Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.9.25 16:32
@Anonymní píše: Více

Já ti to vracím stejnou mincí. Když diskutuješ slušně, nemam problém to vracet stejně.

Když do mě někdo rýpe, vracím mu to. Říkal jsem i malině: oko za oko a platí to i na vyžárlení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.25 16:33
@M_Vladim píše: Více

Fiala sliboval, že za další 4 roky jeho vlády doženeme německé platy když vyhraje, tak uvidíme :*

Příspěvek upraven 27.09.25 v 16:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36964
27.9.25 16:33
@Barevný kokrháč píše: Více

Tak to u mě tohle ne. Dávám palec dolů.
Kultura je něco jiného než podpatek koalice postkomoušů a černozadelníků. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36964
27.9.25 16:34
@Luxusnixicht píše: Více

Jo o Johnovi J. Rambovi se to ví. :pankac:
Eee…co!? 8o
:P :P :P

Příspěvek upraven 27.09.25 v 16:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.25 16:35

A ty jsi pro 150 genderů? :nevim: Pro to, aby mohl člověk měnit pohlaví bez operace? Aby chlap co se považuje za ženu znásilnil ženu (může říct, že je lesba), a pak ho dají do věznice s ženama? Násilníka? Opravdu?

Tohle se stalo v USA…

" Vězeňský transgender experiment nevyšel. Žena přivedla dvě ženy do jiného stavu"

Zdroj: https://www.idnes.cz/…ranicni_lisv?…

Příspěvek upraven 27.09.25 v 16:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14808
27.9.25 16:35
@Lorre píše: Více

Tak to možná vidíš ty. Já to treba vidím tak, že Soni měla rande s chlapem, co byl hezkej, milej, sexy a přitažlivej. Rande se povedlo a tak si to naplno užila :nevim:. Druhé bylo ještě lepší a zase si to naplno užila. Pak byl holt konec. Soni to akceptovala, neotravovala ho, nepsala mu nic. I když v sobě si to „odtrpela“… Nevidím na tom vubec nic z toho, co ty píšeš :nevim:. Co se týče Helmuta… To s ní prožívám od začátku a oběma jim to prostě něco dává :nevim:. Jinak by nedrzeli tak dlouho. Co, to je jejich věc. Ale zase.. Co je na tom špatného??? 8o Důležitá je spokojenost jich dvou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.25 16:36

V normalnim, slusnem, civilizovanem svete by za to Layenova nesla zodpovednost, v bananove EU nastoupi dalsi funkcni obdobi a vsechno v pohode.

Příspěvek upraven 27.09.25 v 16:38

• Citovat
  • Upravit
36964

U nás se nic takového neděje a ústava se kvůli tomu neměnila :*
A kvůli tomu druhému už jsem dostal párkrát na kokos, když jsem říkal, že by měli kukat mladší. Pak by totiž ta grenderová kokoťárna zdaleka tolik lidí nenapadla. :roll:
Na druhou stranu se zastávám lidí, co prostě tu smůli mají. 8)

Příspěvek upraven 27.09.25 v 16:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

" Chtěli konat dobro, ale dopadlo to jako vždy, takže dvě vězeňkyně v čistě ženské věznici jsou teď těhotné. Se spoluvězeňkyní. Nebo se spoluvězněm, který využil, co mu systém nabídl. V tom dvojitém těhotenství má prsty genderová politika identit. Stalo se to totiž v nápravně výchovném zařízení pro ženy v New Jersey, jež je zvláštní tím, že už přesně rok tam mohou být i muži, kteří se prohlásí za trans ženy.
Diskuse (87 příspěvků)
Sdílet článek

Celý článek je běžně jen pro členy

Blahopřejeme, tento článek vám někdo otevřel.
Aktivovat členství

Je to na základě soudní bitvy, kterou ve prospěch pokroku vybojovala neziskovka Americký svaz pro občanské svobody (ACLU). A tak je teď v onom vězení údajně 27 žen, které byly původně muži – a vlastně jimi biologicky stále jsou. Podle toho, co médiím vyprávěly další vězeňkyně, které tam s nimi tráví trest, mají všichni víte co a většina ani neprodělává hormonální léčbu. Podle toho se prý také chovají.„ “

Zdroj: https://www.idnes.cz/…ranicni_lisv?…

To raději slovenskou cestu teda… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.25 16:39

U nás se to děje taky…

Rozhodl tak ústavní soud:

Změna pohlaví bez operace…

"Operace nebude podmínkou úřední změny pohlaví, rozhodl Ústavní soud

ČTK, ton

7. 5. 2024
7. 5. 2024‌|Zdroj: ČTK, ČT24"

https://ct24.ceskatelevize.cz/…-soud-348970

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36964
27.9.25 16:44

Doplnil jsem edit. :mavam:
Nutit někoho do operace je taky pěkná blbost. Ať si má v gaťkách co chce, když myslí, že to je o. k.
Znásilňují i potvory na dívčích intrech a pánskou výbavu k tomu nepotřebují! :cert: :pocitac:

Příspěvek upraven 27.09.25 v 16:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.25 16:44
@Luxusnixicht píše: Více

Tak teď se bojim, ne o tebe, ty budeš daleko od centra určitě, ale Děčín dopadne špatně, co ty národní památky? Co sídliště vybydlené romským obyvatelstvem? To patří do UNESCO! :,(

Příspěvek upraven 27.09.25 v 16:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.25 16:45

Jasně, takže já se účelově prohlásím za ženu, znásilním ženu a půjdu do ženské věznice. Super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14808
27.9.25 16:45
@tess50 píše: Více

Jo přesně! U Pirka bylo spatne, ze s Mali prvni rande sex nebyl a u Soni je špatně, že sex na prvnim rande byl :nevim: 8o. Podle me, každý jak to cítí :nevim:. Zrovna tak Pirko odsuzuje milenky a pak si sam začne s vdanou :roll:. Já říkám pořád. Nikoho nesoudit, nikdy nevíte, do jaké situace se kdy dostanete :nevim:. Já kdysi neskutečně odsuzovala nevěru. To bylo nemyslitelné… Noooo :oops: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14808
27.9.25 16:47

Vidis? A prave temahle kecama ze sebe delas toho hulváta :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...