Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsem se trochu stresoval tim, jakeho klauna pristi tyden volit, aby se vam v tom pristi 4 roky nejak rozumne zilo. Ale po docteni diskuze me stres presel, protoze je to uplne jedno ![]()
@jege píše: Více
Kdepáák…a. neboj, kdyby něco, tak na zimu ti kopačky nedám…byla by ti v nich zima, nejsem přeci necita
…
@Anonymní píše: Více
Gentlemán
…hele to těch Osudových teď bude teda 6?…
Zabírám si 1 ![]()
@Lorre píše: Více
Tak to si pamatovat nemuzes, neb se to jaksi nestalo
Nejdriv jsem se Andymu vykaslala ja tak na 398 schuzek, ktere on navrhoval predtim
Kdyz jsem pak po letech kyvla, rande bylo presne ve den, kdy jsme se domluvili
Ty uz budes fakt dedula v duchodu, ze si nic nepamatujes
Jo s druhym rande uz to bylo horsi, to padlo nekolikrat…ale prvni opravdu nerusil, kdyz jsem se konecne po letech rozhoupala a svolila, to by byl cvok
Tak si tady laskave nevymyslej. Ja vim, ze by se ti to libilo, kdyby na me s.ral, co nejvic, aby jsi si mohl kopnout, ale bohuzel…musis se smirit s tim, ze prvni rande nezrusil
A hlavne nebrec ![]()
Tak snad alespoň Zacapa XO, ne? Koukej dámy řádně pohostit. ![]()
Ja teda nikdy sex na prvni schuzce nemela…krom Andyho…ale taky si myslim, ze je to uplne fuk…moje kamaradka se vyspala s chlapem, ktereho znala asi 4 hodiny, videla ho prvne a uz jsou 17 let manzele
Sice nemela dle nekterych tady vubec zadnou sebeuctu, ale zase ma manzela
Clovek nemuze mit vsechno
![]()
A jinak ne, po 150, Merunku ja neprovokuju
Pirko je muj kamarad tak uz 3 roky
Tak mu holt sem tam neco okomentuju
Neberu to jako provokaci, ale neumim mlcet, to tu vi vsichni
Kdyz neco chci napsat, tak musim, zadne postranni umysly v tom nejsou…i kdyz bych nejradeji napsala, ze jsou, aby Lorre dostal amok
Ale fakt uprimne ne…tohle bych neudelala.
Příspěvek upraven 27.09.25 v 19:10
@M_Vladim píše: Více
ty říkáš, že dva dospělí lidé si mohou dělat co chtějí (homosexuálové), ale nemůžou: třeba vraždit, krást atd… co je trestné určí jednotlivé společnosti, tady jsou důvody společenské, je třeba pomáhat těm rodinám, co mohou mít a mají své děti: nejlepší pro ně (ty děti) i nejlepší pro národ (statisticky)… veřejná homosexualita ničí pro-populační trend, žádné narovnání, lidé neplodní by se ani brát neměli či lidé staří… proč? i když mravní ohrožení mládeže je tu menší.
Děti by měli mít pouze heterosexuální a zdraví lidé. Kriplíci by se neměli ani narodit. Eugenika je neúprosná
@M_Vladim píše: Více
Podle výzkumů je hlavní mít oboje, otec je důležitý od určitého věku. Jako mužský vzor, to ti učitel nenahradí. Pro chlapce ještě důležitější, ale ženy potřebují otcovskou autoritu taky…
Jak říká, jsou na to výzkumy: lepší výsledky ve škole atd… v hetero rodinách (statisticky)
@Luxusnixicht píše: Více
Co je na psaném slovu tak těžkého?"
V tohle případě nejde o psané právo (EDIT - pokud to tedy nebrání následnému…), ale o naplnění potřeb tak, aby to neohrožovalo jiné a umožnilo jim to dobrý život. Tedy nevytvářelo zbytečná napětí, končící slovy „upalte hóó!“… jsem psal. ![]()
Tyvíškdo je šifra pro Osudovou, abych to tu mohl psát i bez anonymu, ale její pravou identitu tady (skoro) nikdo nezná. Samozřejmě kromě mě, ovšem já jí nikomu neprozradím.