Je to nepříjemné, investovala jsi nějakou energii, čekala jsi něco jiného… Ale máš svou zdravou stopku. I když se vesmírnou energií nezabývám, tak věřím, že vždy, když odmítneš věnovat čas něčemu hloupému a plytkému, přiblížís se tomu opravdovému, co očekáváš. Jsi mi sympatická a posílám ti štěstí :D. Máš na kr. tény radar, to poznám i po pár větách, drž se toho, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106525
4.11.24 23:20

to určitě ne, s tim vůbec nepocitej, naopak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.24 23:24
@Lissima píše: Více

Tak děkuji :srdce: ano radar mám, ale bohuzel i párkrát podlehla :D aspoň vím, že tohle nechci..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.24 23:26

@Lojzísek
Ano, taky se nechci vázat, jakože denní scházení, natož bydlení :D ale bztah chci do budoucna, ráda sdílím…a nechci bydlet sama do důchodu v podnájmu :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.24 23:33
@Venetia píše: Více

Tvl, přes 50, už to nejsou žádný mladíci, za pár let se může stát, že zůstanou sami :pocitac: a oni furt dělají, že se z nich ženský mají po*rat :zed:

• Citovat
  • Upravit
75851
4.11.24 23:34
@padesátník píše: Více

V takovém případě je v civilizovaných krajích zvykem napsat té, která si pro něj uvolnila čas, „promiň, v mezičase jsem potkal někoho jiného, omlouvám se a naši schůzku ruším.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.24 00:00
@sirikit píše: Více

Přesně…tohle by jsem u chlapa na jeho úrovni čekala…evidentně mne nepřestanou překvapovat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6918
5.11.24 00:12

Chápu, na chlapy bych kašlala a makala na svém bydlení, i kdyby to mělo být 20 metrů. S vlastním za zády se člověk taky seznamuje úplně „jinak“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24891
5.11.24 00:41

to je na seznamkách běžné
prostě máš-má rozjeté víc příběhů (lidí) a kdo se líp chytá, s tím jde na rande
jiná asi sexuální narážky brala víc, mně třeba nevadí, dost jsme si o tom psávali, pak ta rande byla o něco žhavější, někdy taky rychlejší ;) ti chlapi byli dost motivovaní :mrgreen:
ale chápu, žes chtěla být opatrná a že to není přístup pro každou…
hodila bych to za hlavu
musel by se opravdu extrémně snažit, abych mu dala druhou šanci…
možná i ty působíš studeně - nenapsat si úplně celý den v den rande je divný.. aspoň se ráno pozdravit, říct si, že se těšíte.. by bylo OK…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
5.11.24 04:14

Tobe je fakt 41? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
5.11.24 04:16

Vzdyt je to ukazkovy priklad toho, jak se chova zadany chlap.
Ty jses na seznamce kratce, vid? Tak jses jeste dost naivni :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria