Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75717
27.9.25 13:55
@Barevný kokrháč píše: Více

Ty to máš dávno detailně rozepsané v mailech i s časovou osou o deseti tisících položkách, s podrobným rozborem každého bodu, včetně názoru AI, Stock a astrologa. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14471
27.9.25 14:14

Jj…a taky občas mluví z cesty :nevim: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75717
27.9.25 14:16

8o Twl, pusťte si na ČT24 Cibulku!
Ten má bomba program, chystá se prosadit do škol povinnou výuku psychotronické gramotnosti a základy práce se siderickým kyvadélkem, abychom všichni snadno odhalili proruské agenty.
Věčná škoda, že kandiduje zas akorát v Praze. :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14471
27.9.25 14:18
@sirikit píše: Více

Jen jsem nepochopila, proč mi píšeš důvod, proč mě údajně už nechtěl :nevim: To mi osobně je úplně u zadele. Ale pokud někdo zarytě tvrdí, jak mě nechce a pak mi po mém randeti s jiným, píše že jsme skončili a ať si ho nevšímám, působí to trochu zvláštně :lol: Ostatně i ty tedy nejspíš uznáváš, že zájem měl, když píšeš, že ho pak ztratil..nemohl ztratit nic, co neměl :nevim: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.25 14:20

Cibulka je magor, jeho seznamy nejsou důvěryhodné moc, jeho kyvadlo za každým vidí agenta Ruska, i Havla, Zemana a Klause.

Na rozdíl od vlády, která vidí Rusko za každým prdem opozice, Cibulka to aspoň vidí u všech politiků… :*

Ale stejnou špionománii rozehrává i Foltýn a BIS pod Koudelkou a Fialovou vládou… Jen proti opozici. Podle mě taky používají to kyvadlo… Jen si vemte „Trumpovu ruskou stopu“, nikdy se nepotvrdila, naopak, byla to hra Obamy a Hillary.

To samé plakáty Babiše a Putina v Praze. Nechutné, když Babišovi lidé (někteří) hlasovali i pro ty F-35tky (šrot v době dronů) nebo pro vojenskou smlouvu s USA. A nechce z NATO ani EU. Já chci z EU, z NATO zatím ne.

Příspěvek upraven 27.09.25 v 14:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3718
27.9.25 14:22
:mrgreen: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.25 14:24
@Luxusnixicht píše: Více

Jel po vás obou. Tobě i Malině, v různý čas, občas se to možná i překrylo. Ty básničky a tak. A pak hrozná naštvanost na Andrého a na mě (a na vás dvě) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14471
27.9.25 14:26
@Adull píše: Více

Nj, co naděláš, holt si jedu podle sebe, ne podle toho, abych uspokojila nějaký anonymní lidi na emimi :nevim: Co to má se sebeúctou, nevím už vůbec :think: Bylo mi s tím chlapem hezky, choval se úžasně, přitahoval mě a bylo to vzájemné… hrozná tragédie :jazyk: Sebeúctu bych neměla, kdybych to nechtěla, ale udělala to třeba kvůli němu…ale já chtěla, jak na prvním randeti ještě nikdy :nevim: :* A nelituju toho vůbec. Takže tě to může popuzovat, jak chce, já jsem spokojená a to je hlavní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.25 14:29

Jaký z cesty? Usilování prostě vypadá jinak, on to jen sem tam zkusil :nevim: nehledej za tím svou výjimečnost v jeho očích, prostě jen další zářez :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
3704
27.9.25 14:30
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14471
27.9.25 14:35

Já myslím, že po Mali ještě pořád jede, tam ještě cítí šanci, proto pořád do ní hustí, aby tě kopla někam :nevim: Je to velmi intrikánský syslík :nevim: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14471
27.9.25 14:36
@Anonymní píše: Více

Oka, oká… :D Každopádně vytrvalost měl :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36012
27.9.25 14:46

3900 :jazyk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14471
27.9.25 14:49

Nj prostě jsem si asi chtěla dokázat, že ho dostanu i na druhé rande :nevim: Byla to výzva :* Běžně to nedělám, ale Andy byl nadprůměrně pěknej a tolik mě lákal :nevim: :jazyk: Když můžou lovit chlapi, proč by občas nemohla i ženská… třeba taková Mango tu tvrdila celou svou éru, že chlapy si balila zásadně sama… :jazyk: a holt někdy to vyjde, někdy ne. Já z toho nedělám tragédii. Stávají se horší věci 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.25 14:53

Ten anonymní bude Jege, on poprvé použil tady nedávno slovo „zářez“ v souvislosti se mnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová