Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8263
27.9.25 23:41
@jege píše: Více

Já už to viděla několikrát, ale klíďo kouknu znovu…na první dobrou další slzavý film…ale mě se líbí spojení dvou světů, drobná gesta, která tomu dávají vyšší level..

Téma eutanázie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8263
27.9.25 23:44
@jege píše: Více

Neee jsem tvrdá jako sýr před smažením…dává přednost hen té z dvojčat…tak ať trpí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8263
27.9.25 23:46
@sirikit píše: Více

Jsi dobrá…tohle kouzlo se musím naučit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30727
28.9.25 00:04
@Adull píše: Více

Byla si dnad taky královna krásy na maturitním plese? :cert: To je těžká konkurence :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14861
28.9.25 00:07
@Lorre píše: Více

Ses zblaznil??? Vis co mas mikin??? Kdo to má furt prat :nevim: :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14861
28.9.25 00:10

Tak si to ujasnime… Lorry je můj a já ho pujcuju za určitý poplatek :think:. Klopotka mě to naučila :nevim:. Pak mu můžu kupovat mikiny a prát je :think:. Dostanu 20 Kč za den za něj a rozhodně chtěj, ať ti uvari. Co nesnis, prinese domů mně a nasim dětem. Máme 3. Jen je on před vámi taji :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14682
28.9.25 00:11
@xiaxxx píše: Více

Nee…Pirko ma jen hodne drsnej humor…az sarkastickej…ale on to bere jako humor a udela si klidne takovou drsnou srandu i ze sebe…trebe kdyz jsme tu kdysi psali, ze po 60 tce spolu skocime do Macochy, protoze nechceme bejt stari… :D My to tak proste mame…ja nechci nic brat vazne, me vazne veci nebavi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8263
28.9.25 00:11

Taková diskriminace…my tuhle vymoženost na plese neměli :,( áále nekorunovaná samo byla..jako každá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8263
28.9.25 00:15

Ty jsi tvrdiá vyjednávačka :palec: Áále co…tři děti to by obměkčilo i kámen…dobre tak dvacku, ale. kuchyň po tom svým vaření uklidí, pak zhasne a zmizí do tmy :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14861
28.9.25 00:16
@Luxusnixicht píše: Více

Soni tebe miluju! Ty můžeš mít humor jaký chceš :hug:, ale Pirko je fakt hulvát :roll:. I když pominu, že urazel me, kdyz me ani nikdy necetl, jen co jsem sem přišla, tak to, jak zvetejnuje sz, maily, jak se choval k Mali, jak píše ostatním :nevim:. Ne ne ne. Prostě bohužel no :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14861
28.9.25 00:17
:lol:. Jo to byly casy!!! Teď už jen nostalgicky vzpominam :nevim::(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14682
28.9.25 00:18

Vidis a mne treba vytahovani SZ vubec nevadi…ani kdyz se tykaji me ;) Ja vetsinou nepisu nic jineho, nez to, co pisu tady verejne ;) Falesnym lidem tohle samozrejme vadi ;) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30727
28.9.25 00:19

Ale takovou nemám :,(… a víš, jak je potřeba, ať spolu ladime. Charizard ti skvělé půjde k té kozene kabelce co máš :*. Nic oranzoveho nemám :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14861
28.9.25 00:20

Ok placneme si. Prijede sockou, ma litacku, na kraj Prahy. Pak si ho musis vyzvednout :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30727
28.9.25 00:20

Vzdyt vis, ze pro mě si navždy královna krásy :* :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...