Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše: Více
Sehnat 5 potencionálních milenek pro Jegeho, slepeckou hůl a dojet pro Lorreho k busu ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Já a hulvát? Co to ta Xiaxxx říká?
Třeba po střelbě na FF UK jsem čekal celých 24 hodin, než jsem si z toho začal dělat legraci
Tomu říkáte hulvát? ![]()
Sakra, už se musim zbavit anonymu
@Lorre píše: Více
Příspěvek upraven 28.09.25 v 08:37
@Luxusnixicht píše: Více
Uz toho nech, Son. Tohleto dokazování pravdy, ulpívání na minulosti, vyznívá v tvuj neprospech. Myslim, že Lorre te ve skutečnosti nechtel doopravdy, na to je prilis pragmaticky, nejses jeho cílová skupina. Spis ho nas.ralo obecne, ze prijde hezoun, prefikne holku v aute, aniz by mu na ni zaleželo. Jen proto, ze on dobre vypada. A Lorre to ma v hlave pomerne srovnané, co se týče vztahu, jenze asi nema tak hezky ksichtik a tím pádem nema takový výběr zenskych. Tak ti asi ve slabé chvilce napsal neco hnusneho, to nemusel, to si dost shodil image. Tak se nesnižuj na úroveň Pírka a nesnášej nám tady dukazy, je to zbytecne.
@Venetia píše: Více
Než jsem tě poznala https://share. google/3czNQZMXvitNkntDZ
@Venetia píše: Více
O holce z poměrně chudé rodiny, která se začne starat jako ošetřovatelka o kluka naopak z velmi bohaté rodiny, jež zůstal po úrazu úplně ochrnutý. On jí naučí spoustu věcí a ona svým nezkaženým pohledem na svět taky…a dal nechci prozrazovat, ale bulela jsem jak želva při každém shlédnutí.