V den rande se neozval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75701
5.11.24 15:26
@Kockazvysocan píše: Více

Jé, Ty už ses vdala, Ty potvoro?? :srdce:
Jakto, žes nás o tom detailně neinformovala? :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.24 15:33
@D. C. píše: Více

Neslyšela, ale hodně to vysvětluje :D

• Citovat
  • Upravit
22566
5.11.24 15:39
@sirikit píše: Více

Jsk to ze to nevis? :mrgreen: Udajne jsem to tu rozebirala minutu po minute napric diskusemi, ale o tom nevim ani ja sama :mrgreen:. Zakomplexovane slipky toho vi vic nez ja totiz :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75701
5.11.24 15:49
@Erinne píše: Více

Ono totiž většině přemýšlejících lidí dá zdravý rozum, že člověk dejme tomu 40+, neřkuli přes páďo, se ve svém přirozeném prostředí seznámí těžko, pokud tedy nemá obzvláštní štěstí.
Já se samozřejmě se svým exmanželem seznámila taky „přirozeně“, přes kamaráda, který mě vytáhl na nějakou vesnickou zábavku a hle, tam on, mého srdce šampion. :srdce: :mrgreen:
To mi bylo 16. :)
Jenže když je člověku 50+, jakou má asi tak šanci seznámit se „přirozeně“?
Mám chodit po světě s tričkem "Chcete mě? :roll: ", oslovovat čupr chlapy při nákupech, tankování na čerpačce, mám je lehce ťukat autem na parkovišti v naději, že při řešení pojistné události přeskočí jiskra, při pracovních jednáních nenápadně zjišťovat, jestli třeba pán není právně volný, svolný a líbím se mu…? :think:
Ještě možná by to šlo v čekárnách u doktora, tam se naše věková kategorie pomalu začíná shlukovat a rovnou bysme si mohli povyprávět diagnózy, abysme věděli, do čeho jdem. :mrgreen:
Přihlašovat se do nějakého sportovního nebo zájmového oddílu za účelem seznámení odmítám - až budu chtít začít běhat, začnu prostě běhat.
Ale začínat běhat, neboť doufám, že se mezi běžci seznámim s nějakým sympatickým nezadaným pánem, mi přijde zbytečně spletité a navíc fakt nechci být s někým, kdo tráví většinu svého volného času běháním. :roll:
Jsem prostá žena z lidu s přímočarým uvažováním: chci kapustu, jdu do oddělení se zeleninou. Potřebuju vymalovat, oslovím malířskou firmu, kupuju auto, jdu do autosalónu, ráda bych v životě chlapa, mrknu na seznamku.
Nehledala bych v tom žádný rébus.
Kapustu taky nevezmu první povadlou poloshnilou, kterou strážce svěžesti ještě nestihl vytřídít do kontače ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75701
5.11.24 15:50
@Kockazvysocan píše: Více

Pro mě úplně nová informace, nezachytila jsem ji vůbec nikde. :nevim: :oops:
Všecko nej nej a ať jste šťastní! :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.24 15:53
@1010 píše: Více

nediv se, priprav se 😀 ja vidim dnes a denne jak se muj muz 60+ meni pred ocima z naprosteho pohodare v neco, co nechces mit doma. jako ja vim, ze za to muze i nemoc, ale je najednou protivny, nesnasenlivy, naladovy… a protoze nemame zadne problemy, tak si nejaky musi jenou za cas vyrobit.

• Citovat
  • Upravit
75701
5.11.24 15:56
@Venetia píše: Více

V podstatě všichni kamarádi, kteří se nás postupně, jak jsme je seznamovali s novým protějškem, ptali, kde jsme se seznámili, a my popravdě odpověděli, málem upadli:
„Cože?? 8o VY jste byli na seznamce??? 8o "
Je sranda, jak pevně je u leckoho zakořeněno, že kdo je na seznamce, je naprostý zoufalec, neschopný se seznámit jinak.
V očích mnoha Myšákových kámošek a známých jsem zřetelně viděla zděšení "panebože, to se mě nemohl zeptat, jestli bych neměla zájem? :zed: :zed: :zed: “

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75701
5.11.24 15:57
@Anonymní píše: Více

Nestraš! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
5.11.24 15:57

No ja ti moc dekuji :kytka:

Ja se o tom taky zminovala jen v diskusich o seznamkach a svatbach, ale nektere to holt neumi rozdychat :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
5.11.24 16:09

Já, když si jdu zaběhat, tak bych se ani neodvažovala doufat, že se tak seznámím :mrgreen:.
Upocená, s předinfarktovou barvou ve tváři. Spíš by se mi každý vyhnul. Obdivuji každou ženu, která při sportu vypadá dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
5.11.24 16:18

Bohužel mám někdy pocit, že Českou republiku nelze považovat za civilizovaný kraj, ale raději bych to víc nerozebíral. :D

No hlavně, civilizovaný člověk, popřípadě člověk na úrovni nebude rušit schůzku z tohoto důvodu, podle mě je to naprosto necivilizovaný způsob. :-) Pořád je ale taková omluva lepší než žádná.

Nicméně musí se uznat a brát jako samozřejmost, že naprostá většina lidí ze seznamky se náhle odmlčí bez důvodu. Já jsem se nad tímto chováním dříve také pohoršoval, ale teď si říkám, proboha, chci se seznámit s tím, kdo má o mě zájem, ne kdo se chová takhle… kdo projeví zájem, rád mu dám šanci a buď to vydrží nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.24 16:24

Přesně :D ale je pravda, že občas sa na někoho usměju, nebo on na mně, ale opravdu nechápu a ani nevěřím, že se takhle někdo seznámil :zed: tak jeden z tisíce :D nebo možná při závodech, které neběhám :mrgreen: že

• Citovat
  • Upravit
padesátník
5.11.24 16:24

Ta poslední věta :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
padesátník
5.11.24 16:27

Vy to ale nechápete. Sportující ženská je prostě sexy. I když je upocená s předinfarktovou barvou ve tváři. Takže myslím, že nevyhnul, naopak, pokusil se dohnat :srdce: Ono chlap má leckdy úplně jiný názor na to, kdy ženská „vypadá dobře“ :kytka:

• Citovat
  • Upravit
12879
5.11.24 16:28
@terien píše: Více

Stává se z tebe druhá Lucenka, drahá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie