Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.9.25 18:49
@Adull píše: Více

Tyvíškdo je šifra pro Osudovou, abych to tu mohl psát i bez anonymu, ale její pravou identitu tady (skoro) nikdo nezná. Samozřejmě kromě mě, ovšem já jí nikomu neprozradím. ;) :*

• Citovat
  • Upravit
4467
27.9.25 18:50

Jsem se trochu stresoval tim, jakeho klauna pristi tyden volit, aby se vam v tom pristi 4 roky nejak rozumne zilo. Ale po docteni diskuze me stres presel, protoze je to uplne jedno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8212
27.9.25 18:53
@jege píše: Více

Kdepáák…a. neboj, kdyby něco, tak na zimu ti kopačky nedám…byla by ti v nich zima, nejsem přeci necita :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14544
27.9.25 18:54
@Fukitol píše: Více
:mrgreen: Ano, tady je to samej klaun :nevim: :jazyk: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8212
27.9.25 18:59
@Anonymní píše: Více

Gentlemán :palec:…hele to těch Osudových teď bude teda 6?… :D Zabírám si 1 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14544
27.9.25 19:00
@Lorre píše: Více

Tak to si pamatovat nemuzes, neb se to jaksi nestalo :nevim: Nejdriv jsem se Andymu vykaslala ja tak na 398 schuzek, ktere on navrhoval predtim :nevim: Kdyz jsem pak po letech kyvla, rande bylo presne ve den, kdy jsme se domluvili ;) Ty uz budes fakt dedula v duchodu, ze si nic nepamatujes :nevim: Jo s druhym rande uz to bylo horsi, to padlo nekolikrat…ale prvni opravdu nerusil, kdyz jsem se konecne po letech rozhoupala a svolila, to by byl cvok :lol: Tak si tady laskave nevymyslej. Ja vim, ze by se ti to libilo, kdyby na me s.ral, co nejvic, aby jsi si mohl kopnout, ale bohuzel…musis se smirit s tim, ze prvni rande nezrusil :hug: :hug: A hlavne nebrec :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8212
27.9.25 19:00

Don Papa je dobrá volba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36966
27.9.25 19:04

A dělaj´ se i dvoulitrovky? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
27.9.25 19:07

Tak snad alespoň Zacapa XO, ne? Koukej dámy řádně pohostit. :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.9.25 19:09
@Adull píše: Více

Obávám se, že 1 už byla, ale můžeš být II, chceš? ;) :* :hug:

• Citovat
  • Upravit
14544

Ja teda nikdy sex na prvni schuzce nemela…krom Andyho…ale taky si myslim, ze je to uplne fuk…moje kamaradka se vyspala s chlapem, ktereho znala asi 4 hodiny, videla ho prvne a uz jsou 17 let manzele :mrgreen: Sice nemela dle nekterych tady vubec zadnou sebeuctu, ale zase ma manzela :nevim: :lol: Clovek nemuze mit vsechno :lol: :jazyk:
A jinak ne, po 150, Merunku ja neprovokuju :cert: Pirko je muj kamarad tak uz 3 roky :nevim: Tak mu holt sem tam neco okomentuju :nevim: Neberu to jako provokaci, ale neumim mlcet, to tu vi vsichni :nevim: :jazyk: Kdyz neco chci napsat, tak musim, zadne postranni umysly v tom nejsou…i kdyz bych nejradeji napsala, ze jsou, aby Lorre dostal amok :mrgreen: :mrgreen: Ale fakt uprimne ne…tohle bych neudelala.

Příspěvek upraven 27.09.25 v 19:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@M_Vladim píše: Více

ty říkáš, že dva dospělí lidé si mohou dělat co chtějí (homosexuálové), ale nemůžou: třeba vraždit, krást atd… co je trestné určí jednotlivé společnosti, tady jsou důvody společenské, je třeba pomáhat těm rodinám, co mohou mít a mají své děti: nejlepší pro ně (ty děti) i nejlepší pro národ (statisticky)… veřejná homosexualita ničí pro-populační trend, žádné narovnání, lidé neplodní by se ani brát neměli či lidé staří… proč? i když mravní ohrožení mládeže je tu menší.

Děti by měli mít pouze heterosexuální a zdraví lidé. Kriplíci by se neměli ani narodit. Eugenika je neúprosná

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.9.25 19:11
@M_Vladim píše: Více

Podle výzkumů je hlavní mít oboje, otec je důležitý od určitého věku. Jako mužský vzor, to ti učitel nenahradí. Pro chlapce ještě důležitější, ale ženy potřebují otcovskou autoritu taky…

Jak říká, jsou na to výzkumy: lepší výsledky ve škole atd… v hetero rodinách (statisticky)

• Citovat
  • Upravit
36966
27.9.25 19:13
@Luxusnixicht píše: Více

Co je na psaném slovu tak těžkého?"
V tohle případě nejde o psané právo (EDIT - pokud to tedy nebrání následnému…), ale o naplnění potřeb tak, aby to neohrožovalo jiné a umožnilo jim to dobrý život. Tedy nevytvářelo zbytečná napětí, končící slovy „upalte hóó!“… jsem psal. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.25 19:14
@Luxusnixicht píše: Více

Teď nás bude chtít vyhladit :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie